Winq ♥︎ Rocky Horror Show

De Rocky Horror Show is een losbandige ode aan B-horror en sciencefiction

Maak kans op gratis kaarten

Leestijd: < 1 min

De Rocky Horror Show, een krankzinnige hommage aan de klassieke B-sciencefiction- en horrorfilms, is sinds kort eindelijk te zien in Nederland. Via Winq maak je kans op gratis kaarten. 

In de Rocky Horror Show volgen we het tamelijk bizarre verhaal van het pas verloofde stel Brad en Janet dat een klapband krijgt in de stromende regen. Ze kloppen aan bij een nabijgelegen kasteel voor hulp en belanden zo in de greep van dokter Frank-N-Furter en zijn buitenaardse staf. Binnen de kasteelmuren worden hun seksuele grenzen op de proef gesteld tot er van hun burgerlijke leventjes weinig over is. 

Onverwacht relevant

Producent Hans Cornelissen noemt het stuk uit 1973 ‘onverwacht relevant’. “Vele verworvenheden uit de laatste decennia van de vorige eeuw staan onder druk. Een zekere vertrutting dient zich aan en ieder woord wordt gewogen. De Rocky Horror Show is een voorstelling waarbij alles eindelijk weer eens kan en mag, zowel ‘on stage’ als in de zaal.” 

Winnen

De Rocky Horror Show is t/m januari 2022 te zien in theaters door heel Nederland. Via Winq maak je kans op een van de drie sets van twee gratis tickets. Vul daarvoor het formulier hieronder in. Met de winnaars nemen we z.s.m. contact op.

Powered by Labrador CMS