Winq

 

 
 • Mannelijke teamsporters:

  Niet meer homofoob, wel meer homograppen

  Lees meer

 • Betrapt!

  Go-Go Boy Interrupted

  Lees meer

 • Deze jongens gaan als maagd het huwelijk in

  Lees meer

  Echt waar:
 • Nieuw:

  De Dokterskalender 2015

  Lees meer

 • Tom Daley:

  'Nu ook meer voetballers uit de kast'

  Lees meer

 • Expositie:

  The Future of Fashion is Now

  Lees meer

 • Geinig:

  Dus zo ziet een twink eruit...

  Lees meer

queeryouth

Nieuw: Speaking OUT, een fotoboek over homojongeren

Al meer dan tien jaar verzamelt Rachelle Lee Smith foto’s van jongeren die gay, lesbisch of biseksueel zijn. De portretten zijn voorzien van handgeschreven teksten. Die heeft ze nu gebundeld in een boek.

Lees meer

gayflamingo

Gay flamingokoppel adopteert verlaten kuikentje

Het is hoog tijd voor een zoet verhaaltje uit het dierenrijk. Een flamingostelletje dat bestaat uit twee mannetjes heeft zich namelijk ontfermd over een kuiken dat door zijn biologische ouders als ei uit het nest was geknikkerd.

Lees meer

krol

Aangifte tegen Henk Krol en Jan Nagel

De Stichting Vrienden van de Gaykrant doet niet alleen aangifte tegen Henk Krol, maar nu ook tegen zijn 50Plus-partijgenoot Jan Nagel. Dit nadat Nagel het in het WNL-programma Vandaag de dag voor Krol had opgenomen.

Lees meer

Shower

Mannelijke teamsporters: niet meer homofoob, wel meer homograppen

Homograppen in de kleedkamer en op het veld maken het voor gays nog altijd lastig om voor hun geaardheid uit te komen in een teamsport. Dit komt naar voren uit een onderzoek van het Muller Instituut.

Lees meer

Premium
Oscar Hammerstein-2

Oscar Hammerstein doet aangifte tegen Henk Krol

Niet alleen heeft advocaat Hammerstein, namens de Stichting Vrienden van de Gaykrant, beslag gelegd op de huizen van oud-hoofdredacteur Henk Krol, ook heeft hij aangifte tegen hem en zijn partijgenoot Jan Nagel gedaan. Maar wie is die Hammerstein eigenlijk?

Lees voor € 0,80

Advertorial
Politie

Ben jij slachtoffer van discriminatie?

Iedereen kan slachtoffer worden van discriminatie en dit als kwetsend ervaren. Melden of aangifte doen, kan voorkomen dat iets escaleert of dat iemand anders misschien ook het slachtoffer wordt.

Lees meerhell in the armory

Nieuw: een erotisch spookhuis

Net op tijd voor Halloween opent in San Francisco het eerste erotische spookhuis zijn deuren. Het idee is afkomstig van Kink.com, de grootste producent van SM-porno en fetisj-entertainment.

Lees meer

Colbert

TV-komiek Stephen Colbert roept paus tot de orde

Ken je de talkshow van Stephen Colbert? Daarin doet deze komiek alsof hij conservatief rechts is en neemt hij als zodanig allerlei maatschappelijke issues op de hak. Deze keer is ‘Pope Fabulous The First’ aan de beurt.

Lees meer

Paus

COC over katholieke kerk: ‘We zijn er nog lang niet’

Gisteren werd bekend dat het Vaticaan een toontje lager zou gaan zingen als het aankomt op homoseksualiteit. Conservatieve Rooms-katholieken zijn het hier niet mee eens. Om deze niet van zich te verwijderen, komt er een nieuw document.

Lees meer

Liberace

Liberace als cartoon: een interview

Al bekend met de webserie Blank on Blank? Dit YouTube-kanaal biedt interviews uit de oude doos, met sterren van weleer. De fraaie animaties zorgen ervoor dat het ware kunstwerken worden. In de nieuwste aflevering: Liberace.

Lees meer

Gogoboy

Betrapt: Go-Go Boy Interrupted

Wat is erger: dat je ouders jou in bed betrappen of andersom? De nieuwste aflevering van de webserie Go-Go Boy Interrupted gaat over dit gegeven. Let op de hilarische reactie van moederlief!

Lees meer

slak

Slakkensoort gekoppeld aan acceptatie homo’s

In Taiwan is een nieuwe slakkensoort ontdekt. Wetenschappers hebben het trage beestje geëerd door het te vernoemen naar de al even trage opmars van het huwelijk tussen M/M en V/V. Volgens de onderzoekers staat de slak symbool voor de oprukkende gelijkheid.

Lees meer

1 van 207123...10...Minst recent »

Vriend van Winq op Facebook worden?


Winq Magazine2


Winq-GK-64

Winq | GK

September – oktober 2014

Maar liefst drie éminence grises maken uitgebreid hun opwachting in de nieuwste editie van Winq | Gaykrant. Oscar Hammerstein is een van de bekendste advocaten van Nederland en hij vertelt over zijn zilveren bruiloft als hiv-patiënt, zijn onterechte gevangenisstraf en de moord op Pim Fortuyn. Door naar Sir Ian McKellen, die nog lang niet klaar […]

» Lees meer
» Neem een abonnement
» Mis je Winq | GK in jouw winkel?

Win een Guess Rigor XL horloge