Winq

 

 
 • Tentoonstelling:

  De verheerlijking van de man

  Lees meer

 • Biopic

  Benedict Cumberbatch speelt oorlogsheld Alan Turing

  Lees meer

 • Avonturier

  Zac Efron met Bear Grylls de natuur in

  Lees meer

 • In of uit de kast?

  Coming out voor publieke figuren nog steeds lastig

  Lees meer

 • Onderbroekenlol

  Andrew Christian slaat door in nieuwe underwear-campagne

  Lees meer

 • Make some noise!

  Vengaboys en Ouwehoeren varen mee met Gay Pride

  Lees meer

 • Biopic

  Er komt een comedy over voetballer Robbie Rogers

  Lees meer

Shower

AirBnB schrijft hilarische brief om pikante foto te laten verwijderen

Daar kan Facebook nog wat van leren: toen huizenverhuur-site AirBnB stuitte op een ietwat pikante foto van een man die zijn huis aanprijst, schreef een medewerker geen verwijtende, maar een erg grappige brief om de heren te verzoeken het ietsje kalmer aan te doen.

Op de foto staan twee gogo-boys die elkaar naakt onder een buitendouche betasten. Niks mis mee verder, maar de gemiddelde AirBnB-huizenzoeker zit hier niet per se op te wachten, vonden ze bij AirBnB.

Waar bijvoorbeeld Facebook regelmatig in opspraak raakt omdat ze ongevraagd foto’s verwijderen of accounts blokkeren, pakt AirBnB het anders aan. Een van de medewerkers schreef een persoonlijke brief aan Daniel Nardicio, de verhuurder van een cabana op Fire Island.

Dit schreef ze:

‘Dear Daniel,

I hope this message finds you well! My name is Kristi and I’m a specialist with the Trust and Safety Team here at Airbnb.

Okay, now that we’ve gotten that official introduction out of the way, your (admittedly, mesmerizing for my tastes) photo for this listing: [link] has garnered more attention than may be warranted for the listing itself. I’m a writer of m/m erotica and was very, um, pleased to see your photo, but I think it may be just outside of our current realm in terms of general non-risqué photos for listings.

Again, not saying that I personally didn’t think it was captivating, but if you didn’t mind putting up a photo less visually – compelling – while still keeping the verbiage, some of us will sigh with disappointment, but it will also fit more soundly in our Terms of Service.

If you didn’t mind dropping me a line when you insert a different photo, I’d be grateful. Also, if you happen to know any friends with ringleted red hair, please let me know; my most recent writing submission could use a book cover.

In all seriousness (and the book cover part was serious!), I’m so glad you’re hosting with us, just want to ensure that the preliminary photos are showing more of the listing.

My warm regards,
Kristi L.’

In een reactie zegt Daniel Nardicio, organisator van events in New York: ‘In mijn werk krijg ik vaak de vraag of het allemaal ietsje minder expliciet mag. Maar dit is de beste, aardigste en grappigste manier om zoiets te vragen. Met Kristi L. wil ik wel een drankje drinken.’

Bron: Queerty

Lees meer

Anti-homowetgeving11

Rusland wil af van homo-organisaties

In Sint Petersburg is de organisatie Coming Out bestempeld als buitenlandse organisatie door een plaatselijke rechter. Dit kan het einde betekenen voor deze en andere organisaties die de belangen van homo’s in Rusland behartigen.

Lees meer

ChristinaCurry

Expositie: Mythe en muze Frida Kahlo

Zestig jaar geleden overleed de legendarische kunstenares Frida Kahlo. Ter gelegenheid hiervan brengen zestig kunstenaars een eerbetoon aan de Mexicaanse kunstenares dat te zien is in Amsterdam.

Lees meer

Allard Pierson

Tentoonstelling: de verheerlijking van de man

De man gezien door de ogen van de man. Dat is het thema van de tentoonstelling ‘De verheerlijking van de man’, die op 26 juli opent in het Allard Pierson Museum in Amsterdam.

Lees meer

Premium
Schermafbeelding 2014-07-15 om 17.38.17

The Undetectables

Als je hiv-positief bent maar het virus niet meer kunt overdragen, mag je dan zonder condoom neuken van jezelf? We vroegen het aan een paar undetectables.

 

 

Lees voor € 0,80

Advertorial
Politie

Ben jij slachtoffer van discriminatie?

Iedereen kan slachtoffer worden van discriminatie en dit als kwetsend ervaren. Melden of aangifte doen, kan voorkomen dat iets escaleert of dat iemand anders misschien ook het slachtoffer wordt.

Lees meerRoze Cross

De Zwarte Cross kleurt dit jaar roze

Na de Naked Run heeft de organisatie van het jaarlijkse evenement De Zwarte Cross weer een nieuwe stunt bedacht: de ‘Roze Cross van Nichtenvoorde’.

Lees meer

Oeganda

Eigen verklaring geldt voor homoseksuele asielzoekers

Niet allerlei lichamelijk onderzoek, maar de eigen verklaring van een asielzoeker over zijn geaardheid moet het uitgangspunt zijn bij het vaststellen of een asielzoeker homo, lesbisch, bi of transgender is. Medische tests en seksueel getinte vragen zijn niet toegestaan.

Lees meer

Benedict

Benedict Cumberbatch speelt oorlogsheld Alan Turing

Goed nieuws voor de Cumberbitches, oftewel de fans van Benedict Cumberbatch. De Sherlock Holmes-acteur kruipt in de huid van de homoseksuele oorlogsheld Alan Turing, in de film The Imitation Game.

Lees meer

Gay Pride App

Download de Gay Pride app

Over twee weken staat Amsterdam in het teken van de Gay Pride. Zaterdag 2 augustus is de Canal Parade en ook daarna zijn er tal van evenementen. Deze zijn te vinden in een speciale app, die samen met de politie is ontwikkeld.

Lees meer

HIV-and-AIDS

Jonge homo’s vaker besmet met hiv

Het aantal besmettingen met hiv is de laatste jaren flink afgenomen in de Verenigde Staten. Dit is echter niet alleen maar goed nieuws. Onder jonge homo’s stijgt het percentage besmettingen juist.

Lees meer

Zac en Bear

Zac Efron met Bear Grylls de natuur in

Goh, Zac Efron in een natuurfilm. Dat willen we natuurlijk zien. En dat kan, want hij is met avonturier Bear Grylls op pad gegaan. In een aflevering van de serie Running Wild with Bear Grylls abseilen de twee gezamenlijk een klif af.

Lees meer

1 van 192123...10...Minst recent »

Vriend van Winq op Facebook worden?


Zomeractie


Zomeractie  

Winq Magazine2


Winq-GK-62

Winq | GK

Juni – juli 2014

Voor de zomer trakteert Winq je wederom op een boordevol nummer. Met interviews met Wouter Hamel en Fashion Police-held Georgy Porgy, reportages over de Amsterdamse thuiszorg, de toestand in Turkije en vijfsterren survivallen in Chili. En speciaal voor het WK: roze oranjefans!

» Lees meer
» Neem een abonnement
» Mis je Winq | GK in jouw winkel?

strangverhuizingenvught