voor de feestdagen

Model van flacon van parfum Coach Green.

Cadeautips: 6 parfums en eau de toilettes die dit jaar zijn gelanceerd

Parfum Coach Green.
Leestijd: 2 min

Van een geur die doet denken aan een Griekse vakantie tot het iconische luchtje uit de Abercrombie & Fitch winkels. We nemen zes nieuwe parfums met je door die het goed zullen doen als cadeau voor onder de boom.

De klassiekers als Miss Dior en Chanel Nº5 kennen we inmiddels wel, maar gelukkig verschijnen er regelmatig nieuwe geuren op de markt. Voordat we beginnen met spuiten, eerst een handige tip voor het beste resultaat: je parfum kun je namelijk het best aanbrengen zodra je uit de douche komt en je huid nog een beetje vochtig en warm is. Smeer dan wel eerst crème op je huid en daarna je favoriete geur. Zo blijf je de hele dag lekker ruiken.  

1) abercrombie & fitch fierce

Abercrombie & Fitch Fierce.

Sinds 2002 hangt er een luchtje in de winkels van Abercrombie & Fitch waar wij lang onze vingers niet op konden leggen. En dat is niet zo gek, want dat luchtje is pas sinds dit jaar in Nederland te koop. Het is Abercrombie & Fitch Fierce. Een geur met een mix van zeebries, sensuele muskus en sandelhout. Tijdloos en herkenbaar. Zowel voor in de ochtend als in de avond een frisse geur. 

2) guess uomo acqua

Guess Uomo Acqua.

Herbeleef je Griekse vakantie met de zomer in een flesje. Guess introduceerde in de lente van 2023 Guess Uomo Acqua, een houtachtige geur met citroen, jeneverbes en basisnoten van sandelhout. Het flesje mag er ook zijn: een turquoise flacon met golvende vormen. 

3) no limit$ gold 

Philipp Plein No Limit$ Gold.

Komt het geluk je niet aanwaaien? Probeer het dan eens op te spuiten. Philipp Plein No Limit$ Gold wordt gebotteld in een gouden creditcard met een bestedingslimiet (dus toch!) van 1 biljoen dollar. De geur bevat topnoten van durf (bergamot, grapefruit en gember), hartnoten van helderheid (o.a. oranjebloesem en geranium) en basisnoten van succes (o.a. amberhout en patchoeli).

4) abercrombie & fitch away weekend

Abercrombie & Fitch Away Weekend.

Ben jij een zoetekauw op het gebied van luchtjes? Dan is Away Weekend van Abercrombie & Fitch iets voor jou. Dit parfum heeft namelijk de lichtzoete geuren van bergamot, mandarijn, kardemom en appel in zich zitten. Het flacon is gemaakt van postindustriële gerecyclede materialen en dus ook nog eens goed voor het milieu. 

5) montblanc explorer platinum

Montblanc Explorer Platinum.

Een platina versie van een parfum, dat moet wel goed zijn. Het belooft een intens parfum met cederhout en een akkoord van amberachtige noten te zijn. En dan kun je jezelf ook nog eens onderdompelen in de wereld van Explorer Platinium: er is namelijk een showergel en deostick in dezelfde geur uitgebracht. 

6) coach green

Parfum Coach Green.
Parfum Coach Green.

Met paard en wagen, zoals op het logo van Coach te zien is. Nieuwe geur Coach van het iconische New Yorkse label heeft houtachtige geuren van rozemarijn en cederhout gemixt met kiwi en bergamot. Aards, maar verfrissend. Net zoals het flesje in groene kleuren.

Powered by Labrador CMS