Bekijk de trailer van gay comedydrama Rotting In The Sun

Maak kans op 2 gratis tickets voor een speciale screening op 5 oktober

Leestijd: < 1 min

Sebastián belandt op een naakstrand dat tevens fungeert als ontmoetingsplaats voor mannen. Nadat hij bijna verdrinkt in de golven, wordt hij gered door een zekere Jordan, die hem meteen probeert te versieren. Hoe dit afloopt, zie je in de film Rotting In The Sun. Bekijk hier de trailer en doe mee aan de winactie.

Jordan Firstman brak als queer comedian door in de coronatijd met zijn komische video’s. Nu is hij te zien in de film Rotting In The Sun, die is gemaakt door de Chileense regisseur Sebastián Silva. Eerder maakte Silva indie comedies als Nasty Baby en Crystal Fairy & The Magic Cactus. Hij speelt ook mee in zijn eigen film.

Beruchte ontmoetingsplaats

Sebastián Silva speelt een fictieve versie van zichzelf, die in Mexico City is beland nadat hij in een creatieve impasse is geraakt en er geen zin meer in heeft. Op een dag besluit hij naar een afgelegen naaktstrand te reizen, dat tevens bekendstaat als een beruchte ontmoetingsplaats voor mannen.

Nadat hij de golven is ingelopen, wordt hij gered door Jordan Firstman, die ook min of meer zichzelf speelt. Jordan probeert meteen in het gevlei te komen met Sebastián, niet per se voor seks maar vooral om een eigen tv-serie te pluggen. Maar Sebastián is niet bepaald gecharmeerd van Jordan en gaat zelfs zover dat hij Sebastiáns komische video’s belachelijk maakt.

Mysterie

Gaandeweg verandert de film in een mysterie, nadat Sebastián vermist raakt. Jordan voelt zich verantwoordelijk voor wat er met Sebastián is gebeurd.

De film ging eerder dit jaar in première op het Sundance Festival, waar al snel een buzz ontstond over het vele mannelijke naakt in de film en de niet-gesimuleerde seksscènes, waaronder met Jordan Firstman zelf.

Trailer is NSFW

Rotting In The Sun is sinds 15 september te zien op het streamingplatform Mubi. Bekijk hier alvast de trailer – die behoorlijk NSFW is (dus niet geschikt om te bekijken op je werk).

Winnen!

Winq mag 3 x 2 tickets verloten voor een speciale screening van Rotting in the Sun op donderdag 5 oktober om 19.00 uur bij LAB111 in Amsterdam, inclusief een video Q&A, MUBI goodies en een gratis drankje. Kans maken? Vul onderstaand formulier in. 

Powered by Labrador CMS