Bestel nu online: de unieke Nederlandse Harry Styles-special

Vanaf 17 maart overal te koop

Leestijd: < 1 min

Harry Styles staat in juni drie keer in de volledig uitverkochte Johan Cruyff Arena in Amsterdam. Voor alle fans in ons land is er nu een unieke Nederlandstalige Harry Styles Special. Vanaf 17 maart overal te koop, bestel dit unieke bewaarnummer nu online.

Harry Styles staat in juni drie keer in het volledig uitverkochte Johan Cruyff Arena in Amsterdam. Ook staat er sinds een aantal weken een Grammy op zijn schoorsteenmantel. Maar er ontbrak nog één ding: Een Nederlandse Harry Styles Special. Die is er nu: vanaf 17 maart is dit unieke bewaarnummer overal te koop.

Muziek, mode, wereldvisie

Harry Styles is volgens de makers van de special de grootste wereldster van dit moment en dat in allerlei facetten: muziek, mode en wereldvisie. “Maar het is vooral iemand met een ontzettend dosis moed”, aldus Soundz-hoofdredacteur Jean-Paul Heck. “We zijn trots dat wij de eerste Harry Styles Special maakte die een volledig Nederlandse productie is.”

Soundz, de makers van het magazine, slaagde erin om twee exclusieve interviews met Harry te verkrijgen. Daarnaast gingen ze op pad met een aantal Nederlandse Harry-fans en tekende topfotograaf Paul Bergen voor een fotoshoot met hen.

Lesje 'Harry-kunde'

In een persbericht schrijven ze: “In deze special blikken we terug op Harry’s concerten in Nederland. We spraken met de bekendste radio-DJ’s van Nederland en ook strikten we de Amerikaanse professor Louis Dean Valencia van de Texas University. Hij legt op dit moment de laatste hand aan een nieuw boek over het leven van Styles. Op de universiteit van Valencia kun je echter ook lessen in de ‘Harry-kunde’ volgen.

We selecteerden een aantal exclusieve foto’s, doken in zijn kledingkast en proberen de geheimen van dit stijlicoon te ontrafelen. Topjournaliste Jill Waas (Grazia, Marie Claire) maakte een prachtig portret van deze ster. Wat maakt hem zo anders stelt zij zich de vraag. Jaap Bartelds (Winq) belicht Harry’s persoonlijke veelzijdigheid in een opvallend gender-verhaal. Documentairemaker en televisiepresentator Stijn de Vries (BNNVARA) weet in de special perfect de kracht van de personage Harry en zijn kleding te ontleden.”

Kijken, luisteren, leren

“Harry Styles is het type mens waar we graag naar kijken, luisteren en van kunnen leren. Vandaar dat we hem in de spotlights zetten en laten zien wat er allemaal met hem gebeurt”, aldus Chief Sound of Soundz Erik van Wunnik.

De Harry Styles Special ligt vanaf 17 maart in de winkel en is nu al online te bestellen op www.soundz.nl.

Harry Styles
Harry Styles
Powered by Labrador CMS