Bekijk de trailer van Lie With Me

Over twee tienerjongens en hun geheime relatie

Leestijd: < 1 min

Lie With Me is een Franstalig coming-of-age drama waarin twee tienerjongens hun beginnende liefde voor elkaar verkennen en erachter komen hoeveel impact het heeft om hun relatie geheim te moeten houden. Bekijk hier de trailer.

Oliver Peyon heeft het in 2017 verschenen boek Lie With Me van de Franse schrijver Philippe Besson verfilmd. Het verhaal gaat over de romanschrijver Stéphane Belcourt, die ermee instemt om als eregast aanwezig te zijn op een feest voor een beroemd cognacmerk, ook al drinkt hij geen alcohol.

Geesten uit het verleden

Wanneer Stéphane voor het eerst in 35 jaar terugkeert naar zijn geboortestad Charente, ontmoet hij Lucas, de zoon van zijn eerste liefde, Thomas Andrieu. Aan de hand van gesprekken gaan Stéphane en Lucas op zoek naar wie Thomas werkelijk was en wat hij tijdens zijn leven allemaal heeft gedaan.

Al snel wordt Stéphane geconfronteerd met de geesten uit zijn verleden en de destructieve queer romance uit zijn jonge jaren.

Cast

Guillaume Tonquédec kruipt in de huid van Stéphane Belcourt, terwijl Lucas wordt gespeeld door Victor Belmondo (de kleinzoon van de legendarische Franse acteur Jean-Paul Belmondo). Zijn vader Thomas wordt gespeeld door Julien De Saint Jean en de jonge Stéphane door Jérémy Gillet.

Of en wanneer de film in Nederland te zien is, is nog niet bekend, maar in ieder geval via het streamingplatform van Peccadillo Pictures. Bekijk hier alvast de trailer en een fragment uit Lie With Me.

Powered by Labrador CMS