Winq

 

 
 • Foto's!

  Als Poetin en Obama een stelletje waren...

  Lees meer

 • Vraagje:

  Waarom zijn gays online zo gemeen tegen elkaar?

  Lees meer

 • Kazaky

  Optreden verijdeld door verwarde demonstranten

  Lees meer

 • Sexy!

  Danser Mark MacKillop lanceert boek met hotel-selfies

  Lees meer

 • Cute overload

  Gay flamingokoppel adopteert verlaten kuikentje

  Lees meer

 • Mannelijke teamsporters:

  Niet meer homofoob, wel meer homograppen

  Lees meer

 • Betrapt!

  Go-Go Boy Interrupted

  Lees meer

50cent

50 Cent treedt op tijdens gay charity concert

Het kan verkeren. Rapper 50 Cent, die ooit nog riep dat homo’s zichzelf zouden moeten doden, gaat optreden tijdens een liefdadigheidsconcert voor homoseksuele daklozen, dat wordt gepresenteerd door Cyndi Lauper en Rosie O’Donnell.

Lees meer

Expreszo

Jongerenblad Expreszo lanceert online platform

Het bekende jongerenblad voor homo’s, lesbiennes, biseksuelen en transgenders Expreszo bestaat niet langer op papier. Vandaag maakt het blad een doorstart als website, waar de activiteiten van het magazine worden voortgezet.

Lees meer

Bette Midler

Bette Midler is terug!

En hoe. Begin november komt een nieuw album uit van de 68-jarige vedette met covers van meidengroepen. Denk hierbij aan The Supremes, The Shirelles en andere jaren zestig-acts, maar ook aan… TLC. Luister hier naar haar versie van Waterfalls.

Lees meer

Obama-Putin-5

Foto’s: als Poetin en Obama een stelletje waren…

O, de romantiek! Weg waren alle wereldproblemen, als sneeuw voor de zon. Stel dat Barack Obama en Vladimir Poetin elkaar als lovers in de armen zouden vliegen, wat zou er dan gebeuren?

Lees meer

Premium
Oscar Hammerstein-2

Oscar Hammerstein doet aangifte tegen Henk Krol

Niet alleen heeft advocaat Hammerstein, namens de Stichting Vrienden van de Gaykrant, beslag gelegd op de huizen van oud-hoofdredacteur Henk Krol, ook heeft hij aangifte tegen hem en zijn partijgenoot Jan Nagel gedaan. Maar wie is die Hammerstein eigenlijk?

Lees voor € 0,80

Advertorial
, , , ,

Koffie drink je voortaan uit een wijnglaasje

Nespresso presenteert koffie van de uiterst zeldzame Maragogype, ook wel bekend als olifantenboon, in combinatie met de exclusieve Reveal Collection glazen, ontworpen door Riedel.

Lees meerSex0

Fan maakt remake van Madonna’s SEX-boek

SEX. Een beetje Madonna-fan heeft dit fameuze koffietafelboek met ijzerbeslag op z’n koffietafel dan wel onder z’n kussen liggen. Een van die fans is Greg Scarnici, die uit de kast kwam vanwege dit boek. Hij brengt nu een passend eerbetoon.

Lees meer

Archiefstuk

Geschiedenis: ter dood veroordeeld vanwege sodomie

Jilles Bruggeman had de twijfelachtige eer de laatste ter dood veroordeelde te zijn in Schiedam. In 1803 kreeg hij de doodstraf omdat hij sodomie had bedreven. Een stuk geschiedenis dat niet vergeten mag worden.

Lees meer

Gogoboy interrupted

Waarom zijn gays online zo gemeen tegen elkaar?

Is het onzekerheid, jaloezie of zoeken ze gewoon ruzie? Feit is dat alles wat online staat van commentaar wordt voorzien dat er vaak niet om liegt. Het is het onderwerp van de derde aflevering van webserie Go-Go Boy Interrupted.

Lees meer

Ariana Frankie

Ariana Grande weg bij kerk vanwege homoseksuele broer

Omdat haar broer niet langer welkom was bij de katholieke kerk heeft zangeres Ariana Grande haar geloof achter zich gelaten. ‘Ze zeiden dat god niet van hem houdt. Toen dacht ik: dat is niet cool.’

Lees meer

Jamaica

Politie doet niets tegen homogeweld in Jamaica

Human Rights Watch maakt zich ernstige zorgen over de situatie voor homo’s, lesbiennes, biseksuelen en transgenders op het eiland Jamaica. Ze hebben een rapport uitgebracht waarin wordt aangetoond hoe homo’s worden tegengewerkt en zelfs omgebracht.

Lees meer

kazaky

Optreden Kazaky verijdeld door verwarde demonstranten

In Kirgizië hebben protesterende antihomo-demonstranten een optreden van de band Kazaky geblokkeerd. Foutje, bedankt: niet een van de Kazaky-dansers is gay.

Lees meer

1 van 209123...10...Minst recent »

Vriend van Winq op Facebook worden?


Winq Magazine2


Winq-GK-65

Winq | GK

November – december 2014

Allemaal aan de PrEP? Daar zijn de meningen over verdeeld. In het nieuwe nummer van Winq komen de voors en tegens voor deze preventieve vorm van hiv-medicatie uitgebreid aan bod. Verder vliegen de bekende namen je om de oren. Joan Nederlof, Bloedverwanten-acteur Kay Greidanus, John Waters, Dominic West, Willeke Alberti, Eric McCormack en Jandino Asperaat, […]

» Lees meer
» Neem een abonnement
» Mis je Winq | GK in jouw winkel?

Win een Guess Rigor XL horloge


strangverhuizingenvught