Bekijk de nieuwe trailer van My Policeman, met Harry Styles als gay agent

Vanaf 4 november op Prime Video

Leestijd: < 1 min

My Policeman gaat over een agent die in de jaren vijftig van de vorige eeuw een affaire begint met een andere man. Harry Styles speelt de hoofdrol in deze film, die in oktober in première gaat en in Nederland te zien is vanaf 4 november. Bekijk hier de nieuwe, extra lange trailer.

My Policeman is gebaseerd op het gelijknamige boek van Bethan Roberts. De film is geregisseerd door Michael Grandage. Harry Styles speelt politieagent Tom, die is getrouwd. Zijn vrouw Marion (gespeeld door Emma Corrin) weet echter niets van de gevoelens die Tom koestert voor andere mannen, en dus ook niet van de gepassioneerde romance die hij begint met zijn vriend Patrick (een rol van Patrick Dawson).

Gevaarlijke relatie

In de trailer is te zien hoe Tom en Marion trouwen, maar de kijker ziet dan al hoe Tom heimelijk naar Patrick kijkt. De film komt op stoom als de twee mannen elkaar zoenen in een hal, in een tijd dat homoseksualiteit nog illegaal was. De relatie van Tom en Patrick is dan ook niet zonder gevaren.

In de nieuwe trailer zijn ook de oudere versies van Tom, Marion en Patrick te zien. Die worden gespeeld door respectievelijk Linus Roache, Gina McKee en Rupert Everett.

Kritiek

Tijdens de promotie van de film zei Harry Styles in een interview dat My Policeman de homoseksuele liefde op een ‘tedere en gevoelige manier’ wil laten zien. Volgens hem komt dat niet veel voor in films. Hij zei: “Vaak is gay seks in films niet meer dan twee mannen die het met elkaar doen, er is weinig tederheid te zien.”

Die opmerking leidde tot kritiek omdat er wel degelijk films en series bestaan waarin gays op een tedere en gevoelige manier met elkaar omgaan.

Prime Video

In Nederland is My Policeman vanaf 4 november te zien op Prime Video. Bekijk hier de nieuwe trailer.

Powered by Labrador CMS