Bekijk de broeierige trailer van Elite – seizoen 7

Leestijd: < 1 min

Eindelijk is er een datum waarop het zevende seizoen van de Spaanse lhbtq-serie Elite in première gaat op Netflix: 20 oktober. Dat duurt nog even, maar gelukkig is er nu een nieuwe trailer. Waarin verder weinig over het verhaal wordt verklapt: het zijn vooral erg fraaie beelden. Die zie je hier!

Elite begon ooit als een typische middelbareschool-serie waarin drie jongeren uit een arbeidersmilieu hun plek moesten zien te vinden op een elitaire privéschool, terwijl er een moord is gepleegd.

Omar Ayuso

Van de originele cast is eigenlijk niemand meer over, maar nu is bekendgemaakt dat een van de hoofdrolspelers van het eerste uur, Omar Ayuso, terugkeert in Elite. Nieuw in de serie is Anitta, de Braziliaanse zangeres die nu haar eerste prominente rol te pakken heeft.

Over het verhaal van seizoen zeven is niet veel bekend. Seizoen zes eindigde met een schietpartij vanuit een zwarte SUV, waarbij niet duidelijk werd wie precies het loodje hebben gelegd. Het is dan ook te verwachten dat seizoen zeven start met de nasleep van deze schietpartij, en wie daarachter zit.

Moderne dans

De trailer laat hierover ook weinig los: we zien vooral poëtische beelden die beginnen met de sprong uit een vliegtuig en uitmonden in iets wat kan doorgaan voor moderne dans of ballet. Hier de beelden!

Powered by Labrador CMS