Binnenkort op Netflix: The Ultimatum – Queer Love

Bekijk hier de trailer van het tweede seizoen

Leestijd: < 1 min

Het tweede seizoen van de realityshow The Ultimatum gaat binnenkort van start op Netflix. De serie heeft als ondertitel Queer Love meegekregen en draait om stellen die bestaan uit non-binaire personen en/of vrouwen. Vanaf 24 mei zijn de eerste vier van tien afleveringen te zien. Bekijk hier alvast de trailer.

The Ultimatum draait om koppels van wie de een zich verder wil settelen, terwijl de ander daar nog over twijfelt. Ze staan op een belangrijk punt in hun relatie: gaan ze voor de volgende belangrijke stap, zoals een huwelijk? Of zal het daar nooit van komen? De een stelt de ander op de proef met een ultimatum: gaan ze voor elkaar en gaan ze trouwen, of gaan ze voor een ander om te zien hoe een parallelle toekomst eruitziet?

In het nieuwe seizoen van The Ultimatum bestaan de stellen uit vrouwen en non-binaire mensen, wier relaties op de proef worden gesteld. Sweet Magnolias-ster JoAnna Garcia Swisher heeft het presentatiestokje overgenomen van het getrouwde koppel Nick en Vanessa Lachey, die ook al een andere liefdesrealityshow presenteren, Love Is Blind.

Donder maar op

In een eerste trailer die is verschenen, gaat het er hier en daar hard aan toe. Zo zegt een van de deelnemers: “Ik wil haar naam niet eens meer noemen, voor mij staat ze gelijk aan Voldemort.” Een ander: “Als je mijn dog niet leuk vindt, dan donder je maar op!”

De eerste vier afleveringen van The Ultimatum: Queer Love zijn vanaf 24 mei te zien op Netflix. De volgende vier vanaf 31 mei en weer een week later volgen de laatste twee afleveringen.

Bekijk hier alvast de trailer.

Powered by Labrador CMS