Abonnementsvoorwaarden - winq

abonnementsvoorwaarden

abonnementen

Abonnementen gaan in per de eerst volgende te verschijnen editie van Winq Magazine en hebben een minimale looptijd zoals vermeld in de aanbieding waarmee is ingestemd. Het abonnementsgeld dient bij vooruitbetaling te worden voldaan. De betalingstermijn wordt vastgelegd zoals u bij het aangaan van het abonnement heeft aangegeven. Na de eerste abonnementsperiode worden abonnementen, die niet automatisch aflopen, omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. De abonnementskosten bedragen na de eerste abonnementsperiode €49,95 per jaar.

betalingen

Betaling geschiedt per automatische incasso of via iDeal. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van een acceptgiro (factuur), hiervoor geldt echter een toeslag van € 5,50. Prijswijzigingen voorbehouden.

opzeggen

Voor het beëindigen van een abonnement geldt een opzegtermijn van een maand vóór afloop van de abonnementsperiode. Zonder wederopzegging worden abonnementen na de eerste abonnementsperiode omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Inning van het abonnementsgeld blijft gelijk aan de periode waarvoor het abonnement is aangegaan. Na omzetting van het abonnement naar onbepaalde tijd geldt een opzegtermijn van 3 maanden vanaf de dag dat de opzegging de Winq abonnementenservice heeft bereikt.

Cadeau-abonnementen lopen automatisch af.

abonnementsaanbieding

De abonnementsaanbieding met welkomstkorting of -geschenk is alleen van toepassing op abonnees die minimaal 1 jaar geen abonnement op Winq magazine hebben gehad.

tarieven

Tarief is op basis van automatische incasso en verzending binnen Nederland. Bij betaling per factuur rekenen wij een toeslag van € 5,50 per abonnement. Voor verzendingen buiten Nederland rekenen wij een toeslag van €10,- voor België, € 27,- voor de andere landen binnen Europa en € 49,- buiten Europa.

abonnementenservice

De Winq abonnementenservice is 24 uur per dag bereikbaar via www.winq.nl/abonneeservice. U kunt ons ook schriftelijk (Postbus 105, 2400 AC Alphen aan den Rijn) of telefonisch (NL: 088-1102029 BE: 02-5888745 ma. t/m vr. 09:00 tot 17:00) of per e-mail (winq@spabonneeservice.nl) bereiken. Vermeld a.u.b. altijd je bezorgadres, rekeningnummer (plus eventueel afwijkende tenaamstelling).

winq media bv

Winq is een merk van Winq Media BV en houdt kantoor aan het Entrepotdok 55B, 1018 AD in Amsterdam. Winq Media BV staat ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer: 34333568. Het BTW-nummer van Winq Media BV is NL820628232B01.

Powered by Labrador CMS