Winq ♥︎ CK Everyone

CK ONE is nu voor everyone, met een nieuwe collectie én parfum

Leestijd: < 1 min

Calvin Klein komt met nieuwe ondergoed- en jeanscollecties voor iedereen. Ook is er een nieuwe parfum met de naam CK Everyone, die – inderdaad – ook voor iedereen is. Wij geven vijf Charming Roses-slips weg uit de nieuwe collectie. Iets voor jou?

CK One staat voor rauw en rebels. In de nieuwe campagne, een eerbetoon aan individualiteit en vrijheid van zelfexpressie, zie je allerlei moderne veelkunners voorbij komen.

Enkele namen: muzikant en acteur Eliot Sumner, skateboarder en fotograaf Evan Mock, muzikant en make-up artist MLMA, rapper en danser Priddy the Opp en de modellen Cara Taylor en Parker Van Noord. Bekijk de video hier onder en voel de energie van mensen die zich niet begrensd voelen door beperkingen, gendernormen en definities.

CK Everyone
CK Everyone

Met de nieuwe modecollecties en de geur CK Everyone slaat Calvin Klein een nieuwe weg in. De ondergoed- en jeanscollectie kunnen in iedere kledingkast hangen, ongeacht het gender van de drager. De ondergoedcollectie is voorzien van grafische prints. In de CK ONE jeanscollectie vind je naast tijdloze denimmodellen, rokken en shorts ook T-shirts met logo, grafische hoodies en mouwloze vesten.

Sensueel en provocatief: CK Everyone
En dan is er ook nog CK Everyone, de eerste pure, genderloze en milieubewuste geur van Calvin Klein. Een gedurfde nieuwe geur voor elke generatie, die frisheid uitstraalt, volledig vegan is en natuurlijke bestanddelen bevat. Denk hierbij aan biologische sinaasappelolie, blauwe thee en cedernoten. Het resultaat: zoete sensualiteit met een provocatief randje, dus helemaal CK ONE for everyone.

CK Everyone
CK Everyone

Winq mag weggeven: 5x de Charming Roses-slip. Bekijk hier onder de nieuwe commercial, vul je gegevens in en maak kans op deze bijzonder bloemige CK ONE-slip ter waarde van € 19,00.

Powered by Labrador CMS