Winq

 

 
 • De nieuwe Mister Gay World:

  De Britse Stuart Hatton Jr.!

  Lees meer

 • Video

  Zo ziet de Russische Brokeback Mountain eruit

  Lees meer

 • Vraagje

  Is het goed dat de gaybar verdwijnt of niet?

  Lees meer

 • Eindelijk!

  Absolutely Fabulous, The Movie komt eraan

  Lees meer

 • Filmpje

  De mannen van Men.com lezen 'mean tweets' voor

  Lees meer

 • Voor de ginger fans:

  De Red Hot 2015 kalender is uit

  Lees meer

 • Ice Bucket Challenge

  Dit zijn de veertien leukste filmpjes

  Lees meer

 • God Loves Gays

  God maakt vuist tegen Westboro Baptism Church

  Lees meer

Mrssmith

Amerikaanse homo’s boos op Brad Pitt en Angelina Jolie

Veel Amerikanen zijn zwaar teleurgesteld in Brangelina. Wat hebben de twee gedaan? Ze zijn getrouwd! ‘Een klap in het gezicht van vele homokoppels.’

Lees meer

Michael-Sam

Droom Michael Sam nu alweer voorbij

Die arme Michael Sam had nog zo zijn best gedaan, maar hij heeft geen plaats weten te bemachtigen in de National Football League. Hij wilde graag de eerste openlijk homoseksuele speler zijn in de hoogste American Football-competitie.

Lees meer

Stuart

Dit is de nieuwe Mister Gay World

De Britse Stuart Hatton Jr. is de nieuwe Mr. Gay World. Hij won de titel afgelopen weekend in Rome. Hij streed samen met 33 andere kandidaten om de eer.

Lees meer

Daniel_Ashley_Pierce

Jongen uit huis getrapt, krijgt hulp uit onverwachte hoek

Nadat de 20-jarige Daniel Ashley-Pierce aan zijn ouders vertelde had verteld dat hij gay was, reageerden deze totaal overspannen. Ze trapten hem letterlijk het huis uit. Hij plaatste een video online, waarop mensen spontaan geld voor hem inzamelden.

Lees meer

Premium
Schermafbeelding 2014-07-31 om 15.22.03

Uit de kast en hup: weer in de kast

De crisis, grote bezuinigingen en de overheveling van verantwoordelijkheden op het gebied van zorg leiden tot een nieuwe werkelijkheid, waarin ouders op leeftijd moeten gaan inwonen bij hun kinderen. Maar wat doe je als je homo bent en geen kinderen hebt? Vier ondernemers vonden het ei van Columbus uit en richtten een thuiszorgorganisatie voor LHBT-ers op.

 

Lees voor € 0,80

Advertorial
Politie

Ben jij slachtoffer van discriminatie?

Iedereen kan slachtoffer worden van discriminatie en dit als kwetsend ervaren. Melden of aangifte doen, kan voorkomen dat iets escaleert of dat iemand anders misschien ook het slachtoffer wordt.

Lees meerChacha

Pakistaanse schrijft kinderboek ‘My Chacha is gay’

Pakistan is een van de landen waarin het voor homo’s lang niet pluis is. De Pakistaans-Canadese illustrator Eiynah maakte daarom een kinderboek, genaamd ‘My Chacha is gay’, waarin het jongetje Achmed figureert met zijn homoseksuele oom.

Lees meer

Brokeback Mountain

Zo ziet de Russische Brokeback Mountain eruit

Zoals bekend heeft Rusland de wetten rond ‘homopropaganda’ flink aangescherpt. Een film als Brokeback Mountain maakt weinig kans om op de nationale tv te worden uitgezonden. Dus is er een ingekorte heteroversie van gemaakt. Het resultaat is hilarisch.

Lees meer

qq-rbg

‘Nederland het homovriendelijkst’

Een wereldwijd onderzoek heeft uitgewezen dat Nederlanders hun buurt of wijk het vaakst homovriendelijk vinden. 83% noemt hun wijk ‘een goede plek om te leven voor homo’s en lesbiennes’.

Lees meer

Armagayddon

Dit gebeurt er als homo’s mogen trouwen in Ierland

Het is 2017. Het huwelijk tussen M/M en V/V is een feit in Ierland. Dit tot groot ongenoegen van een duf heterostelletje dat al jaren niet meer naar buiten durft. De Armagayddon is uitgebroken en nu is Ierland helemaal kapot.

Lees meer

Michael-Sam-361x359

Onder de douche met (of zonder) Michael Sam

De Amerikaanse nieuwszender ESPN heeft spijt van een item over Michael Sam. De American football-speler is gay en ESPN leek het interessant om te vragen of Michael Sam samen met zijn collega’s doucht of in z’n eentje.

Lees meer

George Takei

Star Trek-acteur George Takei geeft antwoord op bevooroordeelde vragen

Bij de naam George Takei gaat misschien niet meteen een belletje rinkelen, maar Star Trek-fans zullen hem kennen van zijn rol als Hikaru Sulu. Hij staat weer volop in de belangstelling vanwege een docu over zijn leven. En hij heeft humor!

Lees meer

1 van 200123...10...Minst recent »

Vriend van Winq op Facebook worden?


Zomeractie


Zomeractie  

Winq Magazine2


Winq-GK-63

Winq | GK

Augustus – September 2014

Winq | Gaykrant gaat zoals je van ons gewend bent het ene moment de diepte in, en op het andere moment houden we het juist lekker luchtig. Dat laatste kun je letterlijk nemen, deze keer. We reisden namelijk af naar Californië met een aantal modellen om op het strand een modereportage te maken met de […]

» Lees meer
» Neem een abonnement
» Mis je Winq | GK in jouw winkel?