Winq

 

 
 • Nieuw:

  Pizza-condooms!

  Lees meer

 • Sam Smith:

  Ik ben niet 'die homozanger'

  Lees meer

 • Robbie Rogers:

  WK Voetbal in Rusland en Qatar is idioot

  Lees meer

 • Hilarische parodie:

  My husband’s not straight

  Lees meer

 • Video

  Zo ziet grindr eruit als je gesprekken naspeelt

  Lees meer

 • Calvin Klein - The Dyslexic Collection

  Is dat nep-ondergoed toch nog ergens goed voor

  Lees meer

 • Vijf prijzen

  Transparent grote winnaar bij Britse gay & lesbian awards

  Lees meer

Baby

Geen draagmoeder voor homostel

Een homostel met een kinderwens kan hiervoor niet zomaar een draagmoeder inschakelen. Niet als er medische instellingen bij komen kijken, in ieder geval.

Lees meer

bruce-jenner

Bruce Jenner krijgt reality-serie over transformatie

Voormalig atleet Bruce Jenner is vooral bekend vanwege zijn deelname aan de realityserie rond Kim Kardashian en haar familie. De laatste tijd gaat hij er steeds vrouwelijker uitzien. Hij zou nu een serie krijgen waarin zijn transformatie wordt gevolgd.

Lees meer

pizzacondomlead-360x191

Nieuw: pizza-condooms

Toen Joey in Friends moest kiezen tussen eten of seks gaf hij het enige goede antwoord: allebei. Hierop haakt een Russische designer nu in: met pizza-condooms.

Lees meer

4mtwomc6h2cpcmht

Je bent nooit te oud om uit de kast te komen

Dat bewijst de Amerikaanse Hollywood- en Broadway-acteur Joel Grey, die op zijn 82e heeft besloten openheid van zaken te geven.

Lees meer

Premium
Schermafbeelding 2015-01-06 om 23.24.24

Meeste homo’s krijgen hepatitis-pil niet vergoed

Ruim duizend hiv-mannen kunnen erdoor genezen van de co-infectie hepatitis C, maar toch krijgen zij het medicijn Sofosbuvir niet vergoed. Winq | GK sprak met teleurgestelde artsen, belangenorganisaties en patiënten. “Juist homo’s vormen een risicogroep.”

Lees voor € 0,80

Advertorial
H10 by Ocean October 2010 Photo Shoot

Heerlijk rustig genieten. In een COUPLES hotel van Arke

In het nieuwste nummer van Winq | GK kun je lezen over heerlijk rustig genieten. Hotels waar je niet steeds door kinderen omver wordt gelopen, zijn voor veel vakantiegangers een schot in de roos. Voor deze klanten biedt Arke COUPLES aan.

Lees meer

Poppers

Kijk uit voor gevaarlijke poppers

Er duiken steeds vaker flesjes poppers op die zijn aangelengd met lijm, gassen en andere chemicaliën die er niet in thuishoren. Dit blijkt uit Amerikaans onderzoek.

Lees meer

drown

Gay night in Pathé De Munt: kom naar Drown

Op woensdag 4 februari draait Pathé de Munt tijdens de Gay Night de confronterende film Drown: een op waarheid gebaseerd verhaal over jaloezie, homofobie en onbeantwoorde lust aan de kust van Sydney.

Lees meer

bullying

School cancelt workshops tegen pesten

Een school in de buurt van het Ierse Dublin is gestopt met een serie workshops waarin anti-homogeweld werd bestreden. De reden: de pesters kregen te weinig aandacht voor hun verhaal.

Lees meer

Breibroek

Een gebreide broek, iets voor jou?

Niet meteen nee zeggen, want het idee is best geinig: ontwerper Schuyler Ellers maakt broeken van oude, afgedankte tafelkleden en verkoopt deze in zijn online shop.

Lees meer

Sam-Smith-361x259

Sam Smith: Ik ben niet ‘die homozanger’

Hoewel I’m Not the Only One en Stay With Me wereldwijd enorme hits werden, was Sam Smith aanvankelijk bang dat alleen gays zijn album zouden kopen. Volgens Sam is zijn muziek voor iedereen.

Lees meer

Michael Urie

Geen zin in seks op tv? Hier is de afstandsbediening

Vorige week liet acteur Billy Crystal weten dat veel seksscènes in tv-series hem te ver gingen. Hij noemde daarbij expliciet seks tussen twee mannen. Tipje van zijn collega Michael Urie: pak je afstandsbediening.

Lees meer

1 van 231123...10...Minst recent »

Onderzoek: digitaal lezen of toch liever op papier?


Vriend van Winq op Facebook worden?


Winq Magazine2


Winq-GK-66

Winq | GK

Januari – februari 2015

Wist je dat… jonge homo’s 10% minder vaak werkloos zijn? Hoe dat kan lees je in het januari / februarinummer dat vanaf 12 december in de winkels ligt (en digitaal verkrijgbaar is). Verder duiken we in de wereld van de islam, waar gay imams leidend zijn in de vernieuwingsgolf. Dat klinkt bijna te mooi om […]

» Lees meer
» Neem een abonnement
» Mis je Winq | GK in jouw winkel?

Win een CR7 Underwear Giftbox