Winq

 

 
 • Desire Will Set You Free

  Film in de maak over queer underground Berlijn

  Lees meer

 • Foto's

  Club Nyx viert de Gay Pride met Absolut

  Lees meer

 • Gay Pride 2014

  Julius Gaysar met 70 roze ridders door de Amsterdamse grachten

  Lees meer

 • Tentoonstelling:

  De verheerlijking van de man

  Lees meer

 • Biopic

  Benedict Cumberbatch speelt oorlogsheld Alan Turing

  Lees meer

 • Avonturier

  Zac Efron met Bear Grylls de natuur in

  Lees meer

 • Onderbroekenlol

  Andrew Christian slaat door in nieuwe underwear-campagne

  Lees meer

aighd

Max Westerman leidt PrEP-debat van Winq | GK & NRC

Alle homo’s aan de pil: de wereldgezondheidsorganisatie WHO heeft gesteld dat zo’n maatregel ervoor kan zorgen dat het aantal nieuwe hiv-besmettingen in tien jaar tijd met 1 miljoen afneemt. 

Lees meer

Jamaica

Docu: jong en gay in Jamaica. Leven in de goot

Een van de gevaarlijkste plekken om te leven voor homo’s is Jamaica. Aanvallen, moord en verkrachting zijn er aan de orde van de dag. LHBT’ers wonen letterlijk in de goot. Vice dook onder in het geheime leven van jonge gays in Jamaica.

Lees meer

steve4

Kickboksen: Get Fit or Die Tryin’

Deze zomer begeleiden de heren van De Gymzaal mij bij het sporten. Ik wil namelijk kijken hoe ver ik mijn lichaam kan pushen.

Lees meer

pejic1

Transgender model Andrej Pejic verandert van geslacht

Het androgyne model Andrej Pejic was wereldwijd te zien in campagnes voor zowel mannen- als vrouwenmode. In Nederland werd hij bekend met een campagne voor HEMA-bh’s. Nu heeft hij bekendgemaakt van geslacht te willen veranderen.

Lees meer

Premium
Schermafbeelding 2014-07-15 om 17.38.17

The Undetectables

Als je hiv-positief bent maar het virus niet meer kunt overdragen, mag je dan zonder condoom neuken van jezelf? We vroegen het aan een paar undetectables.

 

 

Lees voor € 0,80

Advertorial
Politie

Ben jij slachtoffer van discriminatie?

Iedereen kan slachtoffer worden van discriminatie en dit als kwetsend ervaren. Melden of aangifte doen, kan voorkomen dat iets escaleert of dat iemand anders misschien ook het slachtoffer wordt.

Lees meerDesire

Nieuw: film over de queer underground van Berlijn

Er is een film in de maak over de Berlijnse underground-cultuur. Desire Wil Set You Free biedt een inkijk in het culturele leven van de stad, waarbij sterk de nadruk ligt op de queer scene.

Lees meer

Absolut

Foto’s: Club Nyx viert de Gay Pride met Absolut

Dit jaar viert Absolut Vodka zijn 33-jarige relatie met de gay community. Als partner van Amsterdam Gay Pride vaart het merk samen met Club Nyx mee met de botenparade op 2 augustus.

Lees meer

Standbyme RNW

RNW lanceert supportplatform tijdens Gay Pride

In de week voorafgaand aan Amsterdam Gay Pride lanceert mediaorganisatie RNW een speciaal platform om LHBT-activisten te ondersteunen in hun strijd tegen discriminatie.

Lees meer

Warwick Rowers

Roeihunks poseren opnieuw voor kalender

Daar zijn ze weer, de Warwick Rowers. Om geld in te zamelen voor het goede doel gaan de roeihunks wederom uit de kleren. Voor hun 2015-kalender hebben ze weer veel moois in petto. Hier alvast een voorproefje.

Lees meer

Gaymobil

Julius Gaysar met 70 roze ridders door Amsterdamse grachten

De jaarlijkse Canal Parade kent inmiddels aardig wat vaste gezichten. Voor de vijfde keer varen de jongens van Gaymobil mee. Om dit lustrum te vieren pakken ze deze keer extra groot uit.

Lees meer

Shower

AirBnB schrijft hilarische brief om pikante foto te laten verwijderen

Daar kan Facebook nog wat van leren: toen huizenverhuur-site AirBnB stuitte op een ietwat pikante foto van een man die zijn huis aanprijst, schreef een medewerker geen verwijtende, maar een erg grappige brief om de heren te verzoeken het ietsje kalmer aan te doen.

Lees meer

1 van 193123...10...Minst recent »

Vriend van Winq op Facebook worden?


Zomeractie


Zomeractie  

Winq Magazine2


Winq-GK-63

Winq | GK

Augustus – September 2014

Winq | Gaykrant gaat zoals je van ons gewend bent het ene moment de diepte in, en op het andere moment houden we het juist lekker luchtig. Dat laatste kun je letterlijk nemen, deze keer. We reisden namelijk af naar Californië met een aantal modellen om op het strand een modereportage te maken met de […]

» Lees meer
» Neem een abonnement
» Mis je Winq | GK in jouw winkel?

strangverhuizingenvught