Bekijk de trailer van Emily in Paris, saison trois

En wie is die leuke man ook alweer?

Leestijd: < 1 min

Parijs is Parijziger dan ooit in de Netflix-hit Emily in Paris. De Eiffeltoren lijkt elke paar minuten voorbij te flitsen, overal zijn lichtjes en Emily zelf heeft nog net geen baret op en een tas waaruit een baquette tevoorschijn piept. Het derde seizoen gaat op 23 december van start en hier is de trailer. Maar waar ging de serie ook alweer over?

Emily in Paris is een romantische comedyserie waarvan de eerste twee seizoenen populair waren op Netflix. De serie is licht van toon en gaat over de Amerikaanse Emily (een rol van Lily Collins), die naar Frankrijk vertrekt om bij het marketingbureau Savoir te gaan werken.

Cultuurschok

Aanvankelijk gaat het werken en wonen in Parijs haar maar lastig af. Emily ondergaat een complete cultuurschok in de Franse hoofdstad waar alles draait om joie de vivre en laissez-faire, terwijl zij het conservatieve Amerikaanse platteland gewend is. Haar collega's lijken niet aardig en vrienden maken blijkt ook behoorlijk lastig.

Naarmate Emily haar draai weet te vinden, ontspant ze meer en meer en zien we haar net als haar Franse collega’s in steeds uitbundiger creaties over de werkvloer rondstappen.

Franse clichés

Emily in Paris is gemaakt door Darren Star, die eerder Sex and the City maakte. In die serie zette hij New York City vrij clichématig neer, en dezelfde kritiek kreeg hij voor deze serie. Parisiennes werden neergezet als kettingrokende snobs met Birkin-tassen, de Franse mannen waren seksistisch en achterlijk en al die baretten en cocktailjurkjes op de talrijke feestjes: het was gewoon te veel van het goede. En dan die eeuwige Eiffeltoren overal.

Maar stiekem is de serie toch best leuk, al lijkt het alsof Emily zich door een levende ansichtkaart beweegt. Wat ook weer zo is in de trailer van seizoen drie, dat van start gaat op 23 december. Hier de beelden!

Powered by Labrador CMS