De nieuwe Winq met Kylie Minogue is uit!

...en dit staat er allemaal in

Leestijd: 2 min

De splinternieuwe Winq is vanaf nú verkrijgbaar, met niemand minder dan Kylie Minogue op de cover. Hier lees je wat voor moois er allemaal in staat.

De nieuwste Winq gelijk in huis halen? Via deze link kun je hem bestellen!

Click here for an English language order form.

Winnen bij Winq

Abonnees opgelet! Het team van Winq heeft speciale prijzen geselecteerd, exclusief voor jullie. Kans maken op een van deze prijzen? Ga naar winq.nl/abowin

Winactie Winq 123
Maak bij Winq kans op mooie prijzen.

The Kylie Era

Na haar gigahit ‘Padam Padam’ verscheen vorige maand Tension, het zestiende studioalbum van Kylie Minogue. Winq-redacteur én Kyliefan Martijn Tulp sprak haar over haar favoriete Kylie-era, optreden voor een queer publiek en… haar pensioen?

Kylie Minogue
Beeld: Erik Melvin

Strak in het pak 

Het eerste uur is het flink zweten, maar daarna voelt het materiaal als een tweede huid. Vijf mensen over hun liefde voor latex.

MATHIJS & DANTE
Beeld: Armando Blanco

Geen safe space

In aanloop naar de verkiezingen (en een politieke aardverschuiving), maken we de balans op: hoe veilig is nederland voor lhbtq personen anno 2023? En wat zou hoog op de nieuwe Haagse agenda moeten staan?

Geen safe space
Beeld: John Back

Progressief Pristina

In Kosovo, letterlijk en figuurlijk het jongste land van Europa, waaide de afgelopen jaren een progressieve wind. Zo heeft hoofdstad Pristina inmiddels een eerste queer bar én festival. Maar langzaam lijkt die ontwikkeling te stagneren.

Pristina
Beeld: Ferdi Liman

Binnenkijken bij Tim 

Zelf omschrijft Tim Krauter (38), art director en visual merchandiser bij Scheltema, zijn interieur als ‘ordinair klassiek’ en ‘dollhouse kitsch’. Zijn huurwoning in Amsterdam staat bol van de gevonden voorwerpen en persoonlijke herinneringen. “Bezoekers vinden het vaak druk, maar ook gezellig.”

Binnenkijken
Beeld: Dario & Misja

Interview met Paul Morris

Als kind was Paul Morris (30) een buitenbeentje in Caracas, venezuela. Zingen was zijn redding en eenmaal in Nederland bloeide hij op: hij was ambassadeur van Pride Amsterdam en in oktober verscheen zijn eerste EP.

Paul Morris
Beeld: Tengbeh Kamara

David en René zijn een Happy Couple

Voormalig leraar David van der Linden (54, rechts) en voormalig autoverkoper René Renders (49, links) zijn al meer dan 27 jaar samen. Na hun veertigste gaven ze zich over aan hun liefde voor kunst en openden ze samen een galerie. “We vonden veel galerieën te verheven.”

Happy Couple
Beeld: Jasper Koekoek

A night at the opera

Op zaterdag 25 en zondag 26 november verkoopt de Nationale Opera zesduizend kostuums die de operavoorstellingen de afgelopen jaren naar het allerhoogste niveau hebben getild. Het  brede publiek wordt uitgenodigd om zélf zo’n geweldig kostuum of accessoire te bemachtigen.

A night at the opera
Beeld: Dario & Misja / Muah: Sahar Maquillage

Ariah is Up & Coming

Een jonge jongen die vanuit Caracas, de hoofdstad van Venezuela, met een rugzak vol dromen naar Nederland kwam om zichzelf te kunnen zijn en dat uit te dragen in performance art. Dat is een klein deel van het verhaal van Ariah Lester.

Ariah Lester.
Ariah Lester.

Stand-upcomedian Victor Luis van Es preekt voor eigen parochie

In 2018 spraken we stand-upcomedian Victor Luis van Es (34), toen hij zijn eerste theatertournee lanceerde. Tijd om bij te praten over zijn derde show, activisme en zijn kinderwens.

Victor
Beeld: Jasper Koekoek

Tom van 't Einde over zijn eerste keer in een gaybar

De eerste keer is altijd spannend, maar meestal het begin van iets moois. Amerika-verslaggever Tom van ’t Einde (38) over zijn allereerste keer in een gaybar.

Tom van 't Einde.
Tom van 't Einde.

Nu cadeau bij een abonnement op Winq: luxe giftset van Marie-Stella-Maris

Nog geen abonnee? Word lid en je krijgt een jaar lang Winq in de brievenbus: 6 nummers en een digitaal abonnement via onze app, plus toegang tot meer dan 40 digitale edities. 

Als welkomstcadeau ontvang je geurstokjes + een luxe giftset van Marie-Stella-Maris t.w.v. € 72,–

Dus waar wacht je nog op: word nu abonnee of geef een abonnement cadeau.

Marie-Stella-Maris pakket.
Marie-Stella-Maris pakket.

Koop deze editie nu online

De nieuwe Winq is nu online verkrijgbaar voor € 8,95.

Powered by Labrador CMS