Bekijk de trailer van They/Them, een horrorfilm over conversietherapie

Leestijd: < 1 min

Kevin Bacon speelt de leider van een kamp waar tieners worden onderworpen aan conversietherapie in een horrorfilm met de naam They/Them, die je uitspreekt als ‘they slash them’ (zodat je meteen doorhebt naar wat voor filmgenre je zit te kijken. Bekijk hier de onheilspellende trailer.

In de film They/Them arriveert een groep lhbtq-jongeren bij het Whistler Camp, waar ze worden onthaald door de eigenaar, Owen Whistler (een rol van Kevin Bacon). Hij belooft dat de tieners na een week ‘een nieuw gevoel van vrijheid’. Ook zegt hij dat het kamp ‘een veilige plek is voor iedereen’.

Mysterieuze moordenaar

De beelden laten echter iets anders zien. Uit de synopsis: "Terwijl de counselors elk van de kampeerders psychologisch proberen af te breken, begint een mysterieuze moordenaar slachtoffers te eisen. Ze moeten elk hun krachten terugwinnen als ze de verschrikkingen van het kamp willen overleven."

In de trailer zijn enge poppen te zien, duistere schaduwfiguren en veel messen. Het scenario voor de film is geschreven door John Logan, die Oscar-nominaties op zijn naam heeft staan voor de films Gladiator, The Aviator en Hugo. Naast Kevin Bacon zijn Carrie Preston, Anna Chlumsky, Theo Germaine, Quei Tann, Anna Lore, Monique Kim, Darwin del Fabro, Cooper Koch en Austin Crute te zien.

Peacock

They/Them verschijnt op 5 augustus op het Amerikaanse streamingplatform Peacock en zal daarna ongetwijfeld zijn weg vinden naar de Nederlandse kijker.

Bekijk hier de trailer.

Powered by Labrador CMS