Bekijk de trailer van Marriage of Inconvenience

Over twee gays die doen alsof ze getrouwd zijn

Leestijd: < 1 min

Owen en Franklin zijn allebei gay, maar dat is dan ook meteen het enige dat ze met elkaar gemeen hebben. O, en ze moeten doen alsof ze met elkaar getrouwd zijn, omdat ze per ongeluk in hetzelfde getuigenbeschermingsprogramma zijn beland. Dat is het gegeven van de nieuwe webserie Marriage of Inconvenience, die op 6 april in première gaat. Bekijk hier de trailer.

Marriage of Inconvenience is een sitcom waarin Jason T. Gaffney is te zien als Owen en David Allen Singletary als Franklin. De twee mannen zijn allebei gay en hebben verder geen enkele affiniteit met elkaar. Maar ze zijn gedwongen om te doen alsof ze zijn getrouwd, omdat ze door een bureaucratische fout in hetzelfde getuigenbeschermingsprogramma zijn beland.

Tegenpolen

Samen moeten Owen en David hun nieuwe leven vormgeven en uit handen zien te blijven van figuren die het op hen hebben gemunt. De sitcom is er eentje in de stijl van The Odd Couple of Perfect Strangers, die draaiden om hetzelfde gegeven waarbij twee tegenpolen tegen wil en dank tot elkaar veroordeeld zijn.

Maken Owen en David er samen het beste van of vechten ze elkaar de tent uit? Tolereren ze elkaar, of vliegt er op een gegeven moment toch een vonk over? Daarom draait Marriage of Convenience. De serie is bedacht, geschreven en geregisseerd door Jason T. Gaffney, die dus ook in een van de hoofdrollen is te zien.

Dekkoo

De serie is vanaf 6 april te zien op Dekkoo, waarvoor je maandelijks 8,41 euro betaalt. Bekijk hier de trailer van Marriage of Inconvenience.

Powered by Labrador CMS