Winq

 

 
 • Wat een toestand!

  Homo's boos op Brad en Angelina

  Lees meer

 • De nieuwe Mister Gay World:

  De Britse Stuart Hatton Jr.!

  Lees meer

 • Video

  Zo ziet de Russische Brokeback Mountain eruit

  Lees meer

 • Vraagje

  Is het goed dat de gaybar verdwijnt of niet?

  Lees meer

 • Eindelijk!

  Absolutely Fabulous, The Movie komt eraan

  Lees meer

 • Filmpje

  De mannen van Men.com lezen 'mean tweets' voor

  Lees meer

 • Voor de ginger fans:

  De Red Hot 2015 kalender is uit

  Lees meer

 • Ice Bucket Challenge

  Dit zijn de veertien leukste filmpjes

  Lees meer

Rotterdam-Pride-2014-DATA-en-LINE-UP-465x336

De eerste Rotterdam Gay Pride komt eraan

Voor het eerst organiseert Rotterdam zijn eigen Gay Pride. Tijdens het weekend van vrijdag 26 tot en met zondag 28 september zijn er straatfestivals, stadstours en feesten.

Lees meer

grindr-press-icon4-361x361

Grindr past app aan vanwege privacy-lek

De populaire smartphone-app Grindr heeft de optie uitgezet waarmee je kunt zien op welke afstand potentiële love interests zich van je bevinden. Het bleek namelijk heel eenvoudig om iemands exacte locatie te traceren.

Lees meer

ARC

Amsterdam Lowlanders winnen Rugby Award

Het gay rugby team ARC Amsterdam Lowlanders keert terug van een succesvolle Bingham Cup Sydney 2014, het wereldtoernooi voor gay en hetero-inclusieve rugby teams. De Lowlanders wonnen de Ben Cohen StandUp Award voor buitengewone team-sportiviteit in rugby.

Lees meer

Mrssmith

Amerikaanse homo’s boos op Brad Pitt en Angelina Jolie

Veel Amerikanen zijn zwaar teleurgesteld in Brangelina. Wat hebben de twee gedaan? Ze zijn getrouwd! ‘Een klap in het gezicht van vele homokoppels.’

Lees meer

Premium
Schermafbeelding 2014-09-02 om 23.02.22

Tim Douwsma: are you sure you’re straight?

Hij wond homo’s all over Europe om z’n vinger alleen maar door namens Nederland een paar songfestivalpunten uit te delen. Waarmee de vraag relevant wordt: Tim Douwsma, are you sure you’re straight?!

Lees voor € 0,80

Advertorial
Swatch1

Swatch SISTEM51 zet de wereld op zijn kop

Dertig jaar geleden introduceerde Swatch een vereenvoudigd Swiss Made kwartshorloge met slechts 51 onderdelen. Het eerste plastic horloge ter wereld werd in tegenstelling tot de Zwitserse traditie niet met de hand, maar door een volledig geautomatiseerde productielijn geassembleerd.

Lees meerMichael-Sam

Droom Michael Sam nu alweer voorbij

Die arme Michael Sam had nog zo zijn best gedaan, maar hij heeft geen plaats weten te bemachtigen in de National Football League. Hij wilde graag de eerste openlijk homoseksuele speler zijn in de hoogste American Football-competitie.

Lees meer

Stuart

Dit is de nieuwe Mister Gay World

De Britse Stuart Hatton Jr. is de nieuwe Mr. Gay World. Hij won de titel afgelopen weekend in Rome. Hij streed samen met 33 andere kandidaten om de eer.

Lees meer

Daniel_Ashley_Pierce

Jongen uit huis getrapt, krijgt hulp uit onverwachte hoek

Nadat de 20-jarige Daniel Ashley-Pierce aan zijn ouders vertelde had verteld dat hij gay was, reageerden deze totaal overspannen. Ze trapten hem letterlijk het huis uit. Hij plaatste een video online, waarop mensen spontaan geld voor hem inzamelden.

Lees meer

Chacha

Pakistaanse schrijft kinderboek ‘My Chacha is gay’

Pakistan is een van de landen waarin het voor homo’s lang niet pluis is. De Pakistaans-Canadese illustrator Eiynah maakte daarom een kinderboek, genaamd ‘My Chacha is gay’, waarin het jongetje Achmed figureert met zijn homoseksuele oom.

Lees meer

Brokeback Mountain

Zo ziet de Russische Brokeback Mountain eruit

Zoals bekend heeft Rusland de wetten rond ‘homopropaganda’ flink aangescherpt. Een film als Brokeback Mountain maakt weinig kans om op de nationale tv te worden uitgezonden. Dus is er een ingekorte heteroversie van gemaakt. Het resultaat is hilarisch.

Lees meer

qq-rbg

‘Nederland het homovriendelijkst’

Een wereldwijd onderzoek heeft uitgewezen dat Nederlanders hun buurt of wijk het vaakst homovriendelijk vinden. 83% noemt hun wijk ‘een goede plek om te leven voor homo’s en lesbiennes’.

Lees meer

1 van 200123...10...Minst recent »

Vriend van Winq op Facebook worden?


Zomeractie


Zomeractie  

Winq Magazine2


Winq-GK-63

Winq | GK

Augustus – September 2014

Winq | Gaykrant gaat zoals je van ons gewend bent het ene moment de diepte in, en op het andere moment houden we het juist lekker luchtig. Dat laatste kun je letterlijk nemen, deze keer. We reisden namelijk af naar Californië met een aantal modellen om op het strand een modereportage te maken met de […]

» Lees meer
» Neem een abonnement
» Mis je Winq | GK in jouw winkel?