Bekijk de trailer van Glamorous, de nieuwe Netflix-serie met Kim Cattrall

Leestijd: < 1 min

Kim Cattrall (bekend van Sex and the City) speelt een make-upmagnaat in de nieuwe Netflix-serie Glamorous, die door haar eigen personeel wordt ondermijnd. Ze schakelt de hulp in van een nieuwe medewerker, gespeeld door de non-binaire Miss Benny. Bekijk hier de trailer van Glamorous.

Glamorous vertelt het verhaal van Marco Mejia, een jonge gender non-conforme queer man wiens leven vast nergens naar toe lijkt te gaan, totdat hij een baan krijgt bij de legendarische make-upmagnaat Madolyn Addison. Het is Marco's eerste kans om erachter te komen wat hij van het leven wil, wie hij eigenlijk is en wat het echt voor hem betekent om queer te zijn.

Glitter en glamour

Marco is vrij excentriek en collega’s denken dat hij het bedrijf te gronde zal richten met zijn glitter en glamour. Tegelijkertijd wordt Madolyn van binnenuit ondermijnd. Zij besluit vervolgens om Marco voor haar te laten spioneren in haar bedrijf.

Kim Cattrall speelt Madolyn, en maakt binnenkort ook een piepkleine comeback in de Sex and the City-reboot And Just Like That - seizoen twee. Marco wordt gespeeld door Miss Benny. Verder doen Jade Payton, Michael Hsu, Ayesha Harris en Canada's Drag Race-winnaar Pryanka mee.

Trailer

Glamorous gaat op 22 juni in première op Netflix. Onlangs verscheen een nieuwe trailer, deze bekijk je hier.

Powered by Labrador CMS