Winq

 

 
 • And the winner is...

  Dit is de nieuwe tuinman-hunk van Ellen

  Lees meer

 • Sympathiek idee?

  Henny Huisman wil homevader worden

  Lees meer

 • Sla nu je slag, het kan!

  wil jij op dubbeldate met Tom Daley en zijn vriend?

  Lees meer

 • Video! Foto's!

  ES Collection doet het met de jongens van Bel Ami

  Lees meer

 • Acteur Zachary Quinto:

  'Gay community is lui en onverantwoord bezig'

  Lees meer

 • Doorbraak van het jaar

  Sam Smith in de Top 100-lijst van Out Magazine

  Lees meer

 • Nieuw:

  De trailer van Looking, tweede seizoen

  Lees meer

Kirk Cameron

Acteur Kirk Cameron: zo moet je met gays omgaan

Kirk Cameron ken je misschien nog wel als acteur uit Growing Pains, een serie over een gezin met pubers uit de jaren ’85 – ‘92. Daarna raakte hij in de Heere en geeft hij lezingen over het geloof. Hier leert hij hoe mensen met homo’s om moeten gaan.

Lees meer

Zoenen

‘Homo’s die zoenen in het openbaar? Nee, doe maar niet’

Hoewel homo’s in steeds meer delen van de westerse wereld dezelfde rechten hebben als hetero’s, zijn er nog altijd veel mensen die het maar smerig vinden: twee zoenende kerels of meiden.

Lees meer

Ellen Tuinman

Dit is die nieuwe tuinman-hunk van Ellen

Zoals wellicht bekend hield talkshowdiva Ellen onlangs een verkiezing voor een nieuwe tuinman. Tientallen hunks stuurden een filmpje in. Nu is er een winnaar: Derek Yates. Hier foto’s en video’s.

Lees meer

levi1

Levi Lazaro de persoon achter de sterren

Levi Lazaro (26) is begonnen als voetballer bij Roda JC. Hij heeft daar de jeugdopleiding gedaan. Naast het voetballen studeerde hij Management Economie en Recht in Maasmechelen.

Lees meer

Premium
masturbatie man 2-2 kopie

Steeds meer mannen hebben geen zin meer in masturberen

Masturberen doen we allemaal. En we doen het bijna allemaal met online porno als begeleiding. Maar een groeiend aantal mannen ziet dat niet meer zitten en stopt met beating the meat.

Lees voor € 0,80

Advertorial
Sint & Santa

Winq T-shirt special! 20% korting

Holland Giftshop pakt flink uit komende feestdagen! Dé online winkel met Hollandse geschenken brengt de welbekende Boomerang card “Sint & Santa” uit op een shirt. Deze print heeft al meerdere malen de media gehaald en is nu vereeuwigd op textiel.

Lees meerGevangenis

Zo gaat het eraan toe in een homogevangenis

Een gevangenis in Los Angeles is zo groot dat er een aparte vleugel is waar homo’s worden ondergebracht. Dit is gebeurd uit veiligheidsoverwegingen. Toch is het hier ook niet allemaal koek en ei. Maar de wachtlijst is enorm.

Lees meer

dinner

Eten en daten in Rotterdam met EETdates?

Wie leuke singles liever ‘in het wild’ ontmoet dan online, kan sinds de zomer een plaats reserveren aan de lange tafels van pop-up restaurant EETdates. Nu is er de ‘Gay Editie’ in Rotterdam.

Lees meer

Henny

Henny Huisman wil homovader worden

TV-presentator Henny Huisman vraagt zich af: waarom hebben ‘we’ wel een homomoeder en geen homovader? Hij vindt het verschrikkelijk dat de intolerantie tegenover homo’s toeneemt. Daarom wil hij zich hiertegen inzetten als de eerste homovader van Nederland.

Lees meer

sekscommercial

Draag bij aan ‘s werelds eerste commercial voor seks

In Engeland raken ze behoorlijk opgewonden van een tv-commercial die niet is gemaakt om een merk of product te promoten. Waar het om draait is seks. De video, waarin overigens geen expliciete beelden zijn te zien, krijg nu ook een homovariant.

Lees meer

Manchester tram

Zingend protest tegen homogeweld eindigt in massa-gezang

Nadat eerder deze maand twee jongens waren aangevallen in Manchester, verzamelden leden van een homokoor zich voor een zingend protest. Honderden reizigers besloten een mopje mee te zingen.

Lees meer

James Franco

James Franco doet alles voor de camera

Het is helemaal niet erg om een klein uurtje naar James Franco te kijken. De acteur deed onlangs mee aan een stunt van Paper Magazine waarbij kijkers hem via YouTube live opdrachten mochten geven.

Lees meer

1 van 216123...10...Minst recent »

Vriend van Winq op Facebook worden?


Winq Magazine2


Winq-GK-65

Winq | GK

November – december 2014

Allemaal aan de PrEP? Daar zijn de meningen over verdeeld. In het nieuwe nummer van Winq komen de voors en tegens voor deze preventieve vorm van hiv-medicatie uitgebreid aan bod. Verder vliegen de bekende namen je om de oren. Joan Nederlof, Bloedverwanten-acteur Kay Greidanus, John Waters, Dominic West, Willeke Alberti, Eric McCormack en Jandino Asperaat, […]

» Lees meer
» Neem een abonnement
» Mis je Winq | GK in jouw winkel?

Win kaarten voor Sehnsucht / Schmetterling