Winq

 

 
 • Bitch I'm Madonna!

  Deze parodie is eigenlijk een campagne voor safe seks

  Lees meer

 • Recensie

  Zo is de eerste aflevering van 'I am Cait'

  Lees meer

 • Video

  LHBT-sporters over het perfecte lichaam

  Lees meer

 • 'Beledigend voor transgenders'

  Drag queens geweerd van Pride-evenement

  Lees meer

 • Kijken:

  100 jaar mannenmode in 3 minuten

  Lees meer

 • Fans boos en bezorgd:

  Tom Daley beschilderd als haai

  Lees meer

 • Dat ziet er lekker uit:

  Andrew Christians sexy nieuwe ondergoedcommercial

  Lees meer

 • Video

  Zo leven homo’s in Marokko

  Lees meer

mcQueen

Lady Gaga eert Alexander McQueen

Vijf jaar na zijn dood heeft Lady Gaga een eerbetoon geschreven aan modeontwerper Alexander McQueen. In 2010 maakte hij een einde aan zijn leven vol depressies.

Lees meer

Huwelijk

30 mannen reageren op het woord ‘huwelijk’

Vraag dertig gays om hun eerste associatie bij het woord ‘huwelijk’ en je krijgt dertig verschillende antwoorden. In een video zie je hun uiteenlopende reacties.

Lees meer

Gaymobil

Homostel op bruidstaart door Amsterdamse grachten

Wel eens gehoord van Gaymobil? Deze vriendengroep maakt ieder jaar goede sier tijdens de Canal Parade. Zaterdag 1 augustus varen ze ook weer mee, in een speciale bruidsboot.

Lees meer

0

Caitlyn Jenner: nieuwe beelden beschikbaar

Dat Caitlyn Jenner er schitterend uitziet, weet ze heel goed. Net als de Kardashians, is ze een verstandige vrouw. En dus laat ze zich op haar allerprachtigst fotograferen. Wij hebben de beelden.

Lees meer

Premium
Schermafbeelding 2015-07-25 om 14.51.25

Het is écht niet eerlijk! “Waarom krijgt Caitlyn alle aandacht?”

Jake Graf (37) werd geboren als meisje, maar voelde zich altijd papa’s kleine jongen. Hij ging een tijd op in de lesbische scene, tot hij de waarheid onder ogen zag. De trotse transacteur en -filmmaker ziet het nu als zijn missie om transgenders een gezicht te geven. “Wees de verandering die je wilt zien.”

Lees voor € 0,80

Advertorial
image002

word vip op de Canal Parade-boot van TakeCare

Een vip-plek op de boot bij de canal parade – dat is de beste plek om gay pride te vieren. Schaars, dat zijn ze. Maar dat hoeven we je eigenlijk niet meer te vertellen. Dit is dus jouw moment. 34 plekken, op = op. Wanneer je nu #TakeCare donateur wordt van het Aids Fonds. Dus wij zeggen: “Captain Gay for a day.”

Lees meer

Ethiopia1-Obama

Regenboog bij aankomst Obama zorgt voor ophef in Ethiopië

Bijgelovige homofobe Ethiopiërs zijn in paniek geraakt toen tijdens de landing van Barack Obama in Addis Abeba een regenboog verscheen.

Lees meer

Jamaica

Jamaica krijgt voor het eerst een soort Gay Pride

In de eerste week van augustus vieren verschillende organisaties Emancipatie en Onafhankelijkheid onder de naam Emancipendance. Hieronder vallen ook enkele LHBT-evenementen.

Lees meer

Amsterdam

Expedia helpt Gay Pride-bezoekers met info en hotspots

Vanaf aanstaande zaterdag (25 juli) stroomt Amsterdam weer vol met bezoekers van de jaarlijkse Gay Pride en de Canal Parade. Expedia wijst bezoekers de weg.

Lees meer

iHunks

Leukerds en andere Instagram-hunks – week 30

Fraaie vrijdagbeelden: we heb ben ze weer voor je verzameld. Er werd weer heel wat afgezwoegd en gezweet in sportscholen, Justin Bieber liet z’n nieuwe schoenen zien, er werd geproost, gesjanst en vooral heel veel gefotoshopt.

Lees meer

Bitch

Parodie op Bitch I’m Madonna promoot safe seks

Nu was de originele video van Bitch, I’m Madonna al tamelijk hysterisch, maar het kan altijd nog een tandje erger, zoals deze drag queens en hunks laten zien.

Lees meer

MixHoofdafbeelding

Little Mix geeft geheim optreden in Nederland. Winq was erbij.

Iedere maand bezoekt Winq een showbizzevent van vaderlandse bodem. Ontstijgt het feestje niveau polderglamour? Of vieren kaasstengels en lauw bier hoogtij? Winq gaat op pad met de glamourmeter. Deze editie: het geheime optreden van Little Mix!

Lees meer

1 van 267123...10...Minst recent »

Vriend van Winq op Facebook worden?


Winq Magazine2


Winq-GK-70

Winq | GK

Augustus – september 2015

Een bomvol zomernummer vol interviews met Margriet van der Linden en bijna-naamgenoot Albert Verlinde. De eerste staat aan het roer van de Pride Photo Award, de tweede neemt het stokje over van Joop van den Ende. Reisreportages zijn er over Dallas, Jakarta en Toulouse. Minder graag gaan we naar Oekraïne, waar we in een aangrijpende […]

» Lees meer
» Neem een abonnement
» Mis je Winq | GK in jouw winkel?

Win een Philips Hue Go Starterskit