Winq

 

 
 • Vraagje:

  Waarom zijn gays online zo gemeen tegen elkaar?

  Lees meer

 • Kazaky

  Optreden verijdeld door verwarde demonstranten

  Lees meer

 • Sexy!

  Danser Mark MacKillop lanceert boek met hotel-selfies

  Lees meer

 • Cute overload

  Gay flamingokoppel adopteert verlaten kuikentje

  Lees meer

 • Mannelijke teamsporters:

  Niet meer homofoob, wel meer homograppen

  Lees meer

 • Betrapt!

  Go-Go Boy Interrupted

  Lees meer

 • Deze jongens gaan als maagd het huwelijk in

  Lees meer

  Echt waar:
Obama-Putin-5

Foto’s: als Poetin en Obama een stelletje waren…

O, de romantiek! Weg waren alle wereldproblemen, als sneeuw voor de zon. Stel dat Barack Obama en Vladimir Poetin elkaar als lovers in de armen zouden vliegen, wat zou er dan gebeuren?

Lees meer

Sex0

Fan maakt remake van Madonna’s SEX-boek

SEX. Een beetje Madonna-fan heeft dit fameuze koffietafelboek met ijzerbeslag op z’n koffietafel dan wel onder z’n kussen liggen. Een van die fans is Greg Scarnici, die uit de kast kwam vanwege dit boek. Hij brengt nu een passend eerbetoon.

Lees meer

Archiefstuk

Geschiedenis: ter dood veroordeeld vanwege sodomie

Jilles Bruggeman had de twijfelachtige eer de laatste ter dood veroordeelde te zijn in Schiedam. In 1803 kreeg hij de doodstraf omdat hij sodomie had bedreven. Een stuk geschiedenis dat niet vergeten mag worden.

Lees meer

Gogoboy interrupted

Waarom zijn gays online zo gemeen tegen elkaar?

Is het onzekerheid, jaloezie of zoeken ze gewoon ruzie? Feit is dat alles wat online staat van commentaar wordt voorzien dat er vaak niet om liegt. Het is het onderwerp van de derde aflevering van webserie Go-Go Boy Interrupted.

Lees meer

Premium
Oscar Hammerstein-2

Oscar Hammerstein doet aangifte tegen Henk Krol

Niet alleen heeft advocaat Hammerstein, namens de Stichting Vrienden van de Gaykrant, beslag gelegd op de huizen van oud-hoofdredacteur Henk Krol, ook heeft hij aangifte tegen hem en zijn partijgenoot Jan Nagel gedaan. Maar wie is die Hammerstein eigenlijk?

Lees voor € 0,80

Advertorial
, , , ,

Koffie drink je voortaan uit een wijnglaasje

Nespresso presenteert koffie van de uiterst zeldzame Maragogype, ook wel bekend als olifantenboon, in combinatie met de exclusieve Reveal Collection glazen, ontworpen door Riedel.

Lees meerAriana Frankie

Ariana Grande weg bij kerk vanwege homoseksuele broer

Omdat haar broer niet langer welkom was bij de katholieke kerk heeft zangeres Ariana Grande haar geloof achter zich gelaten. ‘Ze zeiden dat god niet van hem houdt. Toen dacht ik: dat is niet cool.’

Lees meer

Jamaica

Politie doet niets tegen homogeweld in Jamaica

Human Rights Watch maakt zich ernstige zorgen over de situatie voor homo’s, lesbiennes, biseksuelen en transgenders op het eiland Jamaica. Ze hebben een rapport uitgebracht waarin wordt aangetoond hoe homo’s worden tegengewerkt en zelfs omgebracht.

Lees meer

kazaky

Optreden Kazaky verijdeld door verwarde demonstranten

In Kirgizië hebben protesterende antihomo-demonstranten een optreden van de band Kazaky geblokkeerd. Foutje, bedankt: niet een van de Kazaky-dansers is gay.

Lees meer

Wonderkid

Sir Ian McKellen promoot film over gay voetballer. Jij ook?

Van alle 5000 Britse voetbalprofs is er geen een openlijk homoseksueel. En komt er iemand uit de kast, dan pas na zijn voetbalpensioen, zoals Thomas Hitzlsperger. De makers van de film Wonderkid willen dit veranderen.

Lees meer

shapeimage_4

Nieuw: zorgorganisatie ProudCare

In Amsterdam is ProudCare van start gegaan. De zorgaanbieder richt zich specifiek op de gay community. Proudcare gelooft dat het belangrijk is voor de klant om geheel zichzelf te kunnen zijn, juist wanneer je (gedeeltelijk) afhankelijk bent van derden.

Lees meer

10596080_716692271744407_768086326_n

Megan Schoonbrood is Miss Travestie Holland

Miss travestie Holland 2014 is bekend. De winnares is geworden << tromgeroffel>> Megan Schoonbrood! Op 8 november wordt Megan officieel gekroond en mag zij de toorn van alle andere travestieten in Nederland over zich heen verwachten.

Lees meer

1 van 209123...10...Minst recent »

Vriend van Winq op Facebook worden?


Winq Magazine2


Winq-GK-64

Winq | GK

September – oktober 2014

Maar liefst drie éminence grises maken uitgebreid hun opwachting in de nieuwste editie van Winq | Gaykrant. Oscar Hammerstein is een van de bekendste advocaten van Nederland en hij vertelt over zijn zilveren bruiloft als hiv-patiënt, zijn onterechte gevangenisstraf en de moord op Pim Fortuyn. Door naar Sir Ian McKellen, die nog lang niet klaar […]

» Lees meer
» Neem een abonnement
» Mis je Winq | GK in jouw winkel?

Win een Guess Rigor XL horloge