Dit zijn de leukste Valentijnsdag-cadeaus van 2022

Zoek een leuke verrassing uit voor je allerliefste

Leestijd: < 1 min

Valentijnsdag komt eraan. Stuur je geliefde een toepasselijke kaart of een fijn cadeau om te laten zien hoe dol je op ‘m bent. Hier een aantal suggesties, van zeer voor de hand liggend tot een totale verrassing.

Doe een paar volle lippen cadeau
Valentijnsdag is een dag om te zoenen. Doe je lief een paar volle lippen cadeau met de Lip Touch van hannah. Dit is speciaal ontwikkeld om het volumeverlies van de lippen tegen te gaan. Tevens pakt het droge en schrale lippen effectief aan. Meer lees je op deze pagina en via de site van hannah.

Verklaar de liefde aan de oceanen met GOT BAG
Vier met een schoon geweten de liefde en geef een GOT BAG cadeau. De HIP BAG (op de foto) is net als de andere producten van GOT BAG, gemaakt van gerecycled oceaanplastic, een ideale gift dus voor Valentijnsdag. En kijk ook even naar de accessoires van GOT BAG, zoals toilettassen en portemonnees. Kijk op www.got-bag.com/nl.

Samen naar de pop-up store van Lovetrigger
Het duurzame urban kledingmerk Lovetrigger heeft van 11 tot en met 13 februari een pop-up store aan de Roelof Hartstraat 7 in Amsterdam. Verras je Valentijn met een bezoek aan de winkel en kies samen iets leuks uit. Bekijk hier alvast de collectie van Lovetrigger.

Customize een paar sokken

Sokken zijn op verjaardagen het sufste cadeau om te geven, maar met Valentijnsdag kom je er prima mee weg. Upload twee foto’s: een van jezelf en een van je geliefde, et voilà: het ultieme Valentijn-presentje. Op de foto staat een M/V-koppel, maar uiteraard is alles mogeljik.

De ultieme liefdesgeur: Le Male

Jean-Paul Gaultier heeft de regenboogvariant van zijn eau de toilette-klassieker Le Male eigenlijk voor Pride ontworpen, maar zeker weten dat je hiermee ook scoort op Valentijnsdag.

Iets heel anders: Cupido’s roze rozenbeer

Cupido mikt recht in het hart met zijn roze rozenbeer. Deze 'schot in de roos' is edelkitsch in het kwadraat, met een bos rozen in de vorm van een teddy. Ga meteen voor de variant van 70 cm, voor het fraaie bedrag van € 139,95.

Coverbeeld: UnSplash 
Beeld bloemen: UnSplash

Powered by Labrador CMS