Winq

 

 
 • Vraagje

  Is het goed dat de gaybar verdwijnt of niet?

  Lees meer

 • Eindelijk!

  Absolutely Fabulous, The Movie komt eraan

  Lees meer

 • Filmpje

  De mannen van Men.com lezen 'mean tweets' voor

  Lees meer

 • Voor de ginger fans:

  De Red Hot 2015 kalender is uit

  Lees meer

 • Ice Bucket Challenge

  Dit zijn de veertien leukste filmpjes

  Lees meer

 • God Loves Gays

  God maakt vuist tegen Westboro Baptism Church

  Lees meer

 • Filmpje!

  Gays dragen voor uit 50 Shades of Grey

  Lees meer

 • Naar de Praagse Gay Pride?

  Ga als avatar!

  Lees meer

qq-rbg

‘Nederland het homovriendelijkst’

Een wereldwijd onderzoek heeft uitgewezen dat Nederlanders hun buurt of wijk het vaakst homovriendelijk vinden. 83% noemt hun wijk ‘een goede plek om te leven voor homo’s en lesbiennes’.

Lees meer

Armagayddon

Dit gebeurt er als homo’s mogen trouwen in Ierland

Het is 2017. Het huwelijk tussen M/M en V/V is een feit in Ierland. Dit tot groot ongenoegen van een duf heterostelletje dat al jaren niet meer naar buiten durft. De Armagayddon is uitgebroken en nu is Ierland helemaal kapot.

Lees meer

Michael-Sam-361x359

Onder de douche met (of zonder) Michael Sam

De Amerikaanse nieuwszender ESPN heeft spijt van een item over Michael Sam. De American football-speler is gay en ESPN leek het interessant om te vragen of Michael Sam samen met zijn collega’s doucht of in z’n eentje.

Lees meer

George Takei

Star Trek-acteur George Takei geeft antwoord op bevooroordeelde vragen

Bij de naam George Takei gaat misschien niet meteen een belletje rinkelen, maar Star Trek-fans zullen hem kennen van zijn rol als Hikaru Sulu. Hij staat weer volop in de belangstelling vanwege een docu over zijn leven. En hij heeft humor!

Lees meer

Premium
Schermafbeelding 2014-07-31 om 15.22.03

Uit de kast en hup: weer in de kast

De crisis, grote bezuinigingen en de overheveling van verantwoordelijkheden op het gebied van zorg leiden tot een nieuwe werkelijkheid, waarin ouders op leeftijd moeten gaan inwonen bij hun kinderen. Maar wat doe je als je homo bent en geen kinderen hebt? Vier ondernemers vonden het ei van Columbus uit en richtten een thuiszorgorganisatie voor LHBT-ers op.

 

Lees voor € 0,80

Advertorial
Politie

Ben jij slachtoffer van discriminatie?

Iedereen kan slachtoffer worden van discriminatie en dit als kwetsend ervaren. Melden of aangifte doen, kan voorkomen dat iets escaleert of dat iemand anders misschien ook het slachtoffer wordt.

Lees meer

gay-bar-1

Is het goed dat de homobar verdwijnt of niet?

Ooit was de Amsterdamse Reguliersdwarsstraat een van de weinige opties voor homo’s om gelijkgezinden te ontmoeten. De laatste jaren trekt het een meer divers publiek. Veel homobars zijn verdwenen. Is dat goed?

Lees meer

AbFab

Dus toch: Absolutely Fabulous, The Movie komt eraan

Jennifer Saunders praat al tijden over een film waarin Patsy en Edina de hoofdrollen spelen. Nu heeft ze bekendgemaakt dat er een script klaarligt en dat de film al in 2015 klaar kan zijn. Ab Fab The Movie heeft bovendien een enorme sterrencast.

Lees meer

Bejing

Homofobie viert nog altijd hoogtij in Bejing

In een video is te zien hoe inwoners van Bejing reageren op de vraag: ‘hoe denk je over homo’s?’ De reacties liegen er niet om. Hoewel homoseksualiteit meer geaccepteerd wordt, is er nog een hoop onbegrip.

Lees meer

Matt-Bomer-361x259

The Normal Heart met Emmy bekroond voor beste tv-film

Voor de tweede keer op rij wint een tv-film met een gay thema de Emmy voor beste tv-film. Vorig jaar was dat Behind the Candelabra (een biopic over het liefdesleven van Liberace), deze keer viel The Normal Heart in de prijzen.

Lees meer

mencom

De mannen van Men.com lezen ‘mean tweets’ voor

In de talkshow van Jimmy Kimmel komt regelmatig een segment voor waarin celebrities ‘mean tweets’ voorlezen, oftewel berichten op Twitter waarin ze worden afgezeken. Nu is er een rip-off gemaakt door de mannen van Men.com. Beetje NSFW.

Lees meer

unnamed-1-360x301

Nieuw: My gay little pony

My Little Pony, wie heeft er als kind niet mee gespeeld. Uren borstelplezier, tot het moment dat je ontdekte dat je die staart helemaal naar binnen kon proppen. Kunstenares Mari Kasurinen deed er weer heel andere dingen mee…

Lees meer

1 van 199123...10...Minst recent »

Vriend van Winq op Facebook worden?


Zomeractie


Zomeractie  

Winq Magazine2


Winq-GK-63

Winq | GK

Augustus – September 2014

Winq | Gaykrant gaat zoals je van ons gewend bent het ene moment de diepte in, en op het andere moment houden we het juist lekker luchtig. Dat laatste kun je letterlijk nemen, deze keer. We reisden namelijk af naar Californië met een aantal modellen om op het strand een modereportage te maken met de […]

» Lees meer
» Neem een abonnement
» Mis je Winq | GK in jouw winkel?