Bekijk een nieuw fragment van gay romcom Red, White, & Royal Blue

Vanaf vrijdag te zien op Prime Video

Leestijd: < 1 min

Vrijdag is het zover: dan gaat Red, White & Royal Blue in première, een film over de opbloeiende romance tussen de Britse kroonprins Henry en Alex, de zoon van de Amerikaanse president (die wordt gespeeld door Uma Thurman (!). Bekijk hier een kort fragment, waarin te zien is hoe de twee jongemannen om elkaar heen draaien.

De zoon van de Amerikaanse president en de jonge prins van Wales zijn elkaars grootste rivalen, maar dan worden ze gedwongen om te doen of ze vrienden zijn. Al snel ontstaat er iets moois tussen de twee, maar hoe lang houden ze dit geheim? Dat is het verhaal van de film Red, White, & Royal Blue.

Uma Thurman

De rom-com Red, White & Royal Blue is vanaf vrijdag 9 augustus te zien op Prime Video. Het verhaal is gebaseerd op de bestseller met dezelfde naam va Casey McQuiston. Alex wordt gespeeld door Taylor Zahkar Perez en Henry door Nicholas Galitzine. De Amerikaanse president is een rol van Uma Thurman.

In een fragment dat de makers hebben gedeeld op Instagram is te zien hoe de twee om elkaar heen draaien. De romantiek en de seksuele energie spatten er vanaf, maar het lijkt Alex en Henry verstandiger om hun geheime affaire geheim te houden. Wat uiteraard niet lukt, want het is een rom-com en daarin gaat natuurlijk van alles mis.

Eerste beelden

Hier het fragment, gevolgd door de trailer.

 

Powered by Labrador CMS