Diner, dessert en dan hup, de sekskelder in: de ‘Old Gays’ geven tips in nieuw boek

‘The Old Gays Guide to the Good Life’

Leestijd: < 1 min

Vier mannen op leeftijd die zich op YouTube en TikTok de ‘Old Gays’ noemen, hebben samen een boek geschreven dat leest als een hilarische gids vol seks- en datingtips: The Old Gays Guide to the Good Life. De een wil meteen seks op de eerste date (dan weet je tenminste waar je aan toe bent), de ander wacht liever (alleen een hand op je been is zó romantisch).

De ‘Old Gays’ zijn al jaren een ware social mediasensatie. Aanvankelijk maakten ze YouTube-video’s voor Grindr, maar inmiddels zijn ze een TikTok-fenomeen. Robert Reeves (1943), Michael ‘Mick’ Peterson (1956), Bill Lyons (1944) en Jessay Martin (1953) vertellen daarin openhartig over vroeger: hoe ze hun eerste liefde hebben ontmoet, hoe hun ideale date eruit ziet, wat ze wel en niet doen tijdens de eerste date, wie hun grote liefde was, enzovoort.

Seksuele escapades

De vier mannen uit Palm Springs hebben maar liefst 11 miljoen volgers op TikTok. Ze breiden hun media-imperium nu uit naar het aloude vertrouwde medium print, met een boek getiteld The Old Gays Guide to the Good Life. Hierin halen ze allerlei herinneringen op over hun seksuele escapades vanaf de jaren zestig, zeventig en daarna.

Ook in dit boek mijden ze persoonlijke ontboezemingen niet. Zo vertelt Robert dat hij ‘kruisen en konten van andere mannen aanbidt als geen ander’, Jessay zet zichzelf neer als spiritueel wezen maar ook heel seksueel gericht. Mick is biseksueel en leidt ieder gesprek naar een seksueel onderwerp, tot grote schaamte van Bill, die zijn slaapkamergewoonten omschrijft als ‘gepassioneerde vanilleseks’.

Spieren, spieren, spieren

In een interview met Attitude krijgen de vier mannen vragen voorgesteld als ‘wie is je type?’ (Mick: “Spieren, spieren, spieren”), wat is je ideale romantische date? (Weer Mick: “Diner, dessert en dan hup, de sekskelder in”). Wat dat laatste betreft doet Robert het liever rustig aan: “Ik werd versierd door een man in San Francisco, waar ik erg van genoot. Hij stuurde me regelmatig bloemen nadat we elkaar hadden ontmoet. Ik pikte hem op en we reden wat rond, waarbij hij zijn hand op mijn been legde. Dat ging enkele weken zo door, voordat we voor het eerst seks hadden. Het wachten daarop was heel opwindend.”

Wachten met seks of niet?

Dan komt de vraag of het van belang is om te wachten met seks. Het antwoord van Bill: “Ik sleur ze het liefst meteen mijn bed in. Ik vind seks heel belangrijk in een relatie en je moet meteen weten waar je aan begint. Stel dat je verliefd wordt op iemand die slecht is in seks, wat dan?”

Afijn, het boek The Old Gays Guide to the Good Life staat vol verhalen en anekdotes over de vier heren. Het boek verschijnt op 28 november en is in Nederland onder meer verkrijgbaar via Bol.com.

Powered by Labrador CMS