Heartstopper

Derde seizoen Heartstopper in oktober te zien op Netflix

Bekijk hier de video met nieuwe beelden

Leestijd: 1 min

De acteurs van de populaire Netflix-serie Heartstopper hebben een nieuwe video gedeeld waarin ze alvast een tipje van de sluier oplichten over het derde seizoen, dat in oktober op Netflix verschijnt. De focus ligt nog steeds op Nick en Charlie, maar er is ook meer aandacht voor de personages Tao en Isaac. Bekijk hier de beelden!

Heartstopper gaat over een groep Britse scholieren en hun eerste schreden op het liefdespad. In de eerste twee seizoenen was te zien hoe de klasgenoten Charlie Spring en Nick Nelson om elkaar heen cirkelden en elkaar uiteindelijk vonden. Zaken als coming-out en depressieve gevoelens kwamen aan bod, maar ook pure verliefdheid.

kermis

Om Charlie en Nick vormde zich een groep vrienden die elk hun eigen dynamiek meebrachten. In oktober begint alweer het derde seizoen van de populaire Netflix-serie. In een nieuwe video vertellen de acteurs wat de kijker zoal kan verwachten. Joe Locke en Kit Connor – die respectievelijk Charlie Spring en Nick Nelson spelen – trappen af. Ze zijn te zien op een kermisterrein, dat hoogstwaarschijnlijk ook een rol zal spelen in het nieuwe seizoen.

jonathan bailey

Het is slechts een tipje van de sluier, maar fans van de serie zijn blij met alle kruimels die voor ze worden uitgestrooid. Geniet dus nu al van de onderstaande beelden (Het gerucht gaat trouwens dat Jonathan Bailey (Bridgerton, Fellow Travelers) ook een rol krijgt in het nieuwe seizoen, maar daar wordt met geen woord van gerept in de nieuwe video).

Powered by Labrador CMS