Dead boy detectives

Bekijk de trailer van Dead Boy Detectives, een horrorthriller met gay vibes

Vanaf 25 april te zien op Netflix

Leestijd: 1 min

Charles Rowland en Edwin Paine zijn na hun dood blijven rondspoken op aarde om misdaden op te lossen. Intussen moeten ze zien te ontsnappen aan gevaarlijke heksen, de hel en de dood zelf, die de twee op de hielen zit. De twee zijn elkaars beste vrienden, of speelt er meer? Daarover gaat de serie Dead Boy Detectives. Bekijk hier de trailer.

In Dead Boy Detectives is te zien hoe Edwin en Charles er alles aan doen om bij elkaar te blijven. Ze zijn na hun dood op aarde gebleven om misdaden op te lossen als detectives, maar worden daarbij dwarsgezeten door nare heksen, de hel en de dood zelf. Ze krijgen hulp van de helderziende Crystal en haar vriend Niko. Samen lossen ze paranormale en mystieke zaken op.

cast 

Dat is in het kort het verhaal van Dead Boy Detectives, dat is gebaseerd op de DC comic novel-personages die zijn bedacht door Neil Gaiman. Charles Rowland en Edwin Paine worden gespeeld door Jayden Revri en George Rexstrew. Crystal Palace is een rol van Kassius Nelson. Niko wordt gespeeld door Yuyu Kitamura. Lukas Gage (bekend van The White Lotus) speelt een terugkerend personage genaamd Cat King. Kirby Howell-Baptiste speelt de Dood, wat ze eerder deed in The Sandman.

Dead Boy Detectives is door Netflix gerubriceerd onder de tag ‘lhbtq+’, dus dat belooft wat. Vanaf 25 april is de serie hier te zien. Bekijk alvast de trailer.

Powered by Labrador CMS