Aanrader: deze korte Spaanse queer film Jóvenes Inocentes Corrupción

Leestijd: 1 min

Marc is een jonge man die ervan droomt om een beroemde acteur te worden. Hij grijpt zijn kans, maar die droom verandert al snel in een nachtmerrie. Dat is het verhaal van Jóvenes Inocentes Corrupción, een Spaanse korte film over de duistere kanten van de filmindustrie. Je bekijkt ‘m hier. 

“Ik ben bereid je mijn kunst te geven, maar mijn lichaam krijg je niet!” Met die tekst wordt de film Jóvenes Inocentes Corrupción omschreven. De korte film is gebaseerd op een novelle met dezelfde naam en gaat in op de duistere kanten van de filmindustrie, waar exploitatie van jong talent op de loer ligt.

droom wordt nachtmerrie 

In dit geval draait het om Marc, een jonge ambitieuze man die niet kan wachten om door te breken als acteur. Maar zijn droom valt in duigen als hij in contact komt met een ‘producent’, die hem bij zich thuis uitnodigt voor een nadere kennismaking. Maar al snel verandert die droom in een nachtmerrie.

Jóvenes Inocentes Corrupción duurt 12 minuten, komt uit 2018 en is geregisseerd door David González. De hoofdrollen worden gespeeld door Victor Rebull en Txema Lorente.

bekijk een fragment

De film is te zien via het online streamingplatform GagaOOLala, waarvoor je 6,99 dollar per maand betaalt. Daarvoor krijg je dan wel weer bakken met lhbtiq+-gerelateerde content te zien. 

Powered by Labrador CMS