Winq

 

 
 • Fijne campagne

  De engelen en demonen van Andrew Christian

  Lees meer

 • Documentaire

  Jonge gays in Jamaica leven letterlijk in de goot

  Lees meer

 • Desire Will Set You Free

  Film in de maak over queer underground Berlijn

  Lees meer

 • Foto's

  Club Nyx viert de Gay Pride met Absolut

  Lees meer

 • Gay Pride 2014

  Julius Gaysar met 70 roze ridders door de Amsterdamse grachten

  Lees meer

 • Tentoonstelling:

  De verheerlijking van de man

  Lees meer

 • Avonturier

  Zac Efron met Bear Grylls de natuur in

  Lees meer

aighd

Max Westerman leidt PrEP-debat van Winq | GK & NRC

Alle homo’s aan de pil: de wereldgezondheidsorganisatie WHO heeft gesteld dat zo’n maatregel ervoor kan zorgen dat het aantal nieuwe hiv-besmettingen in tien jaar tijd met 1 miljoen afneemt. 

Lees meer

Go West

Gay Pride top 100 zaterdag op Radio 2

Op de dag van de Canal Parade draait Radio 2 vanaf 16.00 uur tot middernacht de Gay Pride top 100. Een van de sidekicks van de vast deejays is Dolly Bellefleur. Tussen de liedjes door zullen verschillende homoactivisten langskomen.

Lees meer

Beslissing

Film over Marokkaanse homo’s De Beslissing in première

Ben je anders geaard in de Marokkaanse gemeenschap, dan moet je stevig in je schoenen staan. Dit blijkt uit de film De Beslissing die woensdagavond in première ging in de Oude Lutherse Kerk in Amsterdam.

Lees meer

Liam

Jongen van 17 imiteert Miley Cyrus en andere diva’s

Stel, je bent een jongen van zeventien jaar en je verveelt je. Wat doe je dan? Als je Liam Martin heet begin je een Instagram-account met foto’s waarop je je favoriete celebs imiteert. En dat levert grappige foto’s op.

Lees meer

Premium
Schermafbeelding 2014-07-31 om 15.22.03

Uit de kast en hup: weer in de kast

De crisis, grote bezuinigingen en de overheveling van verantwoordelijkheden op het gebied van zorg leiden tot een nieuwe werkelijkheid, waarin ouders op leeftijd moeten gaan inwonen bij hun kinderen. Maar wat doe je als je homo bent en geen kinderen hebt? Vier ondernemers vonden het ei van Columbus uit en richtten een thuiszorgorganisatie voor LHBT-ers op.

 

Lees voor € 0,80

Advertorial
Politie

Ben jij slachtoffer van discriminatie?

Iedereen kan slachtoffer worden van discriminatie en dit als kwetsend ervaren. Melden of aangifte doen, kan voorkomen dat iets escaleert of dat iemand anders misschien ook het slachtoffer wordt.

Lees meerAC Angels

De engelen en demonen van Andrew Christian

Andrew Christian heeft onze gebeden verhoord. Geen porno-spoof voor zijn nieuwste onderbroekencampagne, maar een bijbels thema met engelen en demonen die tegen elkaar strijden. Drie keer raden wie er winnen.

Lees meer

Bloemenbaard

Hip en hot en happening: de bloemenbaard

Gewoon je baard laten staan is tegenwoordig niet meer genoeg. Channel de innerlijke hippie in jezelf en versier je gezichtsbeharing met bloemen!

Lees meer

MRGAY3

Dit zijn de kandidaten voor Mr. Gay World 2014

De finalisten van de wereldwijde Mr. Gay verkiezing zijn bekend. Helaas voor ons doet Nederland dit jaar niet mee, maar wat van ver komt is ook lekker. We stellen onze favoriete kandidaten even aan je voor.

Lees meer

Jamaica

Docu: jong en gay in Jamaica. Leven in de goot

Een van de gevaarlijkste plekken om te leven voor homo’s is Jamaica. Aanvallen, moord en verkrachting zijn er aan de orde van de dag. LHBT’ers wonen letterlijk in de goot. Vice dook onder in het geheime leven van jonge gays in Jamaica.

Lees meer

steve4

Kickboksen: Get Fit or Die Tryin’

Deze zomer begeleiden de heren van De Gymzaal mij bij het sporten. Ik wil namelijk kijken hoe ver ik mijn lichaam kan pushen.

Lees meer

pejic1

Transgender model Andrej Pejic verandert van geslacht

Het androgyne model Andrej Pejic was wereldwijd te zien in campagnes voor zowel mannen- als vrouwenmode. In Nederland werd hij bekend met een campagne voor HEMA-bh’s. Nu heeft hij bekendgemaakt van geslacht te willen veranderen.

Lees meer

Desire

Nieuw: film over de queer underground van Berlijn

Er is een film in de maak over de Berlijnse underground-cultuur. Desire Wil Set You Free biedt een inkijk in het culturele leven van de stad, waarbij sterk de nadruk ligt op de queer scene.

Lees meer

1 van 193123...10...Minst recent »

Vriend van Winq op Facebook worden?


Zomeractie


Zomeractie  

Winq Magazine2


Winq-GK-63

Winq | GK

Augustus – September 2014

Winq | Gaykrant gaat zoals je van ons gewend bent het ene moment de diepte in, en op het andere moment houden we het juist lekker luchtig. Dat laatste kun je letterlijk nemen, deze keer. We reisden namelijk af naar Californië met een aantal modellen om op het strand een modereportage te maken met de […]

» Lees meer
» Neem een abonnement
» Mis je Winq | GK in jouw winkel?

strangverhuizingenvught