W hotel
W hotel

Winq

 

 
 • Cute overload

  Hot Men With Dogs

  Lees meer

 • Video

  RuPaul’s drag queens lezen gemene tweets voor

  Lees meer

 • Nieuwe campagne

  Rafael Nadal trekt (bijna) alles uit voor Tommy Hilfiger

  Lees meer

 • Daar zijn ze weer

  De Warwick Rowers maken een nieuwe kalender

  Lees meer

 • Foto's!

  Hunks, punks en andere leuke Instagrammers

  Lees meer

 • Analyse:

  Hoe gay zijn de gebruikers van Grindr?

  Lees meer

 • Hot op Instagram:

  Mannen met grote baarden

  Lees meer

 • 'Het zou geen taboe meer mogen zijn'

  Britse rugbyer Keegan Hirst komt uit de kast

  Lees meer

Instahunks

Leukerds en andere Instagram-hunks – week 35

Is een badmuts sexy? Heeft Kim Kardashian tegenwoordig een baard? Waar loopt zanger Miguel aan te lurken? Zijn roze zwembroeken lelijk? Wat is mooier: glad of borsthaar? Deze vragen mag je allemaal zelf beantwoorden als je de foto’s ziet die we deze week voor je van Instagram hebben gevist.

Lees meer

DanielCraig

James Bond gay. Een goed idee?

Er is deze maand enige discussie ontstaan rond de vraag of James Bond door een zwarte acteur zou kunnen worden gespeeld. Waarop meteen de vraag kwam: zou James Bond misschien ook gay kunnen zijn?

Lees meer

Molenaar

Eerbetoon aan Frans Molenaar

Tijdens de opening van de grote modetentoonstelling Ode aan de Nederlandse mode in het Gemeentemuseum Den Haag wordt een eerbetoon gebracht aan de begin dit jaar overleden couturier Frans Molenaar.

Lees meer

Hotmenwithdogs

Kijken: Hot Men With Dogs

Het was gisteren National Dog Day in de VS. Geen idee waarom we dat niet vieren in Nederland, maar het is aanleiding voor een leuke fotoserie met knappe mannen en hun überschattige honden.

Lees meer

Premium
Schermafbeelding 2015-07-25 om 14.51.25

Het is écht niet eerlijk! “Waarom krijgt Caitlyn alle aandacht?”

Jake Graf (37) werd geboren als meisje, maar voelde zich altijd papa’s kleine jongen. Hij ging een tijd op in de lesbische scene, tot hij de waarheid onder ogen zag. De trotse transacteur en -filmmaker ziet het nu als zijn missie om transgenders een gezicht te geven. “Wees de verandering die je wilt zien.”

Lees voor € 0,80

Advertorial
Schermafbeelding 2015-08-10 om 22.50.58

Affordable Art Fair ook dit jaar waarschijnlijk weer Russische oligarchen-vrij

Investeren in kunst is een hobby voor de rijken. Wie geen Russische oliemagnaat is maar wel tussen de 100 en 6000 euro te besteden heeft, gaat naar de Affordable Art Fair en is daar spekkoper. Tickets zijn nú verkrijgbaar.

Lees meerlady-gaga-ahs-hotel

Foto: Lady Gaga in American Horror Story

De Amerikaanse horrorserie speelt zich het komende seizoen af in een hotel. Lady Gaga belde zelf met bedenker Ryan Murphy om te vragen of ze in de serie mocht. Die zei meteen ja.

Lees meer

Dragtweets

Video: RuPaul’s drag queens lezen gemene tweets voor

Wie RuPaul’s drag race een beetje volgt, weet dat het er onderling soms keihard aan toegaat. De diva’s staan elkaar verbaal naar het leven. Maar ook voor aanvallen van buitenaf hebben ze een dikke huid moeten ontwikkelen.

Lees meer

Subhi Nahas

IS spoort homo’s op via Facebook

Twee homo’s zijn hun thuisland Syrië ontvlucht omdat ze door IS werden gezocht vanwege hun geaardheid. Gisteren spraken ze met de veiligheidsraad van de Verenigde Naties.

Lees meer

RTL

RTL presenteert nieuw tv-seizoen. Winq was erbij.

Iedere maand bezoekt Winq een showbizzevent van vaderlandse bodem. Ontstijgt het feestje niveau polderglamour? Of vieren kaasstengels en lauw bier hoogtij? Winq gaat op pad met de glamourmeter en zoekt het voor je uit. Deze editie: de najaarspresentatie van RTL!

Lees meer

Rafael Nadal

Rafael Nadal trekt (bijna) alles uit voor Tommy Hilfiger

Sinds 2005 heeft Rafael Nadal ieder jaar tenminste één belangrijk toernooi gewonnen. Tommy Hilfiger heeft de tennisser nu gestrikt voor een ondergoed-campagne.

Lees meer

CaitlynHalloween

Zo gemeen: het Caitlyn Jenner Halloween-kostuum

Onlangs verscheen Caitlyn Jenner in een witte outfit op de cover van Vanity Fair. Daar is nu een Halloween-pakje gemaakt. De mensen zijn boos.

Lees meer

1 van 312123...10...Minst recent »

Vriend van Winq op Facebook worden?


Winq Magazine2


Winq-GK-70

Winq | GK

Augustus – september 2015

Een bomvol zomernummer vol interviews met Margriet van der Linden en bijna-naamgenoot Albert Verlinde. De eerste staat aan het roer van de Pride Photo Award, de tweede neemt het stokje over van Joop van den Ende. Reisreportages zijn er over Dallas, Jakarta en Toulouse. Minder graag gaan we naar Oekraïne, waar we in een aangrijpende […]

» Lees meer
» Neem een abonnement
» Mis je Winq | GK in jouw winkel?

Win een Philips Hue Go Starterskit