Boys Like Boys

Bekijk de nieuwe reality tv-show Boys Like Boys

Nu te zien op streamingplatform GagaOOLala

Leestijd: 1 min

Acht Taiwanese jonge mannen verblijven een tijd in een huis, maar ze mogen ook gewoon met elkaar op stap. Er is geen opgelegd drama, geen gekke opdrachten of mollen/verleiders die de kandidaten in verwarring brengen: gewoon de belevenissen van acht jongens die al dan niet met elkaar gaan daten. Dat is het gegeven van de realityshow Boys Like Boys. Bekijk hier de trailer.

Veel realityshows doen er alles aan om spanning en sensatie te veroorzaken. Neem bijvoorbeeld Temptation Island, waar verleiders ervoor moeten zorgen dat relaties uit elkaar worden gedreven. Of Big Brother, dat aan elkaar hangt van intriges en vage opdrachten. En in Amerika is nu een show te zien waarin koppels op zoek gaan naar een derde persoon, genaamd Couple to Throuple.

boys like boys

En daarnaast heb je Boys Like Boys, een nieuwe realityserie uit Taiwan. Hierin zie je geen (com)plotten en intriges, maar gewoon acht jongens die een tijdlang samenleven onder één dak. In tegenstelling tot Big Brother mogen ze gewoon naar buiten, er zijn geen verleiders of vreemde opdrachten – gewoon acht jonge mannen die gay zijn en het leuk proberen te hebben met elkaar.

Voor de duur van een week worden ze aangemoedigd om met elkaar te praten en te kijken of er een vonk overspringt. Dat is het. De cast van Boys Like Boys is vrij divers, al zijn ze ongeveer even jong en cute.

bekijk de trailer

Boys Like Boys is een eigen productie van GagaOOLala, een Aziatische streamingdienst die zich richt op lhbtiq+’s en die ook toegankelijk is voor Nederlandse abonnees. In Taiwan was het eerste seizoen zo populair dat het een tijd de nummer één datingshow was op tv. Een nieuw seizoen wordt binnenkort uitgezonden door het veel grotere TLC, in Taiwan.

Bekijk hieronder de trailer van Boys Like Boys, waarin gek genoeg de hoofden van de kandidaten zijn afgeschermd. In de afleveringen van de serie zie je ze overigens wel gewoon in beeld.

Powered by Labrador CMS