Winq

 

 
 • Gay Pride 2014

  Julius Gaysar met 70 roze ridders door de Amsterdamse grachten

  Lees meer

 • Tentoonstelling:

  De verheerlijking van de man

  Lees meer

 • Biopic

  Benedict Cumberbatch speelt oorlogsheld Alan Turing

  Lees meer

 • Avonturier

  Zac Efron met Bear Grylls de natuur in

  Lees meer

 • In of uit de kast?

  Coming out voor publieke figuren nog steeds lastig

  Lees meer

 • Onderbroekenlol

  Andrew Christian slaat door in nieuwe underwear-campagne

  Lees meer

 • Make some noise!

  Vengaboys en Ouwehoeren varen mee met Gay Pride

  Lees meer

aighd

Alle homo’s aan de pil? Publiek debat op 3 augustus

Alle homo’s aan de pil: de wereldgezondheidsorganisatie WHO heeft gesteld dat zo’n maatregel ervoor kan zorgen dat het aantal nieuwe hiv-besmettingen in tien jaar tijd met 1 miljoen afneemt.

Lees meer

Warwick Rowers

Roeihunks poseren opnieuw voor kalender

Daar zijn ze weer, de Warwick Rowers. Om geld in te zamelen voor het goede doel gaan de roeihunks wederom uit de kleren. Voor hun 2015-kalender hebben ze weer veel moois in petto. Hier alvast een voorproefje.

Lees meer

Gaymobil

Julius Gaysar met 70 roze ridders door Amsterdamse grachten

De jaarlijkse Canal Parade kent inmiddels aardig wat vaste gezichten. Voor de vijfde keer varen de jongens van Gaymobil mee. Om dit lustrum te vieren pakken ze deze keer extra groot uit.

Lees meer

Shower

AirBnB schrijft hilarische brief om pikante foto te laten verwijderen

Daar kan Facebook nog wat van leren: toen huizenverhuur-site AirBnB stuitte op een ietwat pikante foto van een man die zijn huis aanprijst, schreef een medewerker geen verwijtende, maar een erg grappige brief om de heren te verzoeken het ietsje kalmer aan te doen.

Lees meer

Premium
Schermafbeelding 2014-07-15 om 17.38.17

The Undetectables

Als je hiv-positief bent maar het virus niet meer kunt overdragen, mag je dan zonder condoom neuken van jezelf? We vroegen het aan een paar undetectables.

 

 

Lees voor € 0,80

Advertorial
Politie

Ben jij slachtoffer van discriminatie?

Iedereen kan slachtoffer worden van discriminatie en dit als kwetsend ervaren. Melden of aangifte doen, kan voorkomen dat iets escaleert of dat iemand anders misschien ook het slachtoffer wordt.

Lees meer

Anti-homowetgeving11

Rusland wil af van homo-organisaties

In Sint Petersburg is de organisatie Coming Out bestempeld als buitenlandse organisatie door een plaatselijke rechter. Dit kan het einde betekenen voor deze en andere organisaties die de belangen van homo’s in Rusland behartigen.

Lees meer

ChristinaCurry

Expositie: Mythe en muze Frida Kahlo

Zestig jaar geleden overleed de legendarische kunstenares Frida Kahlo. Ter gelegenheid hiervan brengen zestig kunstenaars een eerbetoon aan de Mexicaanse kunstenares dat te zien is in Amsterdam.

Lees meer

Allard Pierson

Tentoonstelling: de verheerlijking van de man

De man gezien door de ogen van de man. Dat is het thema van de tentoonstelling ‘De verheerlijking van de man’, die op 26 juli opent in het Allard Pierson Museum in Amsterdam.

Lees meer

Roze Cross

De Zwarte Cross kleurt dit jaar roze

Na de Naked Run heeft de organisatie van het jaarlijkse evenement De Zwarte Cross weer een nieuwe stunt bedacht: de ‘Roze Cross van Nichtenvoorde’.

Lees meer

Oeganda

Eigen verklaring geldt voor homoseksuele asielzoekers

Niet allerlei lichamelijk onderzoek, maar de eigen verklaring van een asielzoeker over zijn geaardheid moet het uitgangspunt zijn bij het vaststellen of een asielzoeker homo, lesbisch, bi of transgender is. Medische tests en seksueel getinte vragen zijn niet toegestaan.

Lees meer

Benedict

Benedict Cumberbatch speelt oorlogsheld Alan Turing

Goed nieuws voor de Cumberbitches, oftewel de fans van Benedict Cumberbatch. De Sherlock Holmes-acteur kruipt in de huid van de homoseksuele oorlogsheld Alan Turing, in de film The Imitation Game.

Lees meer

1 van 192123...10...Minst recent »

Vriend van Winq op Facebook worden?


Zomeractie


Zomeractie  

Winq Magazine2


Winq-GK-63

Winq | GK

Augustus – September 2014

Winq | Gaykrant gaat zoals je van ons gewend bent het ene moment de diepte in, en op het andere moment houden we het juist lekker luchtig. Dat laatste kun je letterlijk nemen, deze keer. We reisden namelijk af naar Californië met een aantal modellen om op het strand een modereportage te maken met de […]

» Lees meer
» Neem een abonnement
» Mis je Winq | GK in jouw winkel?

strangverhuizingenvught