Hacks - HBO Max

Bekijk de teaser van misschien wel de leukste tv-serie van dit moment: Hacks, seizoen 3

Leestijd: 1 min

Deborah is een diva op haar retour die eens groot was als stand-up comedian. Ze huurt Ava in om teksten te schrijven voor haar comeback. Maar Deborah is een feeks en Ava ontspoort regelmatig. Ze kunnen niet met, maar ook niet zonder elkaar. Dat is het gegeven van Hacks, een van de leukste tv-series van dit moment. Binnenkort gaat het derde seizoen van start, bekijk hier de eerste beelden.

Jean Smart is te zien in een geweldige rol als Deborah Vance, een diva die ooit legendarisch was in Las Vegas met haar stand-up comedyshow. Na jarenlang een kwakkelend bestaan in de marge te hebben geleid, besluit ze dat het tijd is voor een comeback. Maar haar oude grappen werken niet meer, dus moet ze op zoek naar iemand die de huidigde tijdsgeest in haar vingers heeft.

onuitstaanbare diva versus rare losbol

Deborah komt terecht bij de ambitieuze Ava, een jonge schrijfster die grootse plannen heeft maar is gecanceld vanwege een ongevoelig bericht op social media (een rol van Hannah Einbinder). Als haar carrière tot stilstand is gekomen, besluit ze met Deborah in zee te gaan. Die vindt dat de twee samen totaal niet door één deur kunnen. Deborah vindt Ava maar een rare losbol en tegelijkertijd veel te woke. Ava kan Deborah dan weer niet uitstaan vanwege haar opvliegerige temperament en haar onuitstaanbare divagedrag.

Dit leidde in de eerste twee seizoenen van Hacks tot geweldig pijnlijke situaties, waarbij de as van Ava’s vader een hilarische bijrol speelt. De duistere humor van de serie zoekt vaak de randen op van de goede smaak en het is heerlijk te zien hoe Deborah en Ava elkaar de tent uitvechten, maar toch iedere keer weer tot elkaar worden aangetrokken – ze zijn nu eenmaal tot elkaar veroordeeld.

nieuwe teaser

De eerste twee seizoenen van Hacks waren te zien op HBO Max, in 2021 en 2022. Na een jaar te hebben overgeslagen, volgt op 2 mei de eerste aflevering van seizoen drie, dat in totaal uit negen afleveringen bestaat.

In een teaser van ongeveer een minuut is te zien hoe de verhouding tussen Deborah en Ava verdergaat, nadat die aan het einde van het vorige seizoen op een dieptepunt is geëindigd. Bekijk hier de beelden!

Powered by Labrador CMS