Bekijk de nieuwe trailer van Sex Education – seizoen 4

Er gebeurt veel, heel veel...

Leestijd: < 1 min

Volgende week donderdag is het zover: dan staat het vierde en laatste seizoen van Sex Education op Netflix. In de nieuwe trailer gebeurt veel, heel veel. En dat allemaal op de muziek van Meat Loaf’s ‘I’d Do Anything For Love (But I Won’t Do That)’. Hier de beelden!

Het vierde en laatste seizoen van Sex Education toont de bekende personages in een nieuwe omgeving. De Moordale Secondary-school is gesloten en Otis, Eric en de anderen gaan nu naar het Cavendish Sixth Form College. Otis, die seksadvies gaf aan zijn medeleerlingen, krijgt hier te maken met een concurrent op dit vlak.

Nieuwe gezichten

Maar ook rond de anderen gebeurt veel. Zo is Maeve vertrokken naar Amerika, is Otis’ moeder Jean weg bij haar man en heeft Eric andere dingen aan zijn hoofd. Aimee verkent de kunstwereld en Adam vraagt zich af of het reguliere onderwijs wel of niet voor hem is weggelegd wanneer hij geniet van zijn bezigheden op een boerderij.

Er zijn ook nieuwe gezichten te zien in het nieuwe seizoen. Jeans nieuwe baas wordt gespeeld door Hannah Gatsby en Dan Levy speelt Maeves Amerikaanse docent.

Wel of geen date?

In de nieuwe trailer is te zien dat Otis en Maeve nog steeds om elkaar heen draaien. Krijgen ze nu wel of niet iets met elkaar? Te zien is hoe Maeve terugkeert naar Moordale voor iets dat lijkt op een eerste echte date met Otis.

Sex Education is bedacht door Laurie Nunn, die ‘ongelooflijk trots’ is op de serie. “De schrijvers, de acteurs en de crew hebben hun ziel en zaligheid gelegd in de laatste serie. Ze hebben onvermoeibaar werk verzet en we kunnen niet wachten om de nieuwe afleveringen met onze kijkers te delen.”

Trailer

Bekijk hier alvast de nieuwe trailer van seizoen vier, dat vanaf donderdag 21 september op Netflix is te zien.

Powered by Labrador CMS