Winq

 

 
 • Laat je snor staan!

  Scotch & Soda sponsort Movember

  Lees meer

 • Filmpje:

  Naar huis na een one night stand. Hoe doe je dat?

  Lees meer

 • Dolly Parton:

  ’Christenen die homo’s veroordelen zijn zondig’

  Lees meer

 • Hot hot hot

  Ondergoedmerk Andrew Christian gaat op de religieuze toer

  Lees meer

 • Foto's!

  Als Poetin en Obama een stelletje waren...

  Lees meer

 • Kazaky

  Optreden verijdeld door verwarde demonstranten

  Lees meer

 • Sexy!

  Danser Mark MacKillop lanceert boek met hotel-selfies

  Lees meer

cook2

Apple-baas uit de kast

Tim Cook (nog nét 53), CEO van Apple, is uit de kast gekomen. Wij wisten al langer dat ie van de mannen was en maakten daarom dit portret, in februari van dit jaar.

Lees meer

Ellen

Dit zijn de heetste tuinmannen van Ellen

Ellen DeGeneres is op zoek naar een nieuwe tuinman. In haar talkshow deed ze een oproep voor een hunky hovenier. De reacties stromen inmiddels binnen. Dit zijn de leukste.

Lees meer

Elton-John

Elton John: blijf vechten tegen hiv en aids

Hoewel Elton John groot voorstander is voor gelijke rechten en een huwelijk tussen M/M en V/V, denkt hij dat de strijd daarvoor een andere strijd overschaduwt: die tegen hiv en aids. ‘Dertig jaar na de aidsepidemie heeft 1 op de 8 Amerikaanse gay mannen hiv.’

Lees meer

eenmaal

Uit eten in je eentje?

Je komt met 1, je zit met 1, je eet met 1. In november opent een eenpersoonsrestaurant in een ontwerp van Studio Job zijn deuren. Het heet heel toepasselijk Eenmaal en is een tijdelijk restaurant waar gasten kunnen genieten van een driegangenmenu.

Lees meer

Premium
Oscar Hammerstein-2

Oscar Hammerstein doet aangifte tegen Henk Krol

Niet alleen heeft advocaat Hammerstein, namens de Stichting Vrienden van de Gaykrant, beslag gelegd op de huizen van oud-hoofdredacteur Henk Krol, ook heeft hij aangifte tegen hem en zijn partijgenoot Jan Nagel gedaan. Maar wie is die Hammerstein eigenlijk?

Lees voor € 0,80

Advertorial
Sehnsucht Schmetterling

Subliem dubbelstuk Sehnsucht / Schmetterling terug in Nederland

Na uitvoeringen in New York, St Petersburg en Londen keert het bejubelde dubbelstuk Sehnsucht/ Schmetterling terug naar Nederland.

Lees meer

Scotch Movember

Scotch & Soda sponsort Movember

Movember vraagt in de maand november opnieuw aandacht voor prostaatkanker. Het is de bedoeling dat mannen die maand hun snor laten staan. Kledingmerk Scotch & Soda is officieel partner van Movember en komt met een limited edition T-shirt.

Lees meer

krol

Stichting Gay Krant doet aangifte tegen Henk Krol en ambtenaren OCW

Niet alleen Henk Krol is schuldig aan subsidiefraude, maar ook een of meerdere ambtenaren van het ministerie van onderwijs. Dat stelt de stichting Vrienden van de Gay Krant.

Lees meer

gogoboy

Naar huis na een one night stand, hoe doe je dat op een nette manier?

Eigenlijk is die hoofdrolspeler uit de webserie Go-Go Boy Interrupted best wel een sukkel. Hoezo weet je ’s ochtends niets meer na een one night stand? Red je daar nog maar eens uit…

Lees meer

Nick-Jonas-shirtless-361x347

Nick Jonas raadt sterrenbobbels

Die Nick Jonas toch. Zelf staat hij de laatste tijd om de haverklap in z’n ondergoed en poseert hij halfnaakt voor allerlei bladen, maar als hem een aantal foto’s van andere bloterige mannen wordt voorgelegd is ie toch een beetje verlegen.

Lees meer

Redneck

Filmpje: homofobe redneck tegen de grond gewerkt op vliegveld

Nadat een redneck uit z’n dak ging omdat hij een man in een roze shirt zag op de luchthaven van Dallas, werd hij door een groep omstanders de mond gesnoerd en tegen de grond gewerkt toen dat niet lukte. Filmpje!

Lees meer

Dolly Parton

Dolly Parton: ‘Christenen moeten homo’s niet veroordelen’

De zangcarrière van Dolly Parton bestaat vijftig jaar en dat viert de countrydiva met een hele serie interviews. Aan het Amerikaanse Billboard Magazine vertelt ze hoe trots ze is op haar ‘gay following’.

Lees meer

1 van 210123...10...Minst recent »

Vriend van Winq op Facebook worden?


Winq Magazine2


Winq-GK-65

Winq | GK

November – december 2014

Allemaal aan de PrEP? Daar zijn de meningen over verdeeld. In het nieuwe nummer van Winq komen de voors en tegens voor deze preventieve vorm van hiv-medicatie uitgebreid aan bod. Verder vliegen de bekende namen je om de oren. Joan Nederlof, Bloedverwanten-acteur Kay Greidanus, John Waters, Dominic West, Willeke Alberti, Eric McCormack en Jandino Asperaat, […]

» Lees meer
» Neem een abonnement
» Mis je Winq | GK in jouw winkel?

Win kaarten voor Sehnsucht / Schmetterling


strangverhuizingenvught