Video

Aan de leugendetector: Troye Sivan beantwoordt pittige vragen

Leestijd: < 1 min

Vindt Troye Sivan zichzelf een betere acteur dan Lady Gaga? En op welke celeb heeft de zanger/acteur stiekem een 'crush'? Nadat hij aan een leugendetector is gekoppeld, kan hij alleen maar eerlijk zijn. Het levert een leuke video op, hier de beelden!

Vanity Fair heeft een leuke videoserie, waarbij ze beroemdheden ondervragen nadat zie zijn aangesloten op een leugendetector. Het idee: een leugen ontmasker je op die manier gemakkelijk, zodat ze altijd de waarheid vertellen. Het leuke is dat de interviewer vrij doortastend is in haar vragen.

Celebrity crush

Deze keer is Troye Sivan aan de beurt. Vrijwel meteen moet hij vertellen wie van zijn broers en zussen zijn ouders’ favoriet is. Pijnlijk, maar Troye vertelt heel eerlijk dat dit zijn zus is omdat zij het enige meisje is.

Vervolgens komt de vraag wie Troyes ‘celebrity crush’ is. Dat blijkt een chef te zijn waarvan we nog nooit hadden gehoord. Intussen is Troye behoorlijk nerveus en roept op een gegeven moment dat zijn hart tekeergaat.

Greta Thunberg

Na wat onzinnige vragen over vreemde voedselcombinaties krijgt Troye een foto te zien van Greta Thunberg, de klimaatactiviste. Dan blijkt dat Troye ooit is benaderd door Russische hackers die zich voordeden als Thunberg. Daar werd hij een tijdje door lastiggevallen, maar nu heeft hij ze geblockt. Ook hem is het weleens overkomen dat mensen zich voordoen als Troye, maar dat is hij dus niet.

Uiteindelijk wordt Troye aan de tand gevoeld over allerlei onderwerpen, zoals zijn hobby interieurdesign. Hij zegt heel eerlijk dat hij het interieur van Drake niet mooi vindt. Hij onthult dat hij met zijn eigen lifestyle-merk bezig is en dat hij Drake op zijn pr-lijst zet.

Hier de video

Verder vertelt Troye dat hij soms iets steelt, maar verder kabbelt het lekker voort. Bekijk hier de complete video.

 

Powered by Labrador CMS