Dit zijn de beste Pride-inhakers van 2022

Een overzicht van de mooiste initiatieven

Leestijd: < 1 min

Speciaal voor Pride komt Tom Daley met zijn eigen collectie in pasteltinten en regenboogkleuren. En zo zijn er heel veel meer sterren en (mode-)merken die iets doen met Pride. Hier een overzicht van de mooiste initiatieven. Let op: dit artikel wordt de komende tijd regelmatig aangevuld!

C&A: Together we shine

C&A besteedt graag extra aandacht aan de lhbtq community. Ter ere van de Pride-maand lanceert het merk daarom de PRIDE collectie. De items bestaan uit kleurrijke t-shirts, shorts en accessoires in alle maten, gemaakt voor iedereen. In de campagne richt C&A zich op ally’s en een deel van de opbrengst gaat naar IGLYO, dat zich inzet voor de rechten van lhbtq jongeren. Ga naar de Pride-site van C&A.

Pride-hiken met The North Face

Outdoormerk The North Face viert Pride met een hike op verschillende locaties in Europa. Ook is er een speciale The North Face Pride-collectie, waarvan de opbrengst naar vier lhbtq-organisaties gaat. In het VK is dat Outdoorlads, dat buitenactiviteiten organiseert voor gays, bi’s en transgenders. In München is dat de Gay Outdoor Club, in Italië ArciGay en in Frankrijk Le Gloss, allemaal organisaties die de natuur en lhbtq’s centraal stellen. Meer informatie op Northface.com/pride.

Doe de Rainbow Walk op deze Blundstones

Blundstone model 2105 is een gloednieuwe toevoeging aan het assortiment van het Australische chelsea boots merk Blundstone Benelux. Na één keer dragen ben je verkocht aan het merk en wil je niets anders meer. Bij toeval is dit model gelanceerd gedurende de wereldwijde Pride Month. Met deze boots loopt iedereen met gemak alle festivals en zomerfeesten af. Hier te koop, en meer informatie.

Let op: Blundstone Benelux geeft 1 paar van deze te gekke boots weg! Winnen? Stuur dan een e-mail naar redactie@winq.nl o.v.v. ‘Winnen Regenboog Blundstone’.

 

Tom of Finland op je broekje

Speciaal voor het Pride-seizoen van 2022 werkt kledingmerk Diesel samen met de Tom of Finland Foundation. Zeven kunstenaars hebben de erotisch getinte werken een nieuw leven gegeven als print op polo’s, shorts en andere kledingstukken van Diesel. Bekijk hier de eerste foto’s.

Made With Love door Tom Daley

Ook schoonspringer Tom Daley heeft zijn eerste Pride-kledingcollectie gelanceerd. Die is onderdeel van zijn modelabel Made With Love en de opbrengst gaat volledig naar een goed doel, namelijk Rainbow Railroad. Bekijk hier de T-shirts en sweaters in fraaie pasteltinten en regenboogkleuren.

Je gezicht in regenboogkleuren?

Make-upmerk Lottie London komt met een collectie in alle kleuren van de regenboog die goed van pas komt bij alle Pride-evenementen deze zomer. 10% van de opbrengst gaat naar Kaleidoscope Trust, een non-profit organisatie die opkomt voor lhbtq-rechten in landen waar zij gediscrimineerd worden. Te koop via Lottie.london.com.

Oh, to be a rainbow…

Cos, het merk met de mooie basics, pakt voor één keer uit met spannende kleuren. Het tafereeltje op dit T-shirt is stoer en schattig tegelijk, maar er is ook nog een shirt met een inclusief gedicht erop. Ook Cos doneert de opbrengst van de collectie aan het eerder genoemde Kaleidoscope Trust. Ga naar Cos.com.

Swatch: Peace Hand Love

Horlogemerk Swatch komt met vijf retroklokjes met een seventies look & feel, in de kleuren van de regenboog en een glow-in-the-dark effect. Ook is er een horlogebandje met hartjes in regenboogkleuren. Een van de horloges kun je ook zelf customizen op de website van Swatch. Ga naar de Pride-shop van Swatch.

Powered by Labrador CMS