Casual chic look voor hem? Deze kledingstukken heb je nodig!

Leestijd: < 1 min

Het is voor veel mannen de favoriete kledingstijl: casual chic. De naam zegt het eigenlijk al, de stijl is enerzijds alledaags en anderzijds netjes. Een perfecte middenweg dus, om je iedere dag naar te kunnen kleden. Maar welke kledingstukken heb je daar eigenlijk bij nodig? Ontdek onze tips!

Overhemd

Het overhemd is misschien wel het beste kledingstuk voor de man dat er bestaat. Comfortabel, praktisch en te dragen op elk moment. Je kunt er eigenlijk niet zonder! Of je ‘m nu naar je werkt draagt of tijdens een dagje in de stad, een overhemd komt steevast van pas. Uiteraard zijn er verschillende looks om aan te denken. Van het klassieke overhemd in een lichte, dunne stof tot het moderne overhemd van een dikke stof – ook wel een overshirt genoemd. Haal het liefst overhemden in verschillende designs in huis, zodat je dit kunt afwisselen.

T-shirt

Nog zo’n item om elke dag te dragen? Dat is een T-shirt. Let wel: naar je werk trek je wellicht liever een overhemd aan, voor een wat nettere styling. Al ligt het natuurlijk ook maar net aan het werk dat je doet. Over een T-shirt kunnen we in ieder geval stellen dat je er eigenlijk niet de mist mee in kunt gaan. Het staat altijd, zeker als je een basic design draagt. Een shirt in wit, zwart, grijs of blauw: deze kleuren kun je in ieder geval in huis halen.

Trui

Voor de koude dagen heb je een trui nodig. Wat nu de perfecte casual chic trui heren is? We denken direct aan een dunne trui van wol, met een nette boord en zonder poespas. Je kunt ‘m eenvoudig combineren met zowel een shirt als een overhemd eronder. Maar ook een sweater past bij een casual chic stijl, al gaat dit wat meer de richting van de alledaagse styling op. Het is maar net wat je die dag het liefst aantrekt.

Haal verschillende opties in huis

Polo

Wil je net even iets anders aan dan een eenvoudig T-shirt? Dan komen we uit bij een polo! Waar dit kledingstuk eerder als kak is bestempeld, is het vandaag de dag in alle stijlen juist heel gebruikelijk om een polo aan te trekken. Het kraagje heeft net iets extra’s!

Pantalon

Uiteraard wil je ook je benen bedekken. Voor een nette look kies je een pantalon. Ideaal om naar je werk te dragen, maar eigenlijk geef je elke look er een chic randje mee. Dat kun je altijd wel gebruiken! Pantalons zijn er in verschillende vormen van luxe te vinden. Van een strakke afwerking zoals bij een pak tot een meer casual en loszittende pantalon: haal verschillende opties in huis. Zo heb je standaard genoeg om uit te kiezen.

Jeans

Ook een spijkerbroek past vandaag de dag bij een casual chic look. Als je maar voor een spijkerbroek met een nette afwerking gaat. Geen grote kleurverschillen of gaten in de broek dus, maar gewoon een klassieke, effen jeans. Die kun je elke dag dragen!

Powered by Labrador CMS