Bekijk de nieuwe trailer van Fellow Travelers

Met Matt Bomer en Jonathan Bailey als liefdeskoppel

Leestijd: 1 min

Fellow Travelers is een miniserie over de geheime relatie tussen de charismatische en ambitieuze Hawk en de vrome, idealistische Tim, twee politieke stafmedewerkers die op elkaar verliefd worden in de jaren vijftig van de vorige eeuw, een tijd waarin de oorlog werd verklaard aan ‘subversieven en seksueel afwijkende personen’. Bekijk hier de nieuwe trailer.

Fellow Travelers is gebaseerd op de gelijknamige roman van Thomas Mallon en wordt omschreven als ‘een episch liefdesverhaal en een politieke thriller, waarin de romantiek wordt beschreven van twee zeer van elkaar verschillende mannen in het Washington uit het McCarthy-tijdperk.

Romance

Bridgerton-acteur Jonathan Bailey speelt Tim Laughlin, een jonge man die religieus en idealistisch is en optimistisch kijkt naar een wereld na de Tweede Wereldoorlog. Zijn leven verandert wanneer hij Hawkins Fuller ontmoet, die een politieke carrière achter de schermen heeft die hem geen windeieren legt. Fuller wordt gespeeld door Matt Bomer.

De twee beginnen een romance op het moment dat Joseph McCarthy en Roy Cohn de oorlog verklaren aan ‘subversieven en seksueel afwijkende personen’, waarmee een van de duisterste periodes in de Amerikaanse geschiedenis van de 20e eeuw wordt ingeluid.

Vier decennia

In de loop van vier decennia worden de hoofdpersonen uit Fellow Travelers gevolgd terwijl ze elkaar en anderen kruisen – tijdens de protesten tegen de oorlog in Vietnam in de jaren zestig, het door drugs gedreven hedonisme in de jaren zeventig en de aidscrisis in de jaren tachtig.

Acht afleveringen

Fellow Travelers is geregisseerd door Ron Nyswaner en in de acht afleveringen zijn ook Jelani Alladin, Allison Williams, Linus Roache en Chris Bauer te zien. De serie gaat op 27 oktober van start op het Amerikaanse platform Showtime en een dag later op Paramount+. Waar en wanneer Fellow Travelers in Nederland is te zien, weten we nog niet.

Bekijk hier de trailer.

Powered by Labrador CMS