Heartbreak High

Bekijk de trailer van de Australische higschoolserie Heartbreak High

Seizoen twee gaat op 11 april in première op Netflix

Leestijd: 1 min

Het tweede seizoen van de Australische serie Heartbreak High komt eraan. Opnieuw wordt een groep leerlingen van Hartley High gevolgd in hun doen en laten. In de nieuwe trailer is te zien hoe de een beland in een ‘love triangle’ terwijl de ander een tepelpiercing laat zetten. Vanaf 11 april is op Netlflix te zien hoe dit allemaal afloopt. Bekijk hier alvast de trailer.

De originele serie Heartbreak High was een spin-off van de film The Heartbreak Kid liep van 1994 tot en met 1999. In 2022 verscheen het eerste seizoen van de reboot op Netflix. Dat kreeg wereldwijd lovende kritieken, met lof voor het scenario, de acteerprestaties en de diverse vertegenwoordiging van de lhbtiq+-gemeenschap. Het was een grote hit voor Netflix en bereikte de top 10 in meer dan 43 landen.

twee nieuwe personages 

In het tweede seizoen duikt de volledige cast uit seizoen 1 weer op. Ook komen er twee nieuwe personages bij: Rowan Callaghan (een rol van Sam Rechner) en Zoe Clarke (gespeeld door Kartanya Maynard). 

Rowan is een bescheiden plattelandsjongen met droge humor en een passie voor klassieke cinema die al snel in een driehoeksverhouding belandt. Zoe is een voorstander van het celibaat en voert een groepje mensen aan die zich de ‘Puriteens’ noemen.

trailer

Het tweede seizoen van Heartbreak High is vanaf 11 april te zien op Netflix. Hier alvast de trailer.

Powered by Labrador CMS