Nata Per Te

Bekijk de trailer van Nata Per Te, over de alleenstaande Luca die een baby wil adopteren

Vanaf 20 juni te zien in het Ketelhuis in Amsterdam

Leestijd: 1 min

Luca is alleenstaand en homoseksueel en hij verlangt naar het vaderschap. Hij wil een babymeisje adopteren, maar moet opboksen tegen de starre rechterlijke regels. Daarover gaat de film Nata Per Te, die vanaf donderdag 20 juni is te zien in het Ketelhuis in Amsterdam. Bekijk hier de trailer.

Het is 2017 en de rechtbank in Napels is op zoek naar een gezin voor het babymeisje Alba, die het syndroom van Down heeft en vanaf haar geboorte in het ziekenhuis werd achtergelaten. Luca, alleenstaand en homoseksueel met een sterk verlangen naar vaderschap, vecht om de voogdij over Alba te verkrijgen. Hoeveel ‘traditionele’ gezinnen moeten nee zeggen voordat Luca in aanmerking kan komen?

waargebeurd verhaal

Nata Per Te is het waargebeurde en ontroerende verhaal van Luca en Alba: een man en een klein meisje die elkaar hard nodig hebben, ook al lijkt de wereld om hen heen daar niet klaar voor te zijn.

Fabio Mollo is de regisseur van Nata Per Te, waarin Teresa Saponangelo, Pierluigi Gigante, Alessandro Piavani, Barbora Bobulova zijn te zien. De film is Italiaans gesproken en Nederlands ondertiteld en duurt 113 minuten. Vanaf donderdag 20 juni te zien in het Ketelhuis. Bekijk hier de trailer.

Powered by Labrador CMS