Winq

 

 
 • Eindelijk?

  John Travolta praat over de geruchten dat hij gay is

  Lees meer

 • Acteur George Takei:

  Mijn collega's van Star Trek wisten wel dat ik gay was, op eentje na dan

  Lees meer

 • Leerzaam:

  Een geschiedenislesje homoprostitutie

  Lees meer

 • Video

  Is homo zijn een keuze?

  Lees meer

 • Subtiele nieuwe trend

  Even voelen: Dick Graze

  Lees meer

 • 'I can't change that I'm gorgeous!'

  Voetballers in nieuwe anti-pestcampagne

  Lees meer

 • Joan Rivers overleden

  Dit waren haar meest hilarische quotes

  Lees meer

 • Filmpje!

  Homo's reageren op homohuwelijk-haatadvertenties

  Lees meer

OudRoze

Documentaire ‘Oud Roze’ op tv

Nog in de kast? Kom eruit op zaterdag 11 oktober. Dan staat de hele wereld in het teken van Kom uit de Kast Dag. NPO Doc zendt op deze dag om 17.23 uur de documentaire Oud roze uit.

Lees meer

roma

Facebook staat open voor dialoog met drag queens

Volgens de voorwaarden van Facebook mogen gebruikers alleen onder hun eigen naam een account aanmaken. Dat is zuur voor drag queens, die natuurlijk het liefst hun zelfbedachte naam gebruiken. Na protest lijkt het erop dat Facebook dat nu ook inziet.

Lees meer

Moskee

Homo’s welkom in Zuid-Afrikaanse moskee

Kijk, zo kan het ook. In Zuid-Afrika wordt een zogeheten ‘open moskee’ geopend waar mannelijke en vrouwelijke moslims samen bidden en waar ook LHBT mensen welkom zijn.

Lees meer

Sophie Ellis-Bextor

Sophie Ellis-Bextor: geen boycot Rusland vanwege haar gay fans

Omdat ze haar grote schare homofans niet in de steek wil laten, blijft Sophie Ellis-Bextor optreden in Rusland. Ze wil laten zien dat ze trots is op die fans en wil ze met haar optredens een hart onder de riem steken.

Lees meer

Premium
Schermafbeelding 2014-09-02 om 23.02.22

Tim Douwsma: are you sure you’re straight?

Hij wond homo’s all over Europe om z’n vinger alleen maar door namens Nederland een paar songfestivalpunten uit te delen. Waarmee de vraag relevant wordt: Tim Douwsma, are you sure you’re straight?!

Lees voor € 0,80

Advertorial
Affordable-Art-Fair

Kom naar de Affordable Art Fair

Van donderdag 30 oktober tot en met zondag 2 november vindt de Affordable Art Fair Amsterdam plaats in de Kromhouthal in Amsterdam-Noord.

Ervaren verzamelaars en beginnende kunstkopers vinden op de Affordable Art Fair werk van opkomende talenten en bijzondere collecties van galeries. En dat voor een aanschafprijs tussen de € 100,- en € 6.000,-.

Het toegankelijke, betaalbare karakter van de beurs verlaagt de drempel van het kunst kopen. Circa 65 nationale en internationale galeries exposeren dit jaar hun collecties, waaronder Galerie Pien Rademakers, Jaski Art Gallery en Wanrooij Gallery.

Dit jaar draait de beurs om ‘Take Art Home’. “Vorig jaar zijn we naar een beter bereikbare locatie verhuisd. Hierdoor is het voor bezoekers nóg gemakkelijker om het kunstwerk van hun dromen direct mee naar huis te nemen.

Met voldoende en gevarieerd aanbod, een ongedwongen sfeer en een eigen inpakservice willen we zoveel mogelijk bijdragen aan een succesvolle kunstaankoop”, aldus beursdirecteur Sebastiaan van Kuijk.

De Affordable Art Fair biedt naast de deelnemende galeries ook een podium voor jong talent met LAB Project Space, een creatieve ruimte ingericht met installaties, videokunst en andere disciplines van kunstenaars die recent afgestudeerd zijn aan kunstacademies in Nederland.

Voor kinderen geen gebrek aan vermaak; de Kidspiration Club zorgt voor verschillende creatieve activiteiten, terwijl de ouders de gelegenheid krijgen rustig over de beurs te struinen.

Meer informatie? Kijk op www.affordableartfair.nl/amsterdam.

Lees meerTravolta

John Travolta praat over geruchten dat hij gay is

Jarenlang zweeg hij over de geruchten, maar John Travolta heeft zich eindelijk uitgesproken over zijn vermeende homoseksualiteit. Allemaal niet waar en mensen proberen over zijn rug geld te verdienen.

Lees meer

Baileys

Kameroen arresteert mannen die Baileys drinken, want: gay

Bestel jij wel eens een Baileys of een Jills? Als man is het niet verstandig dat in Kameroen te doen. Daar wordt Baileys beschouwd als vrouwendrankje en kun je ervoor de bak indraaien. Helemaal als je kapper bent, want ‘dus’ gay.

Lees meer

floris 2

Floris meets Jay. Vijf jaar na hun interview in Winq.

In 2009 toerde Jay Brannan door Europa. Fan van het eerste uur (en schoenenkoning van Nederland) Floris van Bommel sprak toen voor het eerst met hem. Nu reist Jay opnieuw door Europa én pronkt hij in de campagne van Van Bommel. Wat zij vijf jaar geleden bespraken, lees je hier. Voor alle muurbloempjes.

Lees meer

george3

“Mijn collega’s van Star Trek wisten het trouwens wel, op eentje na dan.”

Vandaag verschijnt er weer een nieuwe editie van winq | GK, met daarin onder meer een interview met de beste piloot van het heelal: George Takei. Hij speelde in films naast Frank Sinatra, Cary Grant en John Wayne, maar als zichzelf veroverde hij wereldwijd harten door hartstochtelijk én met humor op te komen voor homo- en burgerrechten.

Lees meer

Travis McIntosh

Hetero mannen trouwen met elkaar, homo’s boos

Mogen twee mannen eindelijk met elkaar trouwen, is het weer niet goed. Maar het is ook wel een beetje raar als je allebei hetero bent. In Nieuw-Zeeland zijn veel gays niet blij met het besluit die twee mannen om te trouwen voor een prijsvraag.

Lees meer

Nick Jonas shirtless

Nick Jonas stript in gay club

Voormalig tienersterretje Nick Jonas mag gezien worden, en dat weet ie. Gisteravond trakteerde hij z’n fans op een striptease in de New Yorkse gay club BPM.

Lees meer

1 van 201123...10...Minst recent »

Vriend van Winq op Facebook worden?


Winq Magazine2


Winq-GK-64

Winq | GK

September – oktober 2014

Maar liefst drie éminence grises maken uitgebreid hun opwachting in de nieuwste editie van Winq | Gaykrant. Oscar Hammerstein is een van de bekendste advocaten van Nederland en hij vertelt over zijn zilveren bruiloft als hiv-patiënt, zijn onterechte gevangenisstraf en de moord op Pim Fortuyn. Door naar Sir Ian McKellen, die nog lang niet klaar […]

» Lees meer
» Neem een abonnement
» Mis je Winq | GK in jouw winkel?

Floris meets Jay: 5 jaar na hun interview in Winq


gardinox