Deze twaalf singles doen mee aan Prince Charming

Wie is jouw favoriet?

Leestijd: < 1 min

Vanaf 16 december is de nieuwe datingshow Prince Charming te zien op Videoland. Daarin gaat de 29-jarige Marvin uit Tegelen op zoek naar de liefde van z'n leven. Dit zijn de twaalf mannen die Marvins hart proberen te veroveren.

Prince Charming Alastair
Alastair

Alastair (29) is vaak sarcastisch, maar ook energiek, inspirerend en een gangmaker die staat voor waar hij in gelooft. Hij heeft een goede baan en is gewend aan een luxe leven vol feesten en modellen, maar hij staat open voor een meer down to earth relatie met een leuke man.

Dignum (31) is een goedlachse, boomlange man. Hij heeft een duidelijke eigen wil en een sterk karakter. Hij heeft uitgesproken meningen maar staaft die ook en gaat zelf op onderzoek uit naar dingen die hem interesseren. Humor en creativiteit zijn belangrijk. Hij biedt een potentiële geliefde een dynamische, diepgaande relatie waarin wederzijds vertrouwen een grote rol speelt.

Ferdi (28) is easy-going én ambitieus. Op een kalme, doordachte manier heeft hij een mooi bedrijf weten op te bouwen, een prachtig paviljoen aan een meer in Noord-Nederland. Deze eeuwige perfectionist weet zichzelf van tijd tot tijd te belonen met een leuk feestje of een mooie reis. Ferdi is net als Prince Charming een echt familiemens.

Humor is enorm belangrijk voor Joep (28), het helpt hem het leven niet te serieus te nemen. En dat is soms wel nodig als je een succesvol evenementenbureau leidt. Hij is optimistisch en creatief en ontpopt zich in iedere situatie als een natuurlijke leider. Zijn voorkomen, ambitie en hechte band met zijn familie passen bij het type dat Prince Charming voor ogen heeft.

Marcello (27) is vrolijk en gek op dansen. Hij heeft op jonge leeftijd veel meegemaakt wat de Limburgse Marcello heeft getekend, maar dit definieert hem niet: hij heeft zijn eigen leven weten op te bouwen en straalt van positiviteit. Hij is op zoek naar een betrouwbare, lieve en zorgzame partner.

Prince Charming Diggie
Diggie

De goedlachse en relativerende Marnix is 26 jaar. Hij had een lastige jeugd en wil laten zien dat hij het zelf wel kon rooien. Zijn vastberadenheid en ondernemerschap hebben hun vruchten afgeworpen. Hij heeft een goede baan in een luxe warenhuis en een rijk sociaal leven. Kan hij misschien bij Prince Charming de familieband vinden die hij nog steeds mist?

Prince Charming Ferdi
Ferdi

Mitchell (27) is een ambitieuze entertainer die lekker veel babbelt en gezellig en zelfverzekerd overkomt. Door eerdere relaties heeft het vertrouwen van Mitchell een knauw gekregen, maar hij staat open voor de liefde. Net zoals voor gezelligheid en feestjes. In een groep is hij de aangewezen entertainer en aanjager. Hij zoekt iemand die dat in hem kan waarderen, maar hem ook tegengas kan bieden.

Prince Charming Joep
Joep

Rick (28) vindt vrijheid zo belangrijk dat hij eigen baas is van een succesvol bedrijf, zodat hij overal ter wereld kan werken. Zijn doel is een stabiele relatie, want na een valse start op relatiegebied is hij klaar om zich te richten op de ware liefde. Rick is serieus, gedreven, en zeer waarschijnlijk een erg goede match.

Prince Charming Marcello
Marcello

De gecontroleerd-excentrieke Sezer (25) is een creatief persoon. Hij volgt zijn eigen regels en werkt gefocust aan zijn muzikale carrière. Hij is gewend aan- en gek op- aandacht en lijkt in die zin een odd one out in het geheel, maar vergis je niet: Sezer zoekt een relatie met een stabiele, ambitieuze man die zijn creativiteit alle vrijheid kan geven.

Prince Charming Marnix
Marnix

Tim (30) is een veelzijdige jongen, fotografeert graag, werkt als personal trainer en maakt boeketten van kunstbloemen. Ook heeft hij net als Prince Charming paard gereden. Hij is geen makkelijke type, hij weet wat hij wil en wat hij zoekt in iemand. Hij is op zoek naar ware liefde en wil graag met iemand iets serieus opbouwen.

Prince Charming Mitchell
Mitchell

Op het eerste gezicht een bad boy, maar niets is minder waar: Tommy (33) is een lieve en betrouwbare jongen. Hij vindt vooral dat je het leven niet te serieus moet nemen, maar laat in zijn toewijding naar vrienden en familie zien dat er wel degelijk zaken zijn waar hij enorm veel waarde aan hecht. Hij is op zoek naar een stabiele relatie.

Prince Charming Rick
Rick

Vince (24) heeft een goedlopend eigen bedrijf in fillers en is wereldwijs door zijn vele (solo-)reizen. Een slimme, sterke, enthousiaste en gevoelige jongeman die in groepen vaak goed ligt door zijn levendige karakter. Is dit de man voor Prince Charming?

Prince Charming Sezer
Sezer

In deze video stellen ze zich aan je voor:

Prince Charming Tim
Tim

Bio's afkomstig uit persbericht Videoland.
Foto's: Videoland/Michael Dijkstra

Prince Charming Tommy
Tommy
Prince Charming Vince
Vince
Powered by Labrador CMS