Young Royals seizoen drie

Bekijk de eerste beelden van Young Royals – seizoen drie

Het derde en laatste seizoen van Young Royals komt eraan. Netflix heeft de eerste nieuwe beelden gedeeld uit de serie, die gaat over de Zweedse prins Wilhelm die zijn prille relatie met klasgenoot Simon verstoord zag worden door het uitlekken van een sekstape. Bekijk hier de trailer en een nieuw fragment. 

Edvin Ryding en Omar Rudberg zijn te zien als prins Wilhelm en Simon, die elkaar ontmoeten op een privéschool. In de eerste twee seizoenen was te zien hoe hun relatie opbloeide, maar ook een lelijke knauw kreeg nadat beelden waren uitgelekt waarop te zien was dat ze seks hadden.

sekstape

Aan het einde van het tweede seizoen was te zien hoe Wilhelm toegaf dat hij het was die op de beelden te zien is, terwijl zijn familie er alles aan had gedaan om dit onder de pet te houden (wat op zich kon, want alleen het gezicht van Simon kwam in beeld).

In juni werd bekend dat de opnames van het derde seizoen erop zaten, maar ook dat dit tevens het laatste seizoen zal zijn. In een trailer-achtig filmpje zijn nu nieuwe beelden te zien, die worden begeleid door de woorden ‘screaming’, ‘crying’ en ‘throwing up’. Dat belooft dus een achtbaan aan emoties te worden.

fragment

Ook deelt Netflix een fragment, waarbij Wilhelm en Simon met elkaar praten in een ruimte die er tamelijk koninklijk uitziet. Ze vinden het moeilijk om van elkaar af te blijven, maar dan duwt Wilhelm Simon van zich af.

Wanneer het nieuwe seizoen van start gaat, heeft Netflix nog niet bekendgemaakt. Hier alvast de nieuwe beelden.

Powered by Labrador CMS