Bekijk de trailer van gay romcom Red, White, & Royal Blue

“Love gets royally complicated”

Leestijd: < 1 min

De zoon van de Amerikaanse president en de jonge prins van Wales zijn elkaars grootste rivalen, maar dan worden ze gedwongen om te doen of ze vrienden zijn. Al snel ontstaat er iets moois tussen de twee, maar hoe lang houden ze dit geheim? Dat is het verhaal van de film Red, White, & Royal Blue. Bekijk hier de trailer.

Red, White, & Royal Blue is een film, gebaseerd op de gelijknamige roman van Casey McQuiston. Acteur Taylor Zakhar Perez speelt de rol van Alex Claremont-Diaz, de zoon van de president van de Verenigde Staten – die wordt gespeeld door Uma Thurman. Nicholas Galizine is te zien als prins Henry van Wales, een lid van de Britse koninklijke familie.

Grote opschudding

De film begint met het feit dat Alex en Henry elkaars grootste rivalen zijn. Maar dan veroorzaken ze grote opschudding op het huwelijk van de oudere broer van de prins. Als gevolg daarvan worden de twee gedwongen om naar de buitenwereld net te doen of ze vrienden zijn, om een nationaal incident te voorkomen. Maar die vriendschap bloeit al snel op tot iets meer dan dat…

Trailer

Red, White, & Royal Blue is geregisseerd door Matthew López. Naast de hierboven genoemde acteurs zijn ook Stephen Fry, Clifton Collins Jr., Ellie Bamber en Sarah Shahi te zien.

Red, White, & Royal Blue is vanaf 11 augustus te zien op Amazon Prime Video. Sinds deze week staat de trailer online, dus hier zijn de eerste beelden!

Powered by Labrador CMS