Diëgo de Mos tipt

De queer weekendtips van Diëgo de Mos

Weekendplanner

Leestijd: < 1 min

Op zesjarige leeftijd experimenteerde hij al met make-up, twee jaar geleden ging hij er écht voor. Als klubkid en drag staat hij wekelijks op het podium als Highness Darcy en deze week tipt hij zijn weekendtips.

Georgie’s Wundergarten

“Dit paradijselijke festival vindt zaterdag plaats tijdens de zonnige uren. Met het motto ‘samen staan we voor een betere wereld’ zal hier een overdaad aan liefde en vrijheid te vinden zijn. We vieren de caleidoscopische mix van de kunsten en alles wat Moeder Natuur ons geeft. Ook ik geef een bijdrage door te performen op een van de stages.”

7 juli - Riekerhaven, Amsterdam

Georgie’s Wundergarten 2017 / Foto: Maxime Noir

Superball

“Wanneer de avond valt, zal de vierde editie van de grootste drag battle van Europa plaatsvinden. Tien internationale huizen die tegen elkaar strijden om de titel ‘House of Superbal 2018’. Door middel van drie verschillende rondes per huis ontstaat een spectaculaire dynamische show. Ook zijn er drie andere titels te winnen: ‘Miss Fish 2018’, ‘Miss Superball 2018’, en dit jaar voor het eerst ‘Miss Vanjie 2018’, waar ik persoonlijk voor genomineerd ben. Na de show kan je blijven feesten op de afterparty.”

7 juli - Paradiso, Amsterdam

Het winnende 'huis' van 2017 / Foto: Bete van Meeuwen

 

3x NYX till 9am

“Elke eerste zaterdag van de maand vindt het leukste feestje van het land plaats: 3x NYX till 9 am. Hier kun je van elf uur 's nachts tot negen uur ‘s ochtends geweldig feesten op de lekkerste pop, urban & house tracks. Verwacht drie zalen gevuld met de leukste dj’s, extravagante looks en fierce performances.

De vorige editie van 3x NYX / Foto: Lotte Dale

7 juli - Club NYX, Amsterdam

Parish gaynight

"Het lijstje zou niet compleet zijn zonder een underground feestje. De Bink 36 in Den Haag is daar de perfecte plek voor. De roots van mijn bestaan, mijn jeugd en ontzettend mooie herinneringen voordat ik naar Amsterdam verhuisde? Parish gaynight in de PIP. Heerlijke techno en gezellige mensen tot diep in de nacht."

Een bericht gedeeld door (@highnessdarcy) op

6 juli - PIP, Den Haag

Een bericht gedeeld door

Powered by Labrador CMS