Catboy

Bekijk de korte film Catboy, over liefde in de Spaanse ballroomcultuur

Leestijd: 1 min

Marc zit chagrijnig thuis als hij een uitnodiging krijgt voor een ballroomparty van zijn vriend Cacao. Daar ontwaart hij de aantrekkelijke Leo, die meedoet in de categorie ‘Catboy Sex Siren’. Dit leidt al snel tot een homo-erotische ontmoeting. Hierover gaat de korte film Catboy. Je bekijkt ‘m hier!

Marc heeft op z’n telefoon door een homodating-app zitten scrollen, maar hij werd er niet vrolijk van. De openlijk racistische en femmefobische profielen maken hem ronduit boos en chagrijnig. Maar dan krijgt hij plotseling een bericht van zijn vriend Cacao. Die nodig hem uit voor een ballroomparty.

Eenmaal aangekomen valt Marcs oog op iemand aan de andere kant van de volle zaal. Hij ontmoet de aantrekkelijke Leo, die meedoet in de categorie ‘Catboy Sex Siren’. Aanvankelijk durft Marc alleen van een afstandje te staren, maar al snel leidt dit tot een uitgebreide, homo-erotische ontmoeting tussen de twee.

31 minuten 

Dat is in het kort het verhaal van de korte film Catboy, die 31 minuten duurt. De film is gemaakt door de Spaanse regisseur Cristian Sitjas. De hoofdrollen worden gespeeld door Javier des León en Panterino.

Catboy is te zien op het online streamingplatform GagaOOLala, waar je voor 6,99 dollar per maand alles kunt bekijken (of voor 59,99 dollar per jaar, dat scheelt toch weer dik 13 dollar).

Powered by Labrador CMS