digitale abonnee
digitale abonnee

Winq

 

 
 • Film:

  Een zondaar in Mekka

  Lees meer

 • Cute overload

  Hot Men With Dogs

  Lees meer

 • Video

  RuPaul’s drag queens lezen gemene tweets voor

  Lees meer

 • Nieuwe campagne

  Rafael Nadal trekt (bijna) alles uit voor Tommy Hilfiger

  Lees meer

 • Daar zijn ze weer

  De Warwick Rowers maken een nieuwe kalender

  Lees meer

 • Foto's!

  Hunks, punks en andere leuke Instagrammers

  Lees meer

 • Analyse:

  Hoe gay zijn de gebruikers van Grindr?

  Lees meer

 • Hot op Instagram:

  Mannen met grote baarden

  Lees meer

KayG2

Interview: drie vragen aan tv-hunk Kay Greidanus

Wij hadden hem al in ons oktober nummer van vorig jaar ontdekt als veelbelovend acteertalent, nu is de rest van Nederland aan de beurt om kennis te maken met Kay Greidanus. Na zijn rol in de tv-serie Bloedverwanten en het theaterstuk War Horse, is hij nu dé reden om naar de nieuwe Net 5-serie Meiden van de Herengracht te kijken. Drie vragen aan de tv-hunk van dit najaar.

Lees meer

TheDanishGirl2

Kijken: eerste trailer transgenderfilm The Danish Girl

Een nieuwe tranentrekker van een film wordt begin 2016 in de Nederlandse bioscopen verwacht en we krijgen nu alvast een voorproefje. De eerste trailer van de dramafilm The Danish Girl werd dinsdag gedeeld met de wereld.

Lees meer

Tom Daley

Hebben: de Tom Daley kalender voor 2016

Het kalenderseizoen is weer geopend. Ook Tom Daley laat zich zestien keer van zijn beste kant zien. In een video neemt hij je mee achter de schermen van zijn fotoshoot.

Lees meer

SamStanley

Rugbyspeler Sam Stanley: ‘Ik ben gay’

Als er één schaap over de dam is, volgen er meer. Opnieuw komt een sporter er openlijk voor uit dat hij op mannen valt. In een tijd dat daar nog altijd geheimzinnig over wordt gedaan is dit dus nog altijd nieuws.

Lees meer

Premium
Schermafbeelding 2015-07-25 om 14.51.25

Het is écht niet eerlijk! “Waarom krijgt Caitlyn alle aandacht?”

Jake Graf (37) werd geboren als meisje, maar voelde zich altijd papa’s kleine jongen. Hij ging een tijd op in de lesbische scene, tot hij de waarheid onder ogen zag. De trotse transacteur en -filmmaker ziet het nu als zijn missie om transgenders een gezicht te geven. “Wees de verandering die je wilt zien.”

Lees voor € 0,80

Advertorial
Schermafbeelding 2015-08-10 om 22.50.58

Affordable Art Fair ook dit jaar waarschijnlijk weer Russische oligarchen-vrij

Investeren in kunst is een hobby voor de rijken. Wie geen Russische oliemagnaat is maar wel tussen de 100 en 6000 euro te besteden heeft, gaat naar de Affordable Art Fair en is daar spekkoper. Tickets zijn nú verkrijgbaar.

Lees meerMr Gay

Wordt raadslid Eindhoven de nieuwe Mr. Gay?

GroenLinks-raadslid en docent Tom van den Nieuwenhuijzen is in de race voor de Mister Gay Nederland-verkiezing 2015. Hij wil hiermee een voorbeeld zijn voor andere homo’s.

Lees meer

RotterdamPride

Burgemeester Aboutaleb opent Rotterdam Pride 2015

Van 24 tot en met 27 september wordt de Rotterdam Pride gehouden. Het thema van dit jaar is seksuele en culturele diversiteit.

Lees meer

Hart

Het is uit. En nu?

Blijf je vrienden met elkaar of mijd je je ex-partner het liefst? Ging hij vreemd en kwam jij daar achter (of andersom)? Een relatie verbreken gaat gepaard met emoties en ieder gaat daar op zijn eigen manier mee om.

Lees meer

film

Film: Een Zondaar in Mekka

Homoseksualiteit is een van de grootste taboes in de Arabische wereld. Een man uit India die moslim is en gay ging op pelgrimstocht en filmde daar stiekem. Het resultaat is de documentaire ‘Een Zondaar in Mekka’.

Lees meer

Huwelijk

Vanaf september trouwen in Ierland?

President Higgins van Ierland heeft een wet ondertekend waarin wordt bepaald dat mannen met mannen mogen trouwen en vrouwen met vrouwen.

Lees meer

Instahunks

Leukerds en andere Instagram-hunks – week 35

Is een badmuts sexy? Heeft Kim Kardashian tegenwoordig een baard? Waar loopt zanger Miguel aan te lurken? Zijn roze zwembroeken lelijk? Wat is mooier: glad of borsthaar? Deze vragen mag je allemaal zelf beantwoorden als je de foto’s ziet die we deze week voor je van Instagram hebben gevist.

Lees meer

1 van 313123...10...Minst recent »

Winq Magazine2


Winq-GK-70

Winq | GK

Augustus – september 2015

Een bomvol zomernummer vol interviews met Margriet van der Linden en bijna-naamgenoot Albert Verlinde. De eerste staat aan het roer van de Pride Photo Award, de tweede neemt het stokje over van Joop van den Ende. Reisreportages zijn er over Dallas, Jakarta en Toulouse. Minder graag gaan we naar Oekraïne, waar we in een aangrijpende […]

» Lees meer
» Neem een abonnement
» Mis je Winq | GK in jouw winkel?

Vind jij ons al leuk op Facebook? Like ons nu!


Volg ons op Instagram voor een kijkje achter de schermen bij Winq!