Bekijk de trailer van Fellow Travellers, over gay love in Washington DC

Met Jonathan Bailey en Matt Bomer

Leestijd: < 1 min

Matt Boomer en Jonathan Bailey spelen gay lovers in Fellow Travellers, een nieuwe serie die zich afspeelt in het Washington DC van de jaren ’50 tot en met ’80. In een eerste trailer is te zien dat het er behoorlijk intens aan toe gaat. Hier de beelden!

Fellow Travellers is een achtdelige serie die later dit jaar in première gaat op Showtime / Paramount Plus. De serie is gebaseerd op gelijknamige boek van Thomas Mallon uit 2007. Het verhaal gaat over twee politieke stafmedewerkers in het Washington DC van de jaren vijftig tot tachtig in de vorige eeuw.

Opbloeiende liefde

Acteurs Matt Boomer en Jonathan Bailey, die allebei gay zijn, kruipen in de huid van de twee stafmedewerkers Matt en Hawk. 

In de serie is te zien hoe de levens van deze twee mannen zich ontwikkelen, tegen de achtergrond van oorlogen, protesten en andere obstakels die ze samen moeten zien te overwinnen. In de trailer is te zien hoe de liefde tussen Matt en Hawk tot stand komt.

Foto's en trailer

Wanneer de serie in Nederland te zien is, weten we nog niet. Paramount Plus is niet actief in ons land, maar het daaraan gelieerde SkyShowtime wel. Hou het aanbod van die nieuwe streamingdienst dus in de gaten. Hier de eerste foto’s en de trailer van Fellow Travellers!

Fellow Travellers
Fellow Travellers
Fellow Travellers
Fellow Travellers
Fellow Travellers
Fellow Travellers
Powered by Labrador CMS