Bekijk de trailer van de gay filmklassieker Instant Dads

Tranentrekker is nu te zien via Amazon

Leestijd: < 1 min

Precies vijftien jaar geleden verscheen de film Instant Dads, een tranentrekker van jewelste waarin een doodzieke moeder een nieuw thuis vindt voor haar zoon: bij haar ex die samenwoont met zijn vriend en niet eens wist dat hij een kind had. De film is nu online te zien. Bekijk hier de trailer.

De re-release van Instant Dads komt precies vijftien jaar nadat de film van scenarioschrijver en regisseur Derek Maki voor het eerst was te zien, in 2005. Destijds kreeg de ontroerende ‘indie-film’ verschillende prijzen.

Instant Dads gaat over Nancy, die moeder is van zoontje Luke. Ze lijdt aan een terminale vorm van kanker en gaat voor het te laat is op zoek naar een nieuw thuis voor Luke.

Nancy besluit contact op te nemen met Lukes biologische vader, Steven. Die had er geen weet van dat hij een zoon heeft en heeft inmiddels een langdurige relatie met zijn vriend Peter.

Steven worstelt met het feit dat hij plotseling vader is en dat zijn highschool sweetheart niet lang meer te leven heeft. Tegelijkertijd is Peter minder enthousiast over al deze nieuwe ontwikkelingen. Welke beslissing zal Steven nemen?

Dominic Janes was destijds tien jaar oud toen hij Luke speelde. Later was hij nog te zien in tv-series als ER en Dexter.

Instant Dads is nu verkrijgbaar op dvd, in twee edities: de gewone versie bevat alleen de film en wat bonusmateriaal, een speciale editie heeft ook een boek met het complete script en nooit eerder uitgebrachte foto’s.

Daarnaast is Instant Dads te zien op Amazon Prime Video. Hier onder zie je alvast de trailer.

Powered by Labrador CMS