Winq ♥︎ JOOLZ

Beugel om blij van te worden

Kekke kinderwagen

Leestijd: < 1 min

Waarom erbij horen als je geboren bent om op te vallen? Die vraag stelt kinderwagenontwerper Joolz hardop en kwam zelf met een passend antwoord dat tijdens de Pride-periode geïntroduceerd zal worden: een veiligheidsbeugel in regenboogkleuren.

Joolz regenboog veiligheidsbeugel
Joolz regenboog veiligheidsbeugel.

Joolz zegt hierover: “Wij moedigen iedereen aan om zichzelf te zijn. Trouw zijn aan wie je bent en je energie laten stralen, zijn twee dingen waar we naar streven. We omarmen diversiteit in elke vorm, onder onze mensen en nog belangrijker: in ons denken. Daarom moedigen we iedereen aan om met trots te flaneren, met onze limited edition 'Pride bar' voor onze Joolz Day+.” De veiligheidsbeugel is ook in andere kleuren verkrijgbaar als die beter passen bij de kleur van jouw kinderwagen, maar wij vinden de regenboogvariant toch de mooiste.

Joolz regenboog veiligheidsbeugel
Joolz regenboog veiligheidsbeugel

Naast het ontwikkelen van duurzame kinderwagens en accessoires, wil Joolz ook actief meewerken aan een betere wereld. Dat doen ze door gerecyclede materialen te gebruiken, maar ook door kinderwagens te maken die je kunt repareren als ze een keertje stuk gaan. In plaats van weggooien. Wat ook helpt zijn de duurzame initiatieven van Joolz, zoals hun Birth Forest (in samenwerking met Trees Nation) waarin er voor iedere verkochte kinderwagen een boom geplant wordt. Wil je nu wel een Joolz kinderwagen voor jouw kleintje, maar geen nieuwe wagen kopen? Dan kun je een kinderwagen huren zodat deze door meerdere ouders gebruikt kan worden en langer meegaan.

Joolz regenboog veiligheidsbeugel
Joolz regenboog veiligheidsbeugel

De regenboogbeugel kost 35 euro en Joolz doneert alle opbrengsten aan ILGA-Europe om de lhbtq-gemeenschap te steunen en te vechten voor gelijkheid.

Hier vind je meer informatie over Pride & Joolz.

Powered by Labrador CMS