Cher komt met Pride-kledinglijn in samenwerking met Versace…

… en die heet: CHERSACE!!!

Leestijd: < 1 min

Dat Cher een fervent supporter is van de lhbtq-gemeenschap, wisten we natuurlijk al. Ze spreekt nu opnieuw haar steun uit met een speciale Pride-kledingcollectie, in samenwerking met het Italiaanse modehuis Versace. Samen met Donatella heeft ze een kledinglijn ontworpen met de klinkende naam CHERSACE.

Denk je aan Cher, dan denk je aan glitter en glamour. Verwacht dan ook veel regenboogkleuren die zijn gemaakt van glimmende steentjes. In de kledinglijn zijn T-shirts opgenomen, maar ook sokken en een baseball-pet. De prijzen variëren van 125 tot 300 dollar, wat natuurlijk niet bepaald goedkoop is.

Gender Spectrum

Daar staat tegenover dat alle opbrengsten van de CHERSACE-collectie gaan naar het Gender Spectrum, een non-profit organisatie die lhbtq-tieners en -kinderen ondersteunt. Een woordvoerder vertelt: “Cher heeft de gemeenschap altijd een zeer warm hart toegedragen en zet zich nu opnieuw in, met name voor de kwetsbare tieners. Ze vindt het heel belangrijk dat deze organisatie genoeg middelen heeft om niet alleen alle tieners, maar ook hun ouders en families te kunnen ondersteunen.”

Gehoord en geliefd

Donatella Versace voegt daaraan toe: “Er is bewust gekozen om deze samenwerking aan te gaan met Cher, in aanloop naar de Pride-maand. Het modehuis Versace zet zich graag in voor deze tieners, om hen gehoord en geliefd te laten worden.”

Interesse? Kijk dan op de website van Versace.

Bron: PZC

Powered by Labrador CMS