Bekijk deze sexy ondergoedcommercial met Riverdale-acteur KJ Apa

Leestijd: < 1 min

Er is een video opgedoken van Lacoste, die acteur KJ Apa heeft gestrikt voor een commercial waarin de Riverdale-acteur te zien is in de nieuwe ondergoedlijn van het merk. In de video is te zien hoe zijn hondje ontsnapt en hij er in zijn witte boxer briefs achteraangaat.

Volgens Lacoste geeft het ondergoedavontuur van KJ Apa je ‘de beste vibe’. Wat die vibe precies is? Geen idee, maar het is geen straf om te zien hoe de Riverdale-acteur in zijn onderbroek een pakketje aanneemt, waarbij zijn hondje in een onbewaakt moment ontsnapt.

Nog een hunk

Dus KJ erachteraan, op slechts een paar sneakers en in die Lacoste boxer briefs. Het hondje is nergens te bekennen, maar wat blijkt: er woont een hunk bij KJ in de straat in precies zo’n Lacoste onderbroek, die het hondje heeft gered. En zo komt alles toch nog goed. Het eindshot: KJ die met zijn hondje onder z’n arm al heupwiegend de straat uitloopt.

Het filmpje is al wat ouder, maar gaat ineens rond op verschillende lhbtq-sites. Hieronder de video, gevolgd door een alternatieve versie en enkele foto’s van Lacoste.

Powered by Labrador CMS