Winq

 

 
 • winq presenteert de nachttempel

  We hebben nieuws!

  Lees meer

 • Film:

  Een zondaar in Mekka

  Lees meer

 • PREMIÈRE:

  Cirque Stiletto 3

  Lees meer

 • Video

  RuPaul’s drag queens lezen gemene tweets voor

  Lees meer

 • Nieuwe campagne

  Rafael Nadal trekt (bijna) alles uit voor Tommy Hilfiger

  Lees meer

 • Daar zijn ze weer

  De Warwick Rowers maken een nieuwe kalender

  Lees meer

 • Foto's!

  Hunks, punks en andere leuke Instagrammers

  Lees meer

 • Analyse:

  Hoe gay zijn de gebruikers van Grindr?

  Lees meer

Jan Kooijman

Jan Kooijman uit de kleren voor het goede doel

Zo naakt als in deze video zul je Jan Kooijman niet snel zien. De acteur maakte de sexy video om aandacht te vragen voor het Prinses Beatrix Spierfonds.

Lees meer

Instahunks

Leukerds en andere Instagram-hunks: week 36

Zo zeg, wat ziet die Jan Kooijman er toch altijd goed uit. Met dank aan een hoop Photoshop deze keer misschien iets té goed, maar wat geeft het: het is voor een goed doel. Net als alle andere foto’s eigenlijk, namelijk jouw kijkplezier. Fijn weekend alvast!

Lees meer

Karin Bloemen

Interview: nieuwe show Karin Bloemen is ‘totally gay’

Extravagante jurken, hysterische pruiken en glitterjurken die de gemiddelde discobal jaloers zullen maken. Donderdag ging Cirque Stiletto 3, de nieuwe show van Karin Bloemen, in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Lees meer

Teens

Amerikaanse LHBT-scholieren willen meer begrip van docenten

Docenten weten lang niet altijd wat ze aan moeten met LHBT-scholieren. In Amerika hebben veertien jongeren daarom hun medewerking verleend aan een videoproject genaamd “Ask Me”.

Lees meer

Premium
Schermafbeelding 2015-07-25 om 14.51.25

Het is écht niet eerlijk! “Waarom krijgt Caitlyn alle aandacht?”

Jake Graf (37) werd geboren als meisje, maar voelde zich altijd papa’s kleine jongen. Hij ging een tijd op in de lesbische scene, tot hij de waarheid onder ogen zag. De trotse transacteur en -filmmaker ziet het nu als zijn missie om transgenders een gezicht te geven. “Wees de verandering die je wilt zien.”

Lees voor € 0,80

Advertorial
Schermafbeelding 2015-08-10 om 22.50.58

Affordable Art Fair ook dit jaar waarschijnlijk weer Russische oligarchen-vrij

Investeren in kunst is een hobby voor de rijken. Wie geen Russische oliemagnaat is maar wel tussen de 100 en 6000 euro te besteden heeft, gaat naar de Affordable Art Fair en is daar spekkoper. Tickets zijn nú verkrijgbaar.

Lees meer

STD - DE NACHTTEMPEL

SAVE THE DATE – Winq presenteert De Nachttempel

We hebben nieuws dat we eindelijk met jullie kunnen delen! Op zaterdag 7 november 2015 lanceert Winq magazine, ter ere van zijn tiende verjaardag, een groots jaarlijks terugkerend event: De Nachttempel. 

Lees meer

Christina

Christina Applegate doet allerslechtste imitatie Meryl Streep

Het is altijd gevaarlijk om in de huid van een iconische acteur of actrice te stappen en Christina Applegate laat precies zien waarom.

Lees meer

KayG2

Interview: drie vragen aan tv-hunk Kay Greidanus

Wij hadden hem al in ons oktober nummer van vorig jaar ontdekt als veelbelovend acteertalent, nu is de rest van Nederland aan de beurt om kennis te maken met Kay Greidanus. Na zijn rol in de tv-serie Bloedverwanten en het theaterstuk War Horse, is hij nu dé reden om naar de nieuwe Net 5-serie Meiden van de Herengracht te kijken. Drie vragen aan de tv-hunk van dit najaar.

Lees meer

TheDanishGirl2

Kijken: eerste trailer transgenderfilm The Danish Girl

Een nieuwe tranentrekker van een film wordt begin 2016 in de Nederlandse bioscopen verwacht en we krijgen nu alvast een voorproefje. De eerste trailer van de dramafilm The Danish Girl werd dinsdag gedeeld met de wereld.

Lees meer

Tom Daley

Hebben: de Tom Daley kalender voor 2016

Het kalenderseizoen is weer geopend. Ook Tom Daley laat zich zestien keer van zijn beste kant zien. In een video neemt hij je mee achter de schermen van zijn fotoshoot.

Lees meer

SamStanley

Rugbyspeler Sam Stanley: ‘Ik ben gay’

Als er één schaap over de dam is, volgen er meer. Opnieuw komt een sporter er openlijk voor uit dat hij op mannen valt. In een tijd dat daar nog altijd geheimzinnig over wordt gedaan is dit dus nog altijd nieuws.

Lees meer

1 van 314123...10...Minst recent »

Winq Magazine2


Winq-GK-70

Winq | GK

Augustus – september 2015

Een bomvol zomernummer vol interviews met Margriet van der Linden en bijna-naamgenoot Albert Verlinde. De eerste staat aan het roer van de Pride Photo Award, de tweede neemt het stokje over van Joop van den Ende. Reisreportages zijn er over Dallas, Jakarta en Toulouse. Minder graag gaan we naar Oekraïne, waar we in een aangrijpende […]

» Lees meer
» Neem een abonnement
» Mis je Winq | GK in jouw winkel?

Vind jij ons al leuk op Facebook? Like ons nu!


Volg ons op Instagram voor een kijkje achter de schermen bij Winq