Winq

 

 
 • Hot!!!

  Calvin Harris stript voor Emporio Armani

  Lees meer

 • Click & Win!

  Win kaarten voor Billy Elliot

  Lees meer

 • Rupaul's Drag Race

  Battle of the seasons in Amsterdam

  Lees meer

 • Heldin

  Joan Rivers laat fortuin na aan aids charity

  Lees meer

 • Pak uit met de feestdagen

  Vier kerst in dit prachtige christmas suit

  Lees meer

 • Studlebrity

  Ontdek Charlie David’s sexy video channel

  Lees meer

 • Fundraiser

  Homo’s Jamaica krijgen steun uit onverwachte hoek

  Lees meer

RK

Nijmeegse studentenkerk ‘te homovriendelijk’

De studentenkerk van de Radboud Universiteit in Nijmegen is volgens het bisdom Den Bosch te homovriendelijk en te progressief. Over anderhalf jaar gaat de huidige pastoor met pensioen, waarna een conservatievere geestelijke het stokje over moet nemen.

Lees meer

Piemelketting

Christenen boos op Tom Ford vanwege piemelketting

De snelste manier om aandacht op te eisen voor een nieuw product: zorg voor een rel. Ontwerper Tom Ford heeft dat goed begrepen. Hij jaagt christenen tegen zich in het harnas met een ketting in de vorm van een penis.

Lees meer

url

Calvin Harris stript voor Emporio Armani

Die Calvin Harris toch. Zo’n jaar of zes geleden brak hij door als slungelige nerd, maar inmiddels is hij getransformeerd in een aantrekkelijke hunk die zijn lichaam leent aan de nieuwe campagne van Emporio Armani.

Lees meer

Schermafbeelding 2014-12-16 om 17.05.49

Roze imam Hashim Jansen vecht terug

De homoseksuele imam Hashim Jansen heeft een moeilijke week gehad. Uit onderzoek van NRC Handelsblad zou blijken dat Jansen nooit heeft gewerkt bij de Arrahman-moskee in Goes.

Lees meer

Premium
JOHN WATERS

John Waters: “Iedereen die weleens gelift heeft, is gepijpt”

John Waters heeft sinds A Dirty Shame (2004) geen films meer gemaakt. Zijn huizen in Baltimore, San Francisco en New York én een vakantiehuis in het homo-mekka Provincetown bewijzen dat hij voor het geld geen films meer hoeft te maken. Een vlucht van Baltimore naar San Francisco had ie vast kunnen betalen. Toch besloot hij te liften, omdat John Waters een idee had voor een boek.

Lees voor € 0,80

Advertorial
Schermafbeelding 2014-12-09 om 10.35.31

Dreamgirls: Wegens aanhoudend succes extra voorstellingen

Heb jij Dreamgirls nog niet gezien? Grijp dan nu je kans voordat het te laat is. Wegens aanhoudend succes zijn er extra voorstellingen én is de musical de gehele kerstvakantie in Rotterdam te zien.

Lees meerSanne Vogel

Exclusief interview: Sanne Vogel over buttplugs en viral load

Sanne Vogel heeft een stoomcursus gekregen in seksuele voorlichting voor homoseksuele jongeren. “Homo’s weten heel veel over seks, maar weinig over soa’s en de gevaren die bij seks kunnen komen kijken”, zegt Vogel in een interview met Winq | GK.

Lees meer

Brief

9-jarig meisje steekt homo-docent een hart onder de riem

Toen een Amerikaanse docent tijdens een les over het pesten van mensen die ‘anders’ zijn vertelde dat hij homo was, reageerde een meisje van 9 met een hartverwarmend briefje.

Lees meer

6a00d8341c730253ef01bb07c2b635970d-500wi-360x335

Haha: ‘Obama had affaire met Harry Styles’

Natuurlijk, het is onzinnige tabloid-flauwekul, maar te leuk om te laten liggen: Barack Obama zou een affaire hebben gehad met One Direction’s Harry Styles. De Amerikaanse president zou gay zijn, maar dat verbergen om zijn ambt uit te kunnen oefenen.

Lees meer

RVI

Doutzen Kroes verkozen tot meest glamoureuze vrouw. winq | GK was erbij.

Iedere maand bezoekt winq | GK een showbizzevent van vaderlandse bodem. Vieren kaasstengels en lauw bier hoogtij? Of ontstijgt het feestje niveau polderglamour? winq | GK gaat op pad met de glamourmeter. Deze editie: De Glamour Woman of the Year 2014.

Lees meer

Benji_new_home

Haalt Benjy de homostier de kerst?

Het antwoord op die vraag luidt: ja! Een maand geleden werd bekend dat Benjy weg moest bij zijn kudde omdat hij te weinig naar de vrouwtjes keek. Nu is hij gered van een wisse dood in het slachthuis.

Lees meer

Nick Jonas

Grindr Awards: Zac Efron, Sam Smith en Nick Jonas in de prijzen

Je wist het misschien niet, maar Grindr doet meer dan mensen aan elkaar koppelen. Zo delen ze alweer voor de derde keer prijzen uit aan prominenten.

Lees meer

1 van 222123...10...Minst recent »

Onderzoek: digitaal lezen of toch liever op papier?


Vriend van Winq op Facebook worden?


Winq Magazine2


Winq-GK-66

Winq | GK

Januari – februari 2015

Wist je dat… jonge homo’s 10% minder vaak werkloos zijn? Hoe dat kan lees je in het januari / februarinummer dat vanaf 12 december in de winkels ligt (en digitaal verkrijgbaar is). Verder duiken we in de wereld van de islam, waar gay imams leidend zijn in de vernieuwingsgolf. Dat klinkt bijna te mooi om […]

» Lees meer
» Neem een abonnement
» Mis je Winq | GK in jouw winkel?

Win een CR7 Underwear Giftbox


Poll


Op 10 december is de prijs voor Hoofdredacteur van het Jaar ons net voorbij gegaan. Dat wisten wij nog niet toen het magazine ter druk ging. Daarin vroegen wij ons af: waar had die prijs moeten staan?

View Results

Loading ... Loading ...
strangverhuizingenvught