Jesse Tyler Ferguson en Justin Mikita voor Architectural Digest

Binnenkijken bij… Modern Family-acteur Jesse Tyler Ferguson en Justin Mikita

Leestijd: 2 min

Jesse Tyler Ferguson woont samen met echtgenoot Justin Mikita en hun kinderen in een smaakvol ingerichte mansion in L.A., met in de tuin een kippenren waar op dit moment alleen Victoria Beckham in verblijft. Ja, dat lees je goed! Een andere verrassing is het aan de slaapkamer grenzende ‘orgieterras’. Bekijk hier de interieurvideo van dit Hollywood-stel!

Jesse Tyler Ferguson kennen we hier vooral van de serie Modern Family, waarvan de herhalingen ongetwijfeld nog ergens op een tv-zender is te vinden. Hij woont samen met zijn man Justin Mikita en hun twee kinderen in een dikke villa in Los Angeles, die ze nog niet zo lang geleden hebben betrokken.

knus en futuristisch

In een video voor Architectural Digest laten de twee hun huis zien. Het filmpje van een kwartier begint meteen al met een blooper, als Justin begint te praten in plaats van Jesse. Ze gieren het uit met z’n tweeën, om vervolgens te vertellen over hun dining room.

Hun huis in de Encino Hills in L.A. is gedecoreerd door interieurarchitect Mandy Cheng, die al meerdere keren in de prijzen is gevallen in Architectural Digest. Ze gaf de heren een warm en knus interieur met opvallende elementen, zoals futuristische glimmende lampen en bijzondere kunstwerken.

pulled sheep

Na de dining room is een ruimte aan de beurt met een piano, een bar vol drankflessen en een bizar gevormde hanglamp. Hier hangen en drinken de heren. Er hangt een trouwfoto aan de muur en ook de poppetjes van de bruidstaart – twee mannetjes – is te bewonderen onder een stolp. 

Door naar de family room, oftewel een uit de kluiten gewassen keuken met een zithoek. Aan de wand hangt een soort pulled sheep, dat bij nadere bezichtiging een kunstwerk is. Jesse, hierover: “Het is wachten op de dag dat de kinderen erin gaan klimmen. Dus dan moet dat ding misschien weg.”

orgy deck 

In de slaapkamer wijst Jesse op het aangrenzende dakterras. “Daar passen ongeveer dertig mensen op, dus dat noemen we ons orgy deck”, grapt de acteur. En even later, in de tuin, wijzen de heren op de kippenren die hoog op de wenslijst stond. Wat we daar zien, is een plastic kip. “De echte kippen komen nog, dus tot die tijd is de ren voor Victoria Beckham”, aldus Jesse. Want zo heet de plastic kip.

Afijn, er is nog veel meer te zien in het huis van Jesse en Justin. Bekijk hier de video!

Powered by Labrador CMS