Bekijk de trailer van Dramarama, over de coming-out van Gene

Een ode aan drama-nerds en laatbloeiers

Leestijd: < 1 min

Het is 1994 en Gene bereidt zich voor op een slaapfeestje met zijn vrienden van de toneelclub. Hij heeft zich voorgenomen om zijn grote geheim met ze te delen. Dit is het verhaal van Dramarama, een coming-of-age film die op 3 februari in première gaat. Bekijk hier alvast de trailer.

Het is 1994 en het einde van de zomer nadert voor middelbare scholier Gene. De tiener bereidt zich voor op het murder mystery slaapfeestje met zijn vrienden van de toneelclub. Dit zal het laatste slaapfeestje zijn voor het vijftal, voordat iedereen een nieuw leven begint.

Groot geheim

Theatrale gastvrouw Rose vertrekt de volgende ochtend naar een Universiteit aan de andere kant van het land. De serieuze Claire, de aanstekelijk enthousiaste Oscar en sarcastische Ally volgen kort daarna.

Gene, die als enige achterblijft in Escondido, California, heeft zich voorgenomen om zijn grote geheim met zijn vrienden te delen. Dit blijkt echter veel moeilijker vanwege het christelijke aard van de toneelclub.  

Drama-nerds en laatbloeiers 

Jonathan Wysocki's nostalgische, grappige speelfilmdebuut is een aangrijpende ode aan drama-nerds, laatbloeiers en de intense vriendschappen van de jeugd. De belangrijkste rollen in Dramarama worden gespeeld door Anna Grace Barlow, Nico Greetham, Nick Pugliese, Daniella Kay en Megan Suri.

Dramarama gaat op 3 februari in première. Bekijk hier alvast de trailer.

Powered by Labrador CMS