Cyndi Lauper, Troye Sivan en meer artiesten te zien tijdens Stonewall Inn benefietconcert

Om geld in te zamelen voor mensen zonder werk

Leestijd: < 1 min

Kim Petras, Rufus Wainwright, Troye Sivan, Cyndi Lauper en vele andere artiesten zijn te zien tijdens een live gestreamd benefietconcert  om geld in te samen voor LHBTQ medewerkers in het uitgaansleven in New York, die massaal zonder werk zijn komen te zitten.

LHBTQ-belangenorganisatie The Stonewall Inn organiseert in samenwerking met World of Wonder Productions een benefietconcert voor mensen die werken in het nachtleven van New York. Door de coronacrisis is een complete bedrijfstak zonder werk komen te zitten. Dus nu willen ze geld inzamelen voor deze groep mensen die werkloos thuis zit.

Dat doen ze volgens een inmiddels beproefd concept: een groot aantal artiesten is opgetrommeld om thuis voor de webcam een concert te geven. De bekendste namen zijn Cyndi Lauper, Troye Sivan, Rufus Wainwright, Kim Petras, Allie X, Muna, Todrick Hall, Betty Who, Darren Hayes en meer.

Het concert wordt gestreamd via het YouTube-kanaal van World of Wonder. Het begint voor ons in Nederland in de nacht van donderdag op vrijdag, vanaf 02:00 uur ’s nachts, maar daarna zal het concert ongetwijfeld online te zien blijven.

Een bericht gedeeld door (@thestonewallinn) op

Een bericht gedeeld door

Powered by Labrador CMS