Winq

 

 
 • Avonturier

  Zac Efron met Bear Grylls de natuur in

  Lees meer

 • In of uit de kast?

  Coming out voor publieke figuren nog steeds lastig

  Lees meer

 • Onderbroekenlol

  Andrew Christian slaat door in nieuwe underwear-campagne

  Lees meer

 • Make some noise!

  Vengaboys en Ouwehoeren varen mee met Gay Pride

  Lees meer

 • Biopic

  Er komt een comedy over voetballer Robbie Rogers

  Lees meer

 • Yes!

  Tom Daley officieel geëerd op de Gay Sports Hall of Fame

  Lees meer

 • Video

  'Topmodellen delen hun kazige versiertrucs'

  Lees meer

Benedict

Benedict Cumberbatch speelt oorlogsheld Alan Turing

Goed nieuws voor de Cumberbitches, oftewel de fans van Benedict Cumberbatch. De Sherlock Holmes-acteur kruipt in de huid van de homoseksuele oorlogsheld Alan Turing, in de film The Imitation Game.

Lees meer

Gay Pride App

Download de Gay Pride app

Over twee weken staat Amsterdam in het teken van de Gay Pride. Zaterdag 2 augustus is de Canal Parade en ook daarna zijn er tal van evenementen. Deze zijn te vinden in een speciale app, die samen met de politie is ontwikkeld.

Lees meer

HIV-and-AIDS

Jonge homo’s vaker besmet met hiv

Het aantal besmettingen met hiv is de laatste jaren flink afgenomen in de Verenigde Staten. Dit is echter niet alleen maar goed nieuws. Onder jonge homo’s stijgt het percentage besmettingen juist.

Lees meer

Zac en Bear

Zac Efron met Bear Grylls de natuur in

Goh, Zac Efron in een natuurfilm. Dat willen we natuurlijk zien. En dat kan, want hij is met avonturier Bear Grylls op pad gegaan. In een aflevering van de serie Running Wild with Bear Grylls abseilen de twee gezamenlijk een klif af.

Lees meer

Premium
Schermafbeelding 2014-07-15 om 17.38.17

The Undetectables

Als je hiv-positief bent maar het virus niet meer kunt overdragen, mag je dan zonder condoom neuken van jezelf? We vroegen het aan een paar undetectables.

 

 

Lees voor € 0,80

Advertorial
Politie

Ben jij slachtoffer van discriminatie?

Iedereen kan slachtoffer worden van discriminatie en dit als kwetsend ervaren. Melden of aangifte doen, kan voorkomen dat iets escaleert of dat iemand anders misschien ook het slachtoffer wordt.

Lees meer

Beyonce

Beyoncé doet soundtrack Fifty Shades of Grey

Wat, Queen Bee in een soft-erotische thriller? Afgelopen weekend plaatste de zangeres een teaser op Instagram waaruit haar betrokkenheid blijkt bij de film Fifty Shades of Grey.

Lees meer

Jay Claydon

Gay rugbyspeler zegt dat hij uit zijn team is gegooid

Nadat zijn teamgenoten er achter kwamen dat rugbyspeler Jay Claydon homo was, is hij na een besloten vergadering uit het team gezet. Dat beweert Claydon tenminste. Zijn team zegt dat hiervan geen sprake kan zijn.

Lees meer

Brendan Fehr

Coming out voor publieke figuren nog steeds lastig

Zwemmer Ian Thorpe en de acteurs Wentworth Miller, Tony Goldwyn en Brendan Fehr laten hun licht schijnen over bekend zijn en het al dan niet uitkomen voor hun homoseksualiteit of het spelen van gay karakters. Nog altijd is het lastig om gewoon uit de kast te komen.

Lees meer

hiv

Nederlandse aidsexperts aan boord van vlucht MH17

Onder de slachtoffers van het toestel van Malaysia Airlines dat gisteren is neergestort in Oekraïne bevonden zich een aantal experts die op weg waren naar een conferentie over aids in Melbourne.

Lees meer

Andrew Christian

Onderbroekenmerk Andrew Christian slaat door

Andrew Christian overtreft zichzelf weer eens in stoutheid. De nieuwste campagne voor zijn onderbroekenmerk is een regelrechte spoof op een homoporno-niche: frat boys. Slimme marketingstunt of overdreven gedoe?

Lees meer

Red Ribbon

19 miljoen hiv-patiënten niet bekend met virus

Van de 35 miljoen mensen die wereldwijd met hiv zijn besmet weet meer dan de helft dit niet. Ruim 19 miljoen mensen weten niet dat ze het virus bij zich dragen. Dit blijkt uit het jaarverslag van het VN-programma Unaids.

Lees meer

1 van 191123...10...Minst recent »

Vriend van Winq op Facebook worden?


Zomeractie


Zomeractie  

Winq Magazine2


Winq-GK-62

Winq | GK

Juni – juli 2014

Voor de zomer trakteert Winq je wederom op een boordevol nummer. Met interviews met Wouter Hamel en Fashion Police-held Georgy Porgy, reportages over de Amsterdamse thuiszorg, de toestand in Turkije en vijfsterren survivallen in Chili. En speciaal voor het WK: roze oranjefans!

» Lees meer
» Neem een abonnement
» Mis je Winq | GK in jouw winkel?

strangverhuizingenvught