Bekijk de trailer van de webserie Le Terre est Ronde

Leestijd: < 1 min

Le Terre est Ronde (de aarde is rond) is de naam van een nieuwe webserie over de 22-jarige Vincent die verliefd is op Julien. Ze kennen elkaar van Instagram en besluiten met elkaar af te spreken in een park. Vincent wacht op een bankje, maar wie is de man die naast hem komt zitten?

In Le Terre est Ronde is te zien hoe Vincent en Julien al een tijdje virtueel om elkaar heen draaien. Ze hebben alleen online contact met elkaar, tot ze besluiten dat het tijd is voor een date. De twee spreken af in een park, en om elkaar goed te herkennen spreken ze af dat Julien een rode pet zal dragen.

Vreemdeling

Vincent neemt plaats op een bankje, maar dan komt er ineens iemand anders naast hem zitten. Nadat de twee enkele zinnen met elkaar hebben uitgewisseld, staat Vincent boos op en hij beent weg. Heeft Julien hem al die tijd voor de gek gehouden? Hij kijkt nog één keer om, en ziet nog net hoe de vreemdeling een rode pet op zijn hoofd zet. Was het hem toch?

Beste webserie

La Terre est Ronde is in Cannes bekroond als beste nieuwe webserie. De serie is gemaakt in Canada en geregisseerd en geschreven door David Olympe Cabon en Romain Le Bleis. Meer informatie over de serie vind je hier. De trailer kunnen we helaas niet embedden, maar is te zien op Vimeo.

Powered by Labrador CMS