Winq

 

 
 • Ontroerend filmpje:

  Love has no labels

  Lees meer

 • Bizar filmpje
  Wat doet deze creep met Justin Bieber?

  Lees meer

 • Goed bezig

  Sam Smith start liefdadigheidsproject voor gays

  Lees meer

 • Voor het eerst

  Tiffany met homostel in nieuwe commercial

  Lees meer

 • Gay Pride 2015:

  Zin om zelf een bijdrage te leveren?

  Lees meer

 • Interview

  Hongaarse activist met dood bedreigd na parodie

  Lees meer

 • Pikant

  Abercrombie-foto’s opgedoken van 50 Shades-ster Jamie Dornan

  Lees meer

 • Ricky Martin krijgt eigen reality show

  Lees meer

  Op zoek naar een boyband
Freddie Mercury

Eerbetoon aan Freddie Mercury wordt megahit

In de opmaat naar de Mardi Gras Parade in Sydney is een fraaie ode aan Freddie Mercury gemaakt. Het filmpje is inmiddels meer dan een miljoen meer bekeken.

Lees meer

Gijssen

Docu over Roze Zaterdag: ‘Gijssen, flikker op!’

Roze Zaterdag is een begrip. De naam werd op 14 april 1979 voor het eerst gebruikt tijdens een protestmars tegen de toenmalige bisschop Jo Gijssen. Daar is nu een documentaire over gemaakt.

Lees meer

Guy Sebastian

Deze zanger stuurt Austalië naar het Eurovisie Songfestival

Wat? Doet Australië mee aan het Eurovisie Songfestival? Jazeker, omdat het zangfestijn dit jaar voor de zestigste keer wordt gehouden. Down under is het festival razend populair.

Lees meer

Gay Vote

Kieswijzer Gayvote gelanceerd voor verkiezingen

COC Nederland zet de kieswijzer www.gayvote.nl in voor de verkiezing van de Provinciale Staten en de Eerste Kamer op 18 maart. Op de website vinden kiezers partijstandpunten die relevant zijn voor lesbiennes, homo’s, bi’s en transgenders.

Lees meer

Premium
Schermafbeelding 2015-03-04 om 11.08.23

De beste thuisbakker

Toen Menno de Koning (35) zich winnaar van Heel Holland Bakt mocht noemen, zette dat zijn leven flink op zijn kop: een eigen boek, televisieoptredens en ontelbare bakverzoeken in zijn Facebookmailbox. “Ik ben gewoon Menno uit de kookwinkel. Waar gaat dit allemaal over?”

Lees voor € 0,80

Advertorial
Schermafbeelding 2015-02-14 om 15.09.15

Samen met het Aids Fonds naar Symphony31

We staan er niet veel bij stil, maar in Nederland worden per jaar 700 mannen die seks hebben met mannen hiv-positief. Dat zijn 2 mannen per dag. Door voor jezelf en voor elkaar te zorgen, moet dit cijfer omlaag kunnen. Samen maken we een eind aan hiv.

Lees meer

LOVE

Ontroerend filmpje: Love has no labels

Een ontroerend filmpje getiteld ‘Love has no labels’ is in no time uitgegroeid tot een enorme hit. In de video is te zien hoe mensen zoenen achter een enorm röntgen-scherm.

Lees meer

Russell Tovey

Looking-acteur betuigt spijt na opmerking over verwijfde homo’s

Russell Tovey ken je misschien als de acteur met de schattige oortjes uit de HBO-serie Looking. Hij riep onlangs dat hij ‘mannelijk genoeg’ is om zowel hetero- als homorollen te spelen. Dat schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat.

Lees meer

Amsterdam gay scene

Minidocu: Homo in de hoofdstad

In de jaren zeventig en tachtig was Amsterdam het gay mekka van de wereld. Studenten van de UvA halen herinneringen op met mannen die de feesten van dichtbij hebben meegemaakt, maar ook het tragische einde.

Lees meer

Justin Bieber

Wat doet deze creep met Justin Bieber?

Eind deze maand is het zover: Justin Bieber laat zich figuurlijk fileren door stand-up comedians in The Roast. Hij nam er een bizar filmpje voor op.

Lees meer

Gay history

50 bizarre en leuke weetjes uit de homo-geschiedenis

Wist je dat kerken in de Middeleeuwen al homohuwelijken inzegenden? En dat de oudste pornografische afbeeldingen met daarop twee mannen 3000 jaar oud zijn?

Lees meer

UN

Rusland wil gelijke rechten VN-medewerkers blokkeren

De Verenigde Naties willen gelijke rechten voor homoseksuele werknemers en hun partners in alle landen waar zij werken. Rusland wil dit niet en dreigt de boel te dwarsbomen.

Lees meer

1 van 238123...10...Minst recent »

Vriend van Winq op Facebook worden?


Winq Magazine2


67

Winq | GK

Maart – april 2015

Iedereen heeft wel zo’n vriend die constant van die schattige Youtube-video’s met schattige kattenkunstjes doorstuurt. Maar er natuurlijk veel meer te beleven. Steeds meer videobloggers kunnen leven van de filmpjes die ze plaatsen. We gingen op bezoek bij de grootste vloggers in de VS. Verder spraken we met Paul Groot, de bekende programmamaker en acteur, […]

» Lees meer
» Neem een abonnement
» Mis je Winq | GK in jouw winkel?

win een geur van etat libre d’orange