Dead Hot

Bekijk de trailer van Dead Hot, een Britse queer tv-serie over vriendschap en verlies

Dead Hot is een komische thrillerserie die gaat over de twintigers Elliot en Jess, die beste vrienden zijn. Samen rouwen ze om het verlies van Peter, de tweelingbroer van Jess die een relatie had met Elliot. Ze feesten erop los om hun trauma te verwerken en hopen tegelijkertijd dat ze erachter komen wat er met Peter is gebeurd. Bekijk hier de trailer van deze zesdelige tv-serie.

Bilal Hasna en Vivian Oparah zijn te zien als Elliot en Jess in de nieuw Britse komische thrillerserie Dead Hot. De twintigers wonen in Liverpool en zijn beste vrienden. Die vrienschap heeft zich gevormd door het verdriet over het verlies van Peter, de tweelingbroer van Jess en de eerste en enige liefde van Elliot.

Vijf jaar geleden is Peter onder mysterieuze omstandigheden verdwenen. Elliot en Jess zijn nog steeds bezig met het verwerken van dit trauma en ze storten zich regelmatig in het hedonistische nachtleven om al feestend hun verdriet te verdoven. Tegelijkertijd klampen ze zich vast aan de kleine hoop dat ze op een dag zullen ontdekken wat er met Peter is gebeurd.

worden ze erin geluisd? 

Dan ontmoet Elliot een zekere Will (gespeeld door Marcus Hodson) en denkt hij het verleden achter zich te kunnen laten. Elliot ontdekt echter dat Will zijn eigen duistere geheimen heeft. Op hetzelfde moment zoekt iemand contact met Jess die beweert haar broer te zijn. Worden ze erin geluisd? En waarom, en door wie?

cast

Daarover gaat Dead Hot, waarin verder Penelope Wilton is te zien, bekend van Downton Abbey. Ze speelt Francine, Elliots rijke en onverdraagzame grootmoeder. Ook Peter Serafinowicz (The School for Good an Evil) speelt mee, net als Rosie Cavaliero, Rebekah Murrell, Alan Turkington en Brandon Fellows.

Dead Hot is sinds 1 maart te zien op Amazon Prime Video, althans: alleen in Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Hopelijk zal Nederland snel volgen. Bekijk hier alvast de trailer.

Powered by Labrador CMS