Bekijk deze rooftopbar die compleet in Dolly Parton-stijl is uitgevoerd

Hier de foto's!

Leestijd: < 1 min

Een hotel in Nashville heeft sinds kort een bar op het dakterras die volledig in Dolly Parton-stijl is uitgevoerd. De grootste eyecatcher is een roze buste van de zangeres, die uitkijkt over de al even roze zitjes en roze parasols. Hier wil je toch meteen naar toe om een 'Queen of the Rodeo'-cocktail te drinken?

Helaas is het nu niet mogelijk om naar de Verenigde Staten te reizen, dus zet dit hotel op je bucketlist: het Graduate Hotel in Nashville, 101 20th Avenu North. Bovenop het dak is een restaurant met bar geopend met de naam White Limozeen. Het geheel is geïnspireerd door Dolly Parton en alles is suikerzoet gestyled.

Kitscherige kroonluchters
White Limozeen is vernoemd naar het 29e studioalbum dat Dolly Parton in 1989 heeft uitgebracht. De muren, het plafond, de vloerbedekking, de kussens en de parasols zijn allemaal uitgevoerd in rozetinten. Binnen staan er luxe banken en hangen er kitscherige kroonluchters.

Cocktail
Buiten is het ook allemaal roze wat de klok slaat. Het pièce de résistance is een loeigrote buste van de zangeres, uiteraard ook in roze uitgevoerd. Rond het zwembad staan luxe ligbedden waar je heerlijk kunt genieten van een ‘Queen of the Rodeo’-cocktail.

Discobol
Voor wie niet meer weg wil is er de ‘9 to 5’-suite, met een discobol aan het plafond, een kingsize waterbed en hoogpolige vloerbedekking. Hier de beelden!

Limozeen
Limozeen
Limozeen
Limozeen
Limozeen
Limozeen
Limozeen
Limozeen
Limozeen
Limozeen
Limozeen
Limozeen
Limozeen
Limozeen
Powered by Labrador CMS